Şimdi Ara

FİFA 14 [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun dünyasının nabzını tutan EA Sports’un oyunu FIFA 2014’te büyük gelişmeler var. En büyük rakibi KONAMI’nin oyunu PES 2014’le beraber büyük rekabet içinde kendini geliştiren FIFA’nın 2013 versiyonunun genel olarak oyuncular tarafından beğenildiğini herkes tarafından biliniyor.
    FIFA hakkında resmi açıklamada bulunan EA Sports, 2014 versiyonunun yine sonbahar aylarında Playstation 3, Xbox 360 ve PC platformları için geleceğini açıkladı. FIFA 2014 üzerinde geliştirmelere giden oyun yapımcıları “Pure Shot” adını verdikleri yeni bir özellik bulunacağından bahsetti.
     FİFA 14 [ANA KONU]

FIFA 14′ün kapak görseli yayınlandı. EA’nin resmi Facebook hesabında yapımın Xbox 360 versiyonunun kapak görseli paylaşıldı. Lionel Messi’yi yeniden kapağa taşıyan EA, yakında PC ve PS3 kapaklarını da yayınlayacak. İşte FIFA 14 xbox için raflarda böyle görünecek…
     FİFA 14 [ANA KONU]

Genel;
     FİFA 14 [ANA KONU]

Ekran görünütüleri :
     FİFA 14 [ANA KONU]

FİFA 14 [ANA KONU]

Bilindiği üzere yapımın Impact Engine fizik motoru ve grafik motoru güncellenecekti. İlk açıklamalara bakılırsa her iki alanda da güncelleme yapılmış.
     FİFA 14 [ANA KONU]

Yapay zeka konusunda defans oyuncularında geliştirmeler yapılmış. Eğer iddialar doğruysa, artık daha zorlu mücadeleler bizi bekliyor…
     FİFA 14 [ANA KONU]

FIFA 14′ü Tactical Defending özelliğiyle oynayacak olan kullanıcılar, artık ilk müdahalede başarılı olamazlarsa, ardından ikinci bir müdahale şansına sahip olacaklar…
     FİFA 14 [ANA KONU]

Şut tekniklerinde de geliştirme yapılmış. Artık iyi bir şut için illa önünüzün açılmasını sağlamak zorunda değilsiniz. Artık zor anlarda da iyi ve kaleyi bulan şutlar çıkabilecek. Ayrıca eklenen yeni animasyonlarla hücum varyasyonlarında yeni pozisyon tipleri göreceğiz. Mesela futbolcuların arasına top sıkışıp kalabilecek…
     FİFA 14 [ANA KONU]

Top artık havada daha fazla fiziki tepkiler verebilecek. Vuruş açısına ve ayağın dokunuşuna göre topun 3 yeni havalanma yolu olacak…
     FİFA 14 [ANA KONU]

Yeni çalım teknikleri sayesinde koşarken çalım atmak da mümkün olacak! Ayrıca top kontrolünde de gelişme sağlandı. Artık topu iyi saklamak için illa hızınızı düşürmeniz ya da durmanız gerekmeyecek…
     FİFA 14 [ANA KONU]

Savunmalar artık, topu taşıyan futbolcunun dışında kalan diğer oyunculara da dinamik baskı yapacak…
     FİFA 14 [ANA KONU]

Hücuma çıkarken gerideki oyuncularla daha aktif bir bağlantı kurulacak…
     FİFA 14 [ANA KONU]

Artık ileriye koşu yapan futbolcular rakip defanstan kurtulmak için hamleler yapacak…
     FİFA 14 [ANA KONU]

Yenilenen kariyer modu arabirimi, Athleticisim gibi yeni tabirleri de beraberinde getirmiş…
     FİFA 14 [ANA KONU]

Kariyer modu yüzünü bir hayli değiştirmiş…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ops -- 20 Nisan 2013; 21:25:00 >

• uğraşmışsınız ve bilgiler eklemişsiniz fakat zaten ana konu var fifa 14 hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekserkan

uğraşmışsınız ve bilgiler eklemişsiniz fakat zaten ana konu var fifa 14 hakkında.

tüh ya görememişim onu
  • Beyler bana bi yardimci olun fifa 14 manageer modunda transfer sistemini anlamadim bana anlatiemisiniz adamlarin ovrlerin gostermiyo ve neye gore alicagimi anlamiyorum biturlu anlayamadim yeni sistemi Qye bastigimde bazi tikler var hangilerine dikkat edicem felan bi zahmet anlatirsaniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan00133

Beyler bana bi yardimci olun fifa 14 manageer modunda transfer sistemini anlamadim bana anlatiemisiniz adamlarin ovrlerin gostermiyo ve neye gore alicagimi anlamiyorum biturlu anlayamadim yeni sistemi Qye bastigimde bazi tikler var hangilerine dikkat edicem felan bi zahmet anlatirsaniz.

7 aylık konuyu hortlatmayın hocam yeni konu açarak sorun
  • Şu oyunda 3 kişiden biri Real Madrid i seçiyor ve bunlar kendine iyi Oyuncu diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-070660CBF -- 30 Kasım 2013; 16:05:54 >
  • 3 kişiden biri baya iyimser bir yaklaşım olmuş. Keşke öyle olsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis 3 (2013) [ANA KONU]
    13 yıl önce açıldı
    Battlefield 4 (2013) [ANA KONU]
    12 yıl önce açıldı
    Battlefield 1 (2016) [ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noseyparker

3 kişiden biri baya iyimser bir yaklaşım olmuş. Keşke öyle olsa.

Fifa zaten hızın önemli olduğu bir oyun, Barça ile maçlar anca momentumla kazanılıyor

• vay arkadaş, sezonda 4 maç yaptım hep bayern geldi hepsi orta kafa gol ile 2-1 yendi.
    ya kornerden ya ortayla kafa golü, ribery robben zaten tutulmuyor, kroos ceza sahası dışından kafayla gol attı
    herifler oynamak için kazanmak için oyuna girmişler, 1 gol at defansta top çevir, hayır sanki gerçekten kupa kazancaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

vay arkadaş, sezonda 4 maç yaptım hep bayern geldi hepsi orta kafa gol ile 2-1 yendi.
    ya kornerden ya ortayla kafa golü, ribery robben zaten tutulmuyor, kroos ceza sahası dışından kafayla gol attı
    herifler oynamak için kazanmak için oyuna girmişler, 1 gol at defansta top çevir, hayır sanki gerçekten kupa kazancaklar

iyi hoş diyorsun da mesela 4-0 dan maç döndürdüğümü bilirim, empati yapınca neden hiç pozisyon vermediklerini anlarsın; Fifa ilginç bir oyun

Ayrıca Sürekli Bayern geliyorsa karşına sen Real Madrid alıyorsun demektir, sende Benzema var, Ronaldo var, Bale var, Di Maria var?

• Merhaba arkdaşlar FIFA 14 oyununu kurdum fakat sadece 800x600 çözünürlükte oynayabiliyorum. fifaconfig ten çözünürlüğü değiştiriyorum. Fakat yine aynı çözünürlükte oynuyor. acaba bu soruna çözüm bulabilen varmı ? saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firesharky

Merhaba arkdaşlar FIFA 14 oyununu kurdum fakat sadece 800x600 çözünürlükte oynayabiliyorum. fifaconfig ten çözünürlüğü değiştiriyorum. Fakat yine aynı çözünürlükte oynuyor. acaba bu soruna çözüm bulabilen varmı ? saygılar.

belgelerim>fifa 14 klasörünün içindeki fifasetup dosyasından da değiştirebiliyorsun öyle dene
  • beyler bugün yeni fifa 14 aldım 0 şuan içinden kod çıkması lazım ultimate için fakat kod felan çıkmadı 0 almama rağmen napmam gerekir ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alphanso

beyler bugün yeni fifa 14 aldım 0 şuan içinden kod çıkması lazım ultimate için fakat kod felan çıkmadı 0 almama rağmen napmam gerekir ??

Hocam bu konuyu niye hortlatiyorsunuz Asil ana konu baska, ben bunu yanlis actim zamaninda. Ya da yeni bi konu acin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emektar laptopumun gereksinimleri anca fifa 14 kaldırabiliyor torrentten indirdik kurduk gamepad olarak logitech f310 var. gamepadi laptop sorunsuz algılarken oyunu açınca kontrollor ayarlarında klayve veya fare gözüküyor gamepadi görmüyor. fifa setup dosyasında ise f510 var rumble pad 2 var ama f310 yok oyunda nasıl gördürebilirim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.