Şimdi Ara

FİFA 14 Çalışmayı Durdurdu Hatası Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
16.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fazla anlatmıcam , herşeyi videoda anlattım. İnşallah sizdede açılır diyerek , sizleri videoyla baş başa bırakıyorum.
    http://www.youtube.com/watch?v=ST7aAUvIF8M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeah123456 -- 26 Haziran 2014; 18:04:13 >

• Eyvallah deneyelim bakalım
  • işe yaramadı
  • Sorununuz olursa konuya mesaj atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeah123456 -- 5 Temmuz 2014; 13:44:22 >
  • Kardeş bende modül adı olark Fifa 14.exe diyor dll falan yazmıyor ne yapmam lazım .. V5 ile hiç açmıyor ama V4 ile maça girince atıyor ?
  • Kardeş eğer sürümün skidrow ise onda böyle hatalar oluyor bende ilk skidrow indirmiştim videoda bahsettim de yani nosteam indir derim nosteam indirdikten sonra (eğer sürümün nosteamsa o ayrı eğer skidrow indirdiysen sana nosteam sürümünü indirdiğim adresinin linkini atayım oradan tekrar oyunu indirmeni tavsiye ederim.)hemen açılmştı nosteam sürümü ama tabi kırmızı kart hatası falan vardı ben update 2 v5 crack indirdim tabi onun dlleri eksikti indirdiğim yerde, nosteam içindekileri dlleri yedek aldım crack ve update yaptıktan sonra o yedekleri kopyaladım ve oyun açıldı o hatalarda gitti (bütün hatalar gitmedi yani arada bir kaleci mal mal hareketler yapıyordu yalan olmasın şimdi ) ya ilk çözüm olarak bu dediğim yap büyük ihtimal budur çözümün. onun haricinde crack denemeni tavsiye ederim ama bende denemiştim v3 v4 v5 vs sorun onda değildi sorun skidrow sürümü vs eksik yayınlanmıştı videodaki gibi dller eksikti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeah123456 -- 6 Ağustos 2014; 14:44:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.