Şimdi Ara

FİFA 14 Çıldırtacak Beni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki açılan 1000.konu ama yine de yazmak istedim.

Her sene olduğu gibi bu sene de parayı bayıldık aldık oyunu. Sıkı bir fifacıyımdır bu arada. Ama bu sene oyun rezalet. Ne 11 ne 12 ne de 13e benziyor. Oyunda çalım atma, dribbling yapma, sprint atma hiçbiri yok. Wallcott'la önüm boş basıp gideceğim onun yarı hızındaki adam gelip yetişiyor. Bazı goller saçma sapan. Kalecime geri pas verdim, ayağının altından kaçırdı yenildim, sürekli boşa çıkıyor. Orta sahada pas yapıp oyun kuracağım, pas yapmayı bırak adam topu kontrol edemiyor. Umarım EA bir güncelleme daha çıkarır.

Lafın kısası olmamış bu sene FİFA. FİFA 11 oynuyorum ara sıra o daha iyi. İnşallah 15de böyle olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi London_ -- 23 Ekim 2013; 15:27:00 >

• Haklısın dostum. Hele rakip defansın bir anda hızlanıp benim adamlara yetişmesi gerçekten sinir bozucu. Oyuncular çok hantal. Dönüşler eskisi gibi seri olmuyor.
  • fifa 13de harika oynardık ama oyun bireysellikti fifa14te tam tersi pas oyunu ve cok zor top kontrollü olmus.. zor olması ınsanların ısıne gelmıyor ama oynayabılırsenız harıka..

not: böyle dememe ragmen hıc oynayamıyorum ben.. hep yenılıyorm:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

fifa 13de harika oynardık ama oyun bireysellikti fifa14te tam tersi pas oyunu ve cok zor top kontrollü olmus.. zor olması ınsanların ısıne gelmıyor ama oynayabılırsenız harıka..

Pas oyunu olması iyi bir şey ama bu pas atabildiğiniz zaman geçerli. Beklentimiz FİFA13ün geliştirilmiş haliydi ama bambaşka bir oyunla karşılaştık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üni Güç - Gooner

quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

fifa 13de harika oynardık ama oyun bireysellikti fifa14te tam tersi pas oyunu ve cok zor top kontrollü olmus.. zor olması ınsanların ısıne gelmıyor ama oynayabılırsenız harıka..

Pas oyunu olması iyi bir şey ama bu pas atabildiğiniz zaman geçerli. Beklentimiz FİFA13ün geliştirilmiş haliydi ama bambaşka bir oyunla karşılaştık.

aynen hocam.. durduk yere hızlı kosmayı abartmadıgım halde ayagından asıyor.. paslar isabet oranları cok hatalı oluyor
  • hem derler pesde yürüyerek adam geçiliyor berbat

hem şimdi gelmiş fifada adam geçerken zorlanıyorum diyor. ayarın yok kardeşim. son derece gerçekci olmuş ben bayıldım. pas oyunu ağırlıklı + çalımı gerçek oyunda kötü olan oyuncular oyunda adamıyor o konuda da gerçekci. pas oyunu oynayacaksın takım futbolu. 1 adama topu alıp 5 kisi calımlayıp gol atma olayı her maçta olursa başlarım öyle oyuna pesden farkı kalmaz o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

hem derler pesde yürüyerek adam geçiliyor berbat

hem şimdi gelmiş fifada adam geçerken zorlanıyorum diyor. ayarın yok kardeşim. son derece gerçekci olmuş ben bayıldım. pas oyunu ağırlıklı + çalımı gerçek oyunda kötü olan oyuncular oyunda adamıyor o konuda da gerçekci. pas oyunu oynayacaksın takım futbolu. 1 adama topu alıp 5 kisi calımlayıp gol atma olayı her maçta olursa başlarım öyle oyuna pesden farkı kalmaz o zaman.

PES beni ilgilendirmez o ayrı konu. Hiçbir zaman o konuda tartışmaya girmedim.

Ben zaten bir adamla 5 kişiyi çalımlamayı düşünmüyorum. Ama top sürme bu kadar kötü olamaz. Ben de seviyorum pas oyunu oynamayı ama bunu yapabilmen için öncelikle düzgün pas atabilmelisin. Ayrıca depar denen bir şey var. Wallcot, Lennon, Reus gibi oyuncuların yaptığı, ama oyunda nedense bir türlü koşmuyor oyuncular.

Tamam EA oyunu gerçekçi yapmaya çalışıyor ama bazı şeyleri de öldürüyor. Bunu sadece FİFA 14 için söylüyorum.

Videoların birincisi sprint atmayı diğeri de pas oyununu gösteriyor. Ama gerçekten çok uğraşmama rağmen ikisini de oyunda yapamıyorum. Ya arkadan gelen adama yakalanıyorum ya da paslar saçma sapan yerlere gidiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 HERKES BENİ ÖLDÜRÜYOR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • katılıyorum 13deki tadı alamadım bende.
  • 13ü zevk alarak oynuyordum

bu oyun çok hantal.
  • quote:

+1
    Hem utyi hem de sezon modunu severek oynuyorum. Sorunu biraz da kendinizde arayın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pas oyunu dediginiz l1+x l1+ucgen mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beceremediğiniz şeyler için oyunlara kötü damgası yapıştırmakta moda oldu adam fm yenilir çok yeniliyorum oyun kötü peste yenilir oyun kötü fifa da yenilir oyun kötü bi oyunun iyi olması için hep oynayanın istediklerinin gerçekleşmesi gerekmez.ben de legendary de adamlara karşı eziliyorum fark yiyorum ama oyun bana göre müthiş diyosunuz ki hızlı giderken yetişiyolar ee rakipte aynı durumda yavaşlıyor o zaman da sen alıyosun topu rakipten değil mi? o zaman hoşunuza gider ama pozisyonu engelledim diye ha varsa beceremediğiniz şeyler dışında bariz oyun hatası söyleyin bence bu oyun gelmiş geçmiş en iyi fifadır.şut ve orta olayı mükemmele yakın düzeltilmiş topun ivmesi hareket alanı genişlemiş yani top ne uçuyor hissi veriyor be de çok ağır duruyor tam dengede yapmışlar oyuna haksızlık yaomayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo10

quote:

+1
    Hem utyi hem de sezon modunu severek oynuyorum. Sorunu biraz da kendinizde arayın bence

+14

• quote:

Orijinalden alıntı: golmanya

beceremediğiniz şeyler için oyunlara kötü damgası yapıştırmakta moda oldu adam fm yenilir çok yeniliyorum oyun kötü peste yenilir oyun kötü fifa da yenilir oyun kötü bi oyunun iyi olması için hep oynayanın istediklerinin gerçekleşmesi gerekmez.ben de legendary de adamlara karşı eziliyorum fark yiyorum ama oyun bana göre müthiş diyosunuz ki hızlı giderken yetişiyolar ee rakipte aynı durumda yavaşlıyor o zaman da sen alıyosun topu rakipten değil mi? o zaman hoşunuza gider ama pozisyonu engelledim diye ha varsa beceremediğiniz şeyler dışında bariz oyun hatası söyleyin bence bu oyun gelmiş geçmiş en iyi fifadır.şut ve orta olayı mükemmele yakın düzeltilmiş topun ivmesi hareket alanı genişlemiş yani top ne uçuyor hissi veriyor be de çok ağır duruyor tam dengede yapmışlar oyuna haksızlık yaomayın.

Siz beni bir kere yanlış anladınız. Diyorum ki EA gerçekçi oyun yapacağım diyor ama her sene yaptığı işlerharikayken bu sene hatalar var. Mesela sakatlık oldu. Fair-play gereği rakip oyuncu topu bizim kaleye gönderdi, kalecimde ayağının altından saçma sapan şekilde kaçırarak gol yedi. Sonra pas atıyorum top oyuncuma garip bir şekilde çarpıp yine garip bir şekilde yön değiştiriyor. Bunun greçekten hata olduğu belli. Kontra ataktan gol yememek için presi 30lara kadar düşürüyorum ama stoperlerim bir anda kendilerine öne atıyorlar. Öyle olunca da rakip arkaya sarkıp golü atıyor.

İlk mesajımda da belirttim sıkı bir fifacıyım, 2002den beri oynuyorum diye. Bazı arkadaşlar git PES oyna yazmışlar. Onu oynayacak olsam zaten buraya gelip de konu açmam. Ben kendimce gördüğüm hataları ve eksikleri belirttim. Ama kimileri oyunu kendileri yapmış gibi bir dolu şey yazmışlar. Ayarın yok, sorunu kendinizde arayın vs.

• Bende yılların fifacısıyım kadroyu güncelleyip aynı oyunu verseler yine alıp oynarım o derece!
    10 yıldır oynarım fifa ilk defa bu seneki oyunu ben de beğenmedim.
    adamları kontrol edemiyorum saçma sapan goller pas hataları falan aynı şeylerden şikayetçiyim.
    orjinal aldım ama bu gidişle yakında satacağım galiba.
  • ''Lan''lütfen agzını bozma.azcık saygılı ve insan olmaya davet ediyorum seni !
  • Oyunun 11-12-13 serilerinden çok fazla farkı var biraz gerçekçilik katmaya çalışmışlar buda kaleciye geri pası yada defansta yapılan geri pası zorlaştırmış.

-Karşında Ronaldo,Reus,Cavanni tarzında hızlı forvetler varken defansta pas yapman biraz zorlaşıyor çok güzel araya girip topu alıyorlar ve akıllı kullanılınca gole gidiyorsun.
    -Kaleciye geri pas attığında topu kontrol etmesi zaman alıyor ve bu da tehlikeli bir pozisyon doğmasına neden oluyor.
    -Fifa 13 de kanatlardan boş bulduğunda hızlı oyuncuyla koşabiliyordun 14 de bu biraz zorlaşmış , dediğin gibi 50 koşan bir adam bile gelip pozisyonunu bozabiliyor.
    -Havadan atılan bazı paslarda defanstaki oyuncuların hatalı çıkışları olabiliyor.
    -Oyuna biraz geç başladım ve bana denilen şeylerden biride forvetlerin çok fazla ofsayta düştüğüydü.Şuan maç başına ofsayta düşme oranım 1.06
    -Taçları atarken sana doğru gelen adamına taçı attığında çoğu kez topu kaçırıyor.

Oyun diğer serilere göre biraz değişmiş fakat oyunda neyin nasıl yapıldığını çözüp ona göre davranırsan hiçbir sıkıntı yaşamazsın.Pas yapmak istediğim zaman pas yapıyorum , kanatlardan koşup orta açmak istediğim zaman bunu yapabiliyorum , iş sadece nasıl yapabileceğini öğrenmekte ve birazda yetenekte bitiyor.

Her pozisyonda etrafındaki rakip oyunculara bakmadan dümdüz koşmaya çalışırsan doğal olarak çoğu pozisyonda topu kaptırırsın.

• 13 iyidide bu ut olduğdan beri hileci kaynıyor arkadaşım.ut yede girince çıkamıyosun. off of hep ayrı bir der:(
  • İyi ki eski FIFA'ları oynamamışım. Bu sene PESten direkt geçiş yaptım ve çok memnunum oyundan. Eski oyunları oynasam böyle düşünmeyebilirdim belki de.

Ancak şunu söyleyebilirim ki geride bekleyip kontra yolları arayan bir oyuncu olarak dönemsel olarak çok güzel ve zevk veren pas organizasyonları yapabiliyorum. Yani eğer formdaysanız pas futbolundan zevk alabilirsiniz. Ayrıca driblingi iyi olan oyuncuya geniş alan yaratarak bireysel özellikleri ön plana çıkarabiliyorsunuz. Tabi bunu yapmak için karşıdaki oyuncunun da biraz açık oynaması veya eksik yakalanması gerekiyor.

Futbol oyunlarında futbolu gerçek anlamda yaşadığımdan yaptığım savunmadan bile zevk alabiliyorum. Tarz meselesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.