Bildirim
Fifa 14 us psn
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: srhombeus
Arama yaptim da cevap bulamadim.Elimde pal fifa 14 var.Us psn hesabima psn plus almam gerekiyor.Bu hesapla online fifa 14 oynayabilir miyim turklerle? Daha once fifa 11 de oynanmamisti.Ps4 kullaniyorum suanda.
Bende US PSN kullanıyorum , PS PLUS var , Fifa 14 ü PS4 ile Arkadaşımla rahatça co-op yapabiliyorum ,
Seasons'ta zaten dünyadan toplasan 5000 kişi felan var onlarlada oynıyabiliyorsun , içlerinden türk'te çıkıyor ama az.
Yani anlıyacağın oynarsın
PS Plus olmadan Online oyun oynıyamazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 18 Ocak 2014; 11:07:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zeiist
quote:
Arama yaptim da cevap bulamadim.Elimde pal fifa 14 var.Us psn hesabima psn plus almam gerekiyor.Bu hesapla online fifa 14 oynayabilir miyim turklerle? Daha once fifa 11 de oynanmamisti.Ps4 kullaniyorum suanda.
Bende US PSN kullanıyorum , PS PLUS var , Fifa 14 ü PS4 ile Arkadaşımla rahatça co-op yapabiliyorum ,
Seasons'ta zaten dünyadan toplasan 5000 kişi felan var onlarlada oynıyabiliyorsun , içlerinden türk'te çıkıyor ama az.
Nasıl yani Amerika'dan alınan fifa14 için us psn plus mı gerekiyor türkiye psn plus olmaz mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: qdosahame
quote:
Orijinalden alıntı: Zeiist
quote:
Nasıl yani Amerika'dan alınan fifa14 için us psn plus mı gerekiyor türkiye psn plus olmaz mı?
Amerikadan alınan Fifa 14 e DLC çıkarsa Türkiye PSN'den indiremezsin ,
PSN Plus fark etmez.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- playstation ea hesabı değiştirme
- bu oyundaki online özelliklere erişmek için playstation network ve ea
- ps4 10 haneli indirim kodu bedava
- xbox kolu ps4 de çalışır mı
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- efootball türkçe spiker
- god of war xbox
- oyuncu kulaklığı önerisi
- ps5 vs ps5 pro
- en iyi hayatta kalma oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X