Şimdi Ara

Fifa 15 çok kasıyor, yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu aldım ama miminum ayarlarda oynamama rağmen sürekli takılmalar ve kasmalar oluyor, rahat bir şekilde oynanmıyor. Ekran kartım yeterli değil. Fifa 14’ü çok rahat oynuyordum ama yeni oyun motoruyla 15’in bu kadar teferruhatlı bir oyun olacağını düşünmüyordum. Bana kalırsa bu kadar sistem gerektirecek bir oyun da değil, neyse o farklı bir mevzu.
    Sistemim şöyle:
    Anakart: ECS G31T-M9
    Ram: 4 gb 667 mhz
    İşlemci: Dual Core E6600 3.06 ghz
    Ekran Kartı: Sapphire 5570
    Win 7 64 bit

Şimdi ben bu sisteme şu 2 ekran kartından birini ilave etsem sizce hala kasmaya devam eder mi? Görüşlerinizi bekliyorum…

http://www.vatanbilgisayar.com/r7-240-oc-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis

http://www.vatanbilgisayar.com/hd6570-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti-8693.html#genel-bakis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osvaldo17 -- 3 Ekim 2014; 17:54:52 >

• En az bi 7850 + fx 6300 almanı öneririm.. Tek fifa için 200 lira masraf yapmaya değmez, adam gibi masraf yap yapacaksan 3 sene idare etsin en azından..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osvaldo17

Oyunu aldım ama miminum ayarlarda oynamama rağmen sürekli takılmalar ve kasmalar oluyor, rahat bir şekilde oynanmıyor. Ekran kartım yeterli değil. Fifa 14’ü çok rahat oynuyordum ama yeni oyun motoruyla 15’in bu kadar teferruhatlı bir oyun olacağını düşünmüyordum. Bana kalırsa bu kadar sistem gerektirecek bir oyun da değil, neyse o farklı bir mevzu.
    Sistemim şöyle:
    Anakart: ECS G31T-M9
    Ram: 4 gb 667 mhz
    İşlemci: Dual Core E6600 3.06 ghz
    Ekran Kartı: Sapphire 5570
    Win 7 64 bit

Şimdi ben bu sisteme şu 2 ekran kartından birini ilave etsem sizce hala kasmaya devam eder mi? Görüşlerinizi bekliyorum…

http://www.vatanbilgisayar.com/r7-240-oc-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis

http://www.vatanbilgisayar.com/hd6570-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti-8693.html#genel-bakis

sanmıyorum ekran kartı çok önemli ben daha yeni yeniledim pc yi bende sapphire r7 265 var çok sağlam.

sende güzel bir şekilde oynamak istiyorsan işlemci,ekran kartı felan gider.

ram da 6 yada 8 yapmalısın.

benim bu pc bu fifa 15 için tık demiyor.

AMD 4.00 GHZ 8 ÇEKİRDEK

işlemci..... amd fx(tm)-8350 eight-core processor

6 GB RAM

ekran kartı.....r7 265

win 7 64 bit

• İSA_1 kullanıcısına yanıt
    Ne kadara topladın hocam? Benim de aklımda yeni bir sistem toplamak var ama bu seneyi kör topal tamamlayıp ileride iyi bir sistem toplama fikrim var.
  • Anakartı falan da değiştirmem gerekecek o zaman. Bu fifa sevdası pahalıya patlayacak bana :)
  • Hocam islemci 3000 hizi iyi duruyo ama komut seti falan eksiktir bu islemciyle zor digerlerini tam bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osvaldo17

Ne kadara topladın hocam? Benim de aklımda yeni bir sistem toplamak var ama bu seneyi kör topal tamamlayıp ileride iyi bir sistem toplama fikrim var.

pahalı dostum 1700 tl ama değer 6 sene felan gider
  • Aynı ekran kartı olan bir arkadaşım origin üzerinden aynı soruyu bana iletti. Ben ona işlemci almasını söyledim ve i3 4xxx serisi bir işlemci aldı. Anakart ile birlikte yaklaşık 450tl civarı bir fiyata alınabilir ve low ayarlarda donma sorununu çözer. Ekran kartı yenileseniz de aynı sorunu yaşarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakın pc falan toplama benım pc senın kının 2 katı daha ıyı yınede fifa 15 de kasma sorunu yasıyorum istiyorsan ayarları en dusuk sevıyeye getır yine fps sorunu var fifa 15 harıc aklına gelebılcek her oyunu yaş gibi oynuyorum fifa 14 , pes 14 gibi oyunlardada kasma sorunu yasamıyorum. Ne varsa bu fifa 15 de var

i5 işlemci
    8 gb ram
    Hd 6850 ekran kartı dx11 destekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcakir88

sakın pc falan toplama benım pc senın kının 2 katı daha ıyı yınede fifa 15 de kasma sorunu yasıyorum istiyorsan ayarları en dusuk sevıyeye getır yine fps sorunu var fifa 15 harıc aklına gelebılcek her oyunu yaş gibi oynuyorum fifa 14 , pes 14 gibi oyunlardada kasma sorunu yasamıyorum. Ne varsa bu fifa 15 de var

i5 işlemci
    8 gb ram
    Hd 6850 ekran kartı dx11 destekli

Hocam çok ilginç gerçekten, tam da niyetlenmiştim yeni sisteme. Şu videoya yinede bir göz atın bencehttp://www.youtube.com/watch?v=HdAy7icA1U4

• bu sorunun ınternettekı cozumlerı bır ıse yaramıyoR Malesef oyunun guncellemelerı ıle sorun cozulur ıns ılerde
  • herkese merhaba bende de aynı problemler malesef var 1 gün iyi sorunsuz oynanıyor 6 gun problemli çok uğraştım ama malesef hala aynı
    her türlü oyunu ultra oynuyorum tek bir kasılma olmazken A.Q fifa 14 ü fifa 15 inde kasılmalar problemler oluyor
    bu saçmalıkların farkında değilmi bu ea sport milyonlarca insan bu oyunu fifa 13 ten beri sorunlu oynuyor
    insanlar sürekli şikayet yazıyor bi yazılım güncelleme ile olucaksa bunlar bilmiyorlarmı bu oyunu
    test yapmıyorlarmı kendileri fifa 15 oynamıyormu? artık sıkıntı geldi yanii

sistemim win 8.1 pro 64 bit i5 3570k asrock z77 extreme 4 anakart 16 gb hyper ram R9 280x crossfire 256 gb ssd ocz 850 psu 80+plus
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.