Şimdi Ara

Fifa 15 oynarken GTX 770 mevta oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fifa 15 oynarken nasıl ekran kartı gider ya, bari overclock yaparken gitseydi

Vodoo döneminden beri ekran kartım var, ilk defa ekran kartım gitti

Edit: dhvideo çalışmadığı, youtube da videyu işleyemediği için asıl kısmı gönderemedim. Sonunda yükledim youtube'a:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raynora -- 24 Ocak 2015; 8:53:13 >

• Ekran kartin bakkala mi gitti be adam. Ne oldugunu soyle de caresine bakalim yoksa oylesine gitti demek icin mi konu actin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raynora

Fifa 15 oynarken nasıl ekran kartı gider ya, bari overclock yaparken gitseydi

Vodoo döneminden beri ekran kartım var, ilk defa ekran kartım gitti

biraz detay ?
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Youtube video'yu işleyemediği için yükleyemedim videou'yu bir türlü, şimdi yükledim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raynora -- 24 Ocak 2015; 8:52:50 >
  • Bellek cortlamis oc varsa kaldirip denedinmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raynora kullanıcısına yanıt
    mefta olmadı :D merak etme daha önce başıma geldi üstü üste driverların çakışması sonucu meydana gelen bir hata tüm driverları sil pc tekrar başlat son sürümü tekrar kur ama nvidia ile ilgili hiç bir şey kalmasın hepsini mutlaka sildiğinden emin ol ekran kartı bozulduğunda öyle olmaz windows açılırken her hangi bir hata yoksa görüntüde kartta sorun yoktur eski kartım radeon 9250 kartımda tamamen aynısı başıma geldi üstü üste driver kurmuştum o zaman acemiydim bu sorunun aynısı başıma geldi ama overclock varsa mutlaka eski haline getir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 24 Ocak 2015; 11:55:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

mefta olmadı :D merak etme daha önce başıma geldi üstü üste driverların çakışması sonucu meydana gelen bir hata tüm driverları sil pc tekrar başlat son sürümü tekrar kur ama nvidia ile ilgili hiç bir şey kalmasın hepsini mutlaka sildiğinden emin ol ekran kartı bozulduğunda öyle olmaz windows açılırken her hangi bir hata yoksa görüntüde kartta sorun yoktur eski kartım radeon 9250 kartımda tamamen aynısı başıma geldi üstü üste driver kurmuştum o zaman acemiydim bu sorunun aynısı başıma geldi ama overclock varsa mutlaka eski haline getir

bir deneyim hocam ama hem windows 7'de hem windows 8'de aynı hatayı aldım.

edit: yok olmadı, hala aynı artifactları veriyor. Windows ekranında bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raynora -- 24 Ocak 2015; 12:36:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de brick-force oynarken gitmişti. Sistem kitlendi, reset attım bi baktım kırmızı çizgiler var ekranda ve sonra hiçbir 3b oyunu açmıyordu. Geçmişl olsun hocam.
    yazık olmuş, geçmiş olsun.
  • Fırınla, belki düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Geçmiş olsun.
    Garantisi varsa servise yolla değişim veya iade alırsın, hangi markanın kartıdır bu ?
  • coax47 kullanıcısına yanıt
    zotac gtx 770, bir sonraki seçimim bundan sonra zotac olmaz ama herhalde.

Garantiye yollayacağım ama 1 ay kartım yok demek bu. Kendimi ulvi uğraşlara vereyim bari bu arada :)
    1 ay sürmez belki 1 haftaya halledilir diye düşünüyorum, çünkü bariz sıkıntı bu okadar uzatmazlar umarım, yada uzatılacağını hissedrsen teknik sevisi sürekli telefonla taciz edersin, nerde ne oldu, kartım yok pc kullanamıyorum v.s. şeklinde mağduriyetini her aramada dile getirrsin, yani ilgilenirsen fazla uzamaz, çünkü servisi kendi haline bırakınca ohow, nasıl olsa arayan soranda yok diyerek gittiii yere kadar sallamıyabiliyolar'da v.s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 24 Ocak 2015; 15:12:49 >
    hemen markaya bok atmayın lütfen kendimde zotac kullanıyorum kuzenimde tek bir sorun olmadı 1.5 yıldır her ekran kartında sorun olabilir asusta da msida da hemde sanırım o.c yapmışsınız öyle anladım buda sorun yaşama ihtimalinizi artırır doğal olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: creative13

hemen markaya bok atmayın lütfen kendimde zotac kullanıyorum kuzenimde tek bir sorun olmadı 1.5 yıldır her ekran kartında sorun olabilir asusta da msida da hemde sanırım o.c yapmışsınız öyle anladım buda sorun yaşama ihtimalinizi artırır doğal olarak

o.c. yapmadım o yüzden böyle olmasına şaşırdım, fifa 15 oynarken zaten o.c.'ye gerek yok. markaya da bok atmadım sadece bir daha almayacağımı belirttim.
    bunu burda belirtmeniz sorun oldu bir daha almam gibi bir anlam çıkmasına sebep oluyor yoksa kişisel tercihinizdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.