Şimdi Ara

Fifa 15 xbox 360 kullanıcıları buraya.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda böyle bir konu bulamadım. 360 sahipleri Fifa 15 turnuva veya solo maç gibi oynayacaklar varsa gametaglarını yazabilirler. ;)

BrighterZeus7

• Gt : onurerol ekle hocam ama fifa 15 cok kotu olmus ya fifa 09 dan fifa oynuyordum gercekten oyun hic dengeli degil her sezon division 1 de kupa alirdim fifa 15 de division 2 ye zar zor ciktim hocam. Denge olarak cok kotu oyun adam santradan gelip gol atiyor. Uzun suredir oynamiyorum fifa 15 pes 15 oynuyorum arada en azindan o cok daha dengeli oyun ve oyun temposu daha iyi fizik olmasa bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthur_Morgan

Gt : onurerol ekle hocam ama fifa 15 cok kotu olmus ya fifa 09 dan fifa oynuyordum gercekten oyun hic dengeli degil her sezon division 1 de kupa alirdim fifa 15 de division 2 ye zar zor ciktim hocam. Denge olarak cok kotu oyun adam santradan gelip gol atiyor. Uzun suredir oynamiyorum fifa 15 pes 15 oynuyorum arada en azindan o cok daha dengeli oyun ve oyun temposu daha iyi fizik olmasa bile
    beyler fwli cihazla her oyunu online oynayabiliyorum ama fifa 15i oynayamıyorum ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxfkcanxx

beyler fwli cihazla her oyunu online oynayabiliyorum ama fifa 15i oynayamıyorum ne yapmalıyım?

Fifa 15 de oynanir. Oyunu aciyorsa oynanir sadece son birkac gun fifa serverlari kapaliydi

• quote:

quote:

Fifa 15 de oynanir. Oyunu aciyorsa oynanir sadece son birkac gun fifa serverlari kapaliydi

Alıntıları Göster
    şu anda açıksa deneyeyeim şimdi birde disk yetkilendirilmedi hatası alıyorum sadece kariyer modda ultimateye girebilirsem ondada alırmıyım?

• quote:

şu anda açıksa deneyeyeim şimdi birde disk yetkilendirilmedi hatası alıyorum sadece kariyer modda ultimateye girebilirsem ondada alırmıyım?

Alıntıları Göster
    hocam fw nin orjinalden farkı yok dvd duzgun cekilmişşe herseyi yaparsın gold uyeligin varsa. disk yetkilendirillmedi hatası da dvd den kaynaklı bir sorun sanırım
  • quote:

hocam fw nin orjinalden farkı yok dvd duzgun cekilmişşe herseyi yaparsın gold uyeligin varsa. disk yetkilendirillmedi hatası da dvd den kaynaklı bir sorun sanırım

Alıntıları Göster
    evet hocam sorunsuz girdim fakat yine bir maç yaptıktan sonra disk yetkilendirilemiyor hatası aldım en iyisi gidip bir yerden satın alıyım düzgün çekilmişini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 19 XBOX ONE [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet bahsettiğin konuda hak veriyorum. Fakat savunma olayını biraz çözdükten o sıkıntılar pek olmuyor tabi karşı rakip sürekli skill ile seni bezdirmedikden sonra :) Muhakkak ki güncelleme gelecektir her sene aynı sorunlar yaşanıyor ilk etapta. Faul konusunda da çok sıkıntılar var eklemek isterim. Bu akşam müsait olursan maç yaparız daha çok kişi olabilirsek güzel turnuvalar da çıkar diye umuyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatun23

Evet bahsettiğin konuda hak veriyorum. Fakat savunma olayını biraz çözdükten o sıkıntılar pek olmuyor tabi karşı rakip sürekli skill ile seni bezdirmedikden sonra :) Muhakkak ki güncelleme gelecektir her sene aynı sorunlar yaşanıyor ilk etapta. Faul konusunda da çok sıkıntılar var eklemek isterim. Bu akşam müsait olursan maç yaparız daha çok kişi olabilirsek güzel turnuvalar da çıkar diye umuyorum :)
    oyuna biraz sardım ama bazıları sadece hızlı adamlarla çalıp atıp gol atıyor bundan nefret ettim bu arada live adım Faticreyiz eklerseniz 1-1 atarım
  • FİFA 15'e beni de ekleyebilirsiniz. Spartakus985 gamertag. Genelde akşamları müsait zamanda konsolda oyun oynarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C18F35D20 -- 6 Ocak 2015; 0:23:48 >
  • 4 kisi olursak 2 vs 2 atariz oyle daha iyi olur

• İstek gönderdim ilk fırsatta maça bekliyorum :)
  • xxfkcanxx kullanıcısına yanıt
    Senin GT bir sıkıntı var yanlış yazdın sanırım.
  • eflatun23 E kullanıcısına yanıt
    faticreyiz live adım ama bazı harfler büyük ondan mı olmuyor acaba o zaman ben xboxtan bakıp yazarım en kısa zamanda
  • Benide ekleyin gt Deaglerolex en yakın zamanda live yenilemem lazım dün bitti

• quote:

Orijinalden alıntı: YigitErol

Benide ekleyin gt Deaglerolex en yakın zamanda live yenilemem lazım dün bitti
    GamerTag:QuasiLeech419
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sickle Hammer

GamerTag:QuasiLeech419

Alıntıları Göster
    Game Tag: Phodran ekleyin oynayalım beraber
  • Gamertag:Vagabondash43 hakkaten çok dengesiz ama bi turnuva olsa geliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: swat_cwp

Gamertag:Vagabondash43 hakkaten çok dengesiz ama bi turnuva olsa geliriz.
    şuanda konuya yazanlar 8 kişi herkesin müsait olduğu bir zamanda yapalım turnuvayı kişi sayısı başlangıç için gayet iyi
  • Arkadaşlar herkese merhaba bende bu turnuvada yer almak istiyorum nasıl katılabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.