Şimdi Ara

FİFA 16 fitnees(kondisyon) glitch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar boyle bisey varmis bilen lutfen nasil yapildigni soyleyebilir mi ut ye yeni basladim kondisyona para veremiyorum zaten coins kasmak iskence 3 4 mac yapinca anca kadro kondisyonu alinabiliyor bilen varsa lutfen soylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olay şu kaba bir şekilde,örneğin 70 overalli bir oyuncunun chemistry si 10 ise gücü 75 gibi oluyor yani artıyor.Fakat bu oyuncunun siyah,mavi,turuncu veya ocak ayı transfer kartına bu chemistrynin verdiği boost etkili olmuyor.Glitch değil aslında oyun hatası.Renkli kartlar yalan yani.
  • Onu biliyorum arastirdim fakat benim aradigim sey fitneesin yani kondisyonun hep 99 da kalmasi hic azalmamasi

• quote:

Orijinalden alıntı: swat_cwp

Onu biliyorum arastirdim fakat benim aradigim sey fitneesin yani kondisyonun hep 99 da kalmasi hic azalmamasi

if oyuncu alınca, fitness ı kaç olursa olsun maça 99 fitness la başlıyor diyorlar. kendim denemedim ama
  • Bunun icin full inform oyunculardan olusan kadro kurmalisin. E zaten full informlardan olusan kadro kuracak kadar coin zengini adam da fitness'a coin vermekten cekinmez. O yuzden bu yontem pek ise yaramiyor.

• hmm peki hızlı coin kasabilceğim bir taktik var mı çünkü 4 maç yapıyorum 2k coins geliyor onlarda fitnees kartlarına gidiyor
  • 2 takim ayarla, her maci degistirerek yap, obur takimin de yedeklerde olsun hep. Fitness her mac artacagi icin almana gerek kalmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİFA 18 DEFANS YAPMA!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • swat_cwp kullanıcısına yanıt
    Hocam fitness hep 99 olsun istiyorsanız iki takım yapacaksınız. Yedeklere kaleciden başlayarak ikinci bir kadro kurun. İster aynı ligden ister hybrid. Her maçtan sonra kadroyu değiştirin. Böylece devamlı 99 fitness ile oynamış olursunuz.

• Yani bir mac bi takimla bi mac obur takimimlami oyniyicam yoksa sadece kurucam mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat_cwp -- 30 Haziran 2016; 23:41:40 >
  • swat_cwp kullanıcısına yanıt
    Bir maç bir takımla bir maç bir takımla olacak. Her maç değiştireceksiniz. Bir takım ile maç yaparken diğerinin fitness 99 oluyor. Hemen hemen çoğunluk böyle yapıyor. Boş yere fitness kartına coin vermeyin.

• Ucuz bir yedek kadro kur türkiye ligi olabilir 3 maç as kadronla oyna 1 maç yedek kadroyla oyna.
  • Teşekkur ederim cevaplariniz icin fitnees kartlari ortalama bi oyuncu parasi zaten bu kadar vermek cidden sinir bozucu bi durumdu

• kondisyonu niye bu kadar sorun ediyorsunuz illa 99 olması gerekmiyor ki 70 kondisyona düşene kadar ben kesinlikle ne takım değiştiriyorum nede kondisyon kartı alıyorum.Bütün oyuncuları 99 kondisyon olan bir takımla 4 maç rahatlıkla oynayabilirsiniz.4 maçtan sonra kondisyon kartı alın veya takım değiştirin olsun bitsin Fransız filmlerinde dendiği gibi VALE yani ELVEDE deyin o takıma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.