Şimdi Ara

Fifa 16 İçin En Uygun Gamepad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepimizin malumu klavyeden fifa 16 oynanmıyor . Aslında oynanıyor ama depar dripling çalım gibi olaylar imkansıza yakın. Gamepad almayı düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir.
    Arkadaştan snopy nin kolunu ödünç aldım fena değildi hoş gamepadlade kötü oynuyorum bu da biraz canımı sıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: polatttcan

Arkadaşlar hepimizin malumu klavyeden fifa 16 oynanmıyor . Aslında oynanıyor ama depar dripling çalım gibi olaylar imkansıza yakın. Gamepad almayı düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir.
    Arkadaştan snopy nin kolunu ödünç aldım fena değildi hoş gamepadlade kötü oynuyorum bu da biraz canımı sıkıyor.

Dualshock 4 veya logitech f710.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox 360

• Kesinlikle xbox kolu.. Oyunu analogla oynamak en buyuk avantaj kaynaklarindan biri. Analogla en konforlu oyunuda xbox sagliyo.

• analog ile oynayabiliyorsun xbox al ama oynayamazsan ps4 gamepadi al
  • Bende 2 senedir logitech f710 kullaniyorum,gayet guzel ve saglam. Kaliteli. Tavsiye ederim

• XBOX 360 kolu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 İçin En İdeal Tv?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Usb ile bilgisayara bağlanıyor mu Ps4 kolu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celaleddin Rooney -- 13 Ekim 2015; 14:46:52 >
  • 3 ay once xbox 360 controller aldim ele oturusu falan cok iyi ve rahat geldi. Öneririm.

• Hocam hani ihtimal vermiyorum fazla xbox koluna elin bi alişsin. Daha başka kol kullanamazsin.

• ds3 yada ds2 alsam oynayabilir miyim sorunsuz bir bicimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viorith -- 13 Ekim 2015; 17:14:33 >
  • arkadaşlar xbox ve ps4 kolları pc uyumlu mu
  • Ds4 almayın pc için resmi bi driver olmadığı için fifa 16 da abuk subuk çalışıyor ben sırf bu fifa için yazın Ds4 aldım ama hem oyunun hemde Windows un resmi bi desteği yok pc için

• quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Ds4 almayın pc için resmi bi driver olmadığı için fifa 16 da abuk subuk çalışıyor ben sırf bu fifa için yazın Ds4 aldım ama hem oyunun hemde Windows un resmi bi desteği yok pc için

valla ben 6-7 aydır kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadı hiç bir driver da yüklemedim direk bağladım regeditten ismini logitech kolu gibi gösterdim.
  • xbox kolu cok iyi ama cok pahalı en ucuza alabileceğim bir yer biliyor musunuz?
  • ds4 pc de ufakta olsa gecikme yapıyor bende de. sağ analog çok işlevsel çalışmıyor fifa da falan. f710 güzel kol tepkileri güzel ama kalas gibi insanı rt lt tuşları yoruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impiousgoat -- 15 Ekim 2015; 16:51:52 >
  • ds4
  • Xbox 360 gamepadi geçen sene 96 liraya almıştım şimdi 160 olmuş, dolar onuda vurmuş. Ama logitech onun yanında beş para etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thema Player -- 15 Ekim 2015; 19:21:12 >
  • F710 kullanıyorum. Ele oturuşu rahat değil. 2 saatten sonra insanın elini uyuşturuyor.

• Hem xbox hemde logitech kullanmis biri olarak xbox diyorum ama arada ayrilan bolumler var.

**Xbox gamepad
    rahat
    ergonomik
    Alicisi ayrica satiliyor ve alici hic de ergonomik degil
    Tum parcalar degisebiliyor

**logitech f710
    Daha agir
    Tasarim daha iyi
    Nano alici ile kullanmak harika
    Kumanda icinde alici yuvasi var
    Tetikler ve analog tuşlar cok agir bir sure sonra agri yapiyor
    Xinput desteği sayesinde xbox kolu gibi kullaniliyor ve neredeyse her oyun ile uyumlu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.