Bildirim
FİFA 16 Ön Sipariş
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Şimdi ön sipariş verirsen oyun çıktığı gün çekiyor karttan parayı.
Korsana göre oyuncular ve kadrolar sürekli güncellenir her çarşamba takımlar en son maça hangi taktikle çıktıysa o güncellenir. Sezon içinde oyuncu yüzleride güncelleniyor
Online hiç bir sorun çıkmaz. -
korsanı 1 yıl beklersin anca cıkar (bknz:fifa 15 )quote:
Orijinalden alıntı: Vict0ry
Şimdi ön sipariş verirsen oyun çıktığı gün çekiyor karttan parayı.
Korsana göre oyuncular ve kadrolar sürekli güncellenir her çarşamba takımlar en son maça hangi taktikle çıktıysa o güncellenir. Sezon içinde oyuncu yüzleride güncelleniyor
Online hiç bir sorun çıkmaz. -
bende follout 4 ön siparişi vericektim ama parayı hemen çeken bi site falan yokmu ya çekene kadar harcarım ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fifa 16'nın korsanını oynayabilmeye başladığın zaman fifa 17 çıkmış olacaktır zatenquote:
Orijinalden alıntı: EnemyDestroyeD
bende follout 4 ön siparişi vericektim ama parayı hemen çeken bi site falan yokmu ya çekene kadar harcarım ben -
Sadece online almak için alacaksanız mecbur orjinal alacaksınız. Zaten diğer arkadaşların dediği gibi bu senede büyük ihtimal Fifa 16'nın korsan sürümü bekletecektir ki korsanda online olmadığı için pek zevkli olmayacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: mali_1907
Fifa 16'nın korsanını oynayabilmeye başladığın zaman fifa 17 çıkmış olacaktır zaten
Alıntıları Göster -
Almayı düşünüyorum fakat 195 tl ymiş en son 13 ü almıstım orjinal 105 falandı sanırım .(quote:
Orijinalden alıntı: LordMurat55
Sadece online almak için alacaksanız mecbur orjinal alacaksınız. Zaten diğer arkadaşların dediği gibi bu senede büyük ihtimal Fifa 16'nın korsan sürümü bekletecektir ki korsanda online olmadığı için pek zevkli olmayacaktır.
Alıntıları Göster
4gb ram // gt840m // i5 4210M 2.6 ile nasıl oynarım (laptop ) -
Eğer ttnetliyseniz playstore'u bekleyin derim,hem daha ucuz hem de faturaya ek 10 TL gibi bir rakamla 12 taksite almıştım geçen sene.Keyi vermeleride 1 dk sürmemişti :)quote:
Orijinalden alıntı: mrkb
Almayı düşünüyorum fakat 195 tl ymiş en son 13 ü almıstım orjinal 105 falandı sanırım .(
4gb ram // gt840m // i5 4210M 2.6 ile nasıl oynarım (laptop )
Alıntıları Göster -
Hocam bende geçen sene 15i playstoredan aldım. Ama geçen sene şimdiye kadar çoktan ön siparişe açılmıştı oyun playstoreda. 6 eylül oldu sitede hala hiç bir reklam falan yok. Bu sene playstoreda ön siparişe çıkmayacak heralde İnşallah çıkar ama. Taksitle almak daha iyi oluyor.
Ben fifa 11 den beri orjinal alıyorum ama bu momentum vakası oyundan soğuttu beni. Ayrıca her yıl çıkan bir oyun için fiyatı çok fazla
Ben oyunun çıktığı gün almıştım playstoredan.Yine öyle yapıcam büyük ihtimal. -
Hocam yeter ki gelsin playstorea. Ben son gün almaya da razıyım şu taksit olayı yüzünden.
quote:
Orijinalden alıntı: sanalcan2
Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir fifa world oynuyordum fakat serverlerı kapattılar. Şimdi ön sipariş ile Fifa 16 almayı düşünüyorum.
Sorum orjinalin korsana göre avantajları nedir?
Online oynamada sorun çıkarır mı? Çünkü sadece online oynamak için alacağım
Şimdiden teşekkürler
Ben yaklasık 1 ay once Orıgın'den satın aldım. Ayın 22 sınde on yukleme baslayacak. 24dunde oyun acıldıgı anda oynanmaya baslayacak. Korsana gore en buyuk artısı onlıne tabıkı.. Onlıne bır kere oynadıktan sonra offlıne (cpuya karsı) oynamassın. Oyunun butun zevkı onlıne.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ploff
quote:
Orijinalden alıntı: sanalcan2
Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir fifa world oynuyordum fakat serverlerı kapattılar. Şimdi ön sipariş ile Fifa 16 almayı düşünüyorum.
Sorum orjinalin korsana göre avantajları nedir?
Online oynamada sorun çıkarır mı? Çünkü sadece online oynamak için alacağım
Şimdiden teşekkürler
Ben yaklasık 1 ay once Orıgın'den satın aldım. Ayın 22 sınde on yukleme baslayacak. 24dunde oyun acıldıgı anda oynanmaya baslayacak. Korsana gore en buyuk artısı onlıne tabıkı.. Onlıne bır kere oynadıktan sonra offlıne (cpuya karsı) oynamassın. Oyunun butun zevkı onlıne..
Dh'de PC'den Fifa oynayanlar için bir kulüp vs var mıdır?
PC'de çok online oyuncu var mı ?
-
Şuan en ucuz nerede
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
FIFA'ya özel açılmış forumu kullanalım:http://forum.donanimhaber.com/forumid_379/tt.htm
@Smoch burada bulabilirsiniz. -
Dh de pc ıcın oyuncu toplulugu konusu vardı sanırım. Hatta arada lıg, turnuva vs duzenlıyorlardı.. Pc Onlıne oyuncu olayına gelırsek bugune kadar gırıpte rakıp bulamadıgım hıc olmadı... Sureklı onlıne oyuncu bulabılırsın.. Hatta ben genelde sabah 4 - 8 arası gırıyorum.. Sureklı onlıne oynuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 15 Eylül 2015; 18:39:15 > -
Teşekkürler @XanthiN & @ploff -
-
Benzer içerikler
- fc 24 transfer yaması
- fifa 15 sistem gereksinimleri
- pes klavye tuşları
- pes 13 kaç gb
- ufc pc
- pes 25 türkçe spiker
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X