Şimdi Ara

FIFA 16 [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.870
Cevap
20
Favori
72.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CezasahasinA girince kosudan elinizi cekip dolasin adam bi sekilde dusuyo ve penalti ancak bu kadar sacma penalti ya karsi bazen adam direk kayiyo ve sizin adaminiz dusuyo bu seferde penaltiyi vermiyor....... problem ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fıfa 13-15 gibi pace odaklı olmayan yön tuşları ile adam geçişi bu kadar kolay olmayan ve fıfa 14 gibi orta kafa gol gibi basit gol yolları olmayan ve en önemlisi momentumun olmadığı bir oyun olması ha birde hile olayı var ama o artık fıfa ile bütünleşti yine olacaktır o
  • bence maç sırasısında foullerde sarı ve kırmızı kart çıkan durumlarda hedefteki oyuncunun sinir harbini kontrol edebilme eklenmeli. mesela haksız yere bir kırmızı kart durumunda istersem sessiz bir şekilde oyundan çıkabiliyim yada sinirlenip sahayı karıştırabiliyim. bide en önemli detaylardan biri şu. maç yağmurlu başlayıp ara ara yağmurun kesilmesi. yada yağmursuz başlayıp birden sağanak bastırması gibi. akşam üstü güneş vururken maç oynayıp devamında güneşin batması ve stadın ışıklarının yanması.. bu dediğim özellikler eklense kimse pes almaz.. dünyada yılın oyunu olur fifa 2016 :D
  • Be a referee bekliyorum. Dinamik hava koşulları da diyeceğim ama 1.5 saatte kaç tane hava koşulu değişebilir ki?
  • oyunun 4k ile üretilmesi süper olur 4k grafik mütiş fark ettiriyor oyunun strateji oyununa dönmesi güzel olur pace oyunu olması cok kötü olmuş sen oynayısınla strateji yapabilirsinde karsındaki kişide bu şekilde oynamıcagı için cıvkı çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Öncelikle 2K Games'in futbol olayına el atmasını istiyorum. Çünkü Konami, EA karşısında baya ezik düştü artık. Eskiden PES delisiydik. Sabahlara kadar Master Lig oynardık ama PES bitti artık. 2K Games nasıl NBA Live'i sildiyse, FIFA ile de mücadeleye girerse bu sefer rekabet artar, daha kaliteli oyunlar ortaya çıkar.

Bu seneki oyunu yorumlamaya geçersek. Açıkçası FIFA 15'te hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim. Beklentilerim çok yüksekti, çünkü reklamlarında next-gen'e en sağlam adımı attığı oyun olarak gösteriliyordu. Mekanikler, fizik, grafikler. Fakat beklediğimi alamadım. Çok çabuk baydı FIFA. Şu anda oynanacak başka güzel oyun olsa yüzüne bile bakmam. Şöyle son çıkan 5-6 seriye bakınca, FIFA 13 en dengelisiydi diyebilirim. Sonrakilerde hep bi şeyler fazla, bi şeyler eksik oldu. Zaten oyunu oynayan troll'lerin %90'ı oyunun hangi açığını bulsam da karşıdakini sinir etsem, yensem niyetiyle oynuyor. Bebeler yüzünden oyundan keyif alamıyorsunuz. Başta en dikkatimi çeken bu seride kaleciler çok kötü oldu. Kapattığı köşeden çok rahat gol yiyor. Ve şu anda kaleciyle yüz yüze kalan mücadelelerin çoğunda herkes kapattığı köşeye doğru topa dokunuyor ve gol. Çok basit goller oluyor. Kalecilerin çok eksiği var. Onun dışında oyun hızlı ve ping pong olayı da oyunu çok rahatlatıyor. Yani arka arkaya kesintisiz paslar atıyorsunuz. Oyunun dinamikleri bu şekilde keyif vermiyor. Öyle sadece grafikleri geliştirerek veya işte ne biliyim oyuncu mücadelelerindeki detayı artırarak oyun gelişmiş diyemezsiniz. Oyunun mekaniğinin dengeli olması gerekir. Oyunu oynayanları sürekli izleyip neyin eksik neyin fazla olduğunu iyi ayarlamalı, dengeli oyun yapmaları gerekir. Mesela strateji oyunlarında sürekli güncelleme olur. Birimlerde dengelemeler yapılır. Oyun en dengeli hale getirilmeye çalışılır. Ama EA'nin bi huyu var. Oyunu yapar, o haliyle bırakır gider. Şöyle 3-4 ay oyunu geliştirmeye, açıklarını düzeltmeye çalışsalar daha kaliteli olur oyun. Adamların çalışma anlayışı tamamen nasıl daha çok para kazanırızın üzerine. Mekanikler, momentum. Ultimate Team sistemi. Takımını kuruyorsun, güzel bir çıkış oluyor. Sonra seni oyuna bağlıyor. Sonra bi anda seni düşürüyor. Takımı yenile diyor sana daha iyi oyuncular al. Bildiğin kumar gibi bi sistem. Bir de arkadaş yıllardır şu top fiziğini değiştirdiler, değiştirdiler bir türlü adam gibi bir şeyi tutturamadılar. 15'te yine baya düzeldi ama bazen çok saçma gidişler oluyor. Adam olduğu yerde topa kafa vuruyor mermi gibi gidiyor top. Veya ayağını sürtüyor yine aynı şekilde sert gidiyor. Geri geri düşerken vuruyor çok sert gidiyor. Yani şu top fiziğini yapamıyorsun bi fizik firmasından destek al kardeşim olmuyor işte. Çok uzatmak istemiyorum yazsam 1 günde gitmez. Ama 16'da ne yapsınlar istersin derseniz;

- Topa ayağını sürterek vurma, mesela ortalarda kafasını sürterek ters köşeye atabilme veya aynı şekilde ayağını sürtebilme
    - Duran top organizasyonlarında daha hareketli yapay zeka, daha güzel dinamik ve ortaların daha gerçeğine yakın olması
    - Seyirci seslerinin üzerinde daha fazla çalışılması ve pozisyonlara daha entegre ses çıkarmaları
    - Saçma sapan penaltıları revize etmeleri
    - Forma çekme animasyonlarının geliştirilmesi, mücadele tuşuna çok bastığınızda rakibe daha sert müdahale yapmak
    - Hakemlerin formalarının oyuncu formalarına otomatik olarak zıt renkte olması
    - Momentum olayının artık yok edilmesi
    - Defans oyuncularının daha iyi yapay zekaya sahip olması, kolay pozisyon vermemeleri
    - Oyun ara videolarındaki animasyonların daha geniş yelpazeye sahip olması ve daha gerçekçi olması (FIFA 15'te hep aynı şey oluyor)
    - Top fiziği, top fiziği, top fiziği... Olmuyor, yapamıyorlar. PES 5'teki top fiziği olsun fazlasını istemiyorum.
    - Hava toplarında daha gerçekçi zıplama animasyonları, göğüs seviyesindeki toplara da odun gibi olduğu yerde vurmak yerine uzanarak vurma animasyonu, yada daha güzel animasyonlar ne biliyim.
    - Topun vurulduğu şiddete uygun ayak hareketi, yani yavaş bir şut hamlesinde top hızlı gitmesin, tam tersi de olmasın.
    - ...

Daha çok yazarım ama şunları yapsalar 16 tadından yenmez.

2K Games mi? 2K 15 basketbol oyununda online oyuna girdiğinde bilgisayarin ne kadar iyi olursa olsun, 60 fps almak? İşte 2K Games'in yaptığı - lerden biri.

• Ultimate team de messi ronaldo ucuzlasın artık. Mesela 100 tane 7,5 k lık paket açana garanti çıksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En buyuk problemlerden biride rakibi yenerken oyundan atmasi ve masaustune gittiginizde int baglantinizda sıkıntı olnadigini gornek en azindan mactan atarken yenen kisi maci 3-0 kaybetti gibi degilde belki maci oynanmadi saysa daha mantikli olur.... bazen div cikma veya dusmemek icin son maciniz olabiliyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xargusx -- 13 Şubat 2015; 8:43:11 >
  • genel olarak yorumları okudum bende bir değerlendirme yapayım istedim,fifa 11de gameranger ile oynadım,13ten itibaren de orjinal olarak oynamaktayım,oyunlar arasında kıyaslama yapmak gerekirsek belli eksikler dışında ben 15in serinin en iyi olduğunu düşünüyorum çünkü pcye ilk defa ignite motoru ile geldi ve birçok artısını gördük ps4te 14te oldugu gibi,oyun hızı oyun ilk çıktığında gerçekten hızlıydı ve 1 2 update sonrası şuan oyun hızının kısmen dengelendiğini düşünüyorum,bu seneki en büyük eksiler kaleciler ve penaltıların oldukça ucuz olması...bu 2 durum düzeltirlirse ve belli başlı top fiziği geliştirmeleri yapılırsa daha güzel bir oyun ortaya çıkıcağı kesin.
    Ek olarak şunu söylemek istiyorum yukarda yazdıgınız gibi oyun açığını kullanmaya çalışıp yardırayım gideyim tarzı oynayan arkadaşlara herkes sinir oluyor evet ama bırakın yardırsınlar nasılsa nasıl engel olacagını bilcek düzeyde savunma yapmayı bilen oyuncularız çoğunlukta o yüzden bunları cok takmamak lazım..Ek olarak ben çevremde fifa oynayan veya forumdaki ana sayfalarda da yorum yapmıştım onceden, olay fifa 13 böyle oynamaynı istiyo 15 böyle oynamanı istiyo değil,herkes belli bir oyun sistemi benimsemeli ona göre oyun farketmeksizin bunları gerçekleştirmeli inanın böyle olduğunda sıkıntı yaşamazsınız.Yani ben 14te paslı oynuyordum,vay fifa 15 cok hızlı olmuş gidip yardrıayım boşver pası derseniz epey bir başarısızlık durumuyla karşı karşıya kalmanız yüksek ihtimal, o yüzden böyle detaylar önemli
    toparlamak gerekirse 16da iyileşmesi gerekenler;
    - Kaleciler
    -Penaltılar
    - Krampon sorunu(13ten beri aynı sorun,güncelleme sonrası bazı oyunculara generic gri/siyah krampon atanıyor)
    - Top fiziğinde iyileştirmeler
    - Momentumun kalkması DEĞİL,etkisinin azaltılması( Gerçekçi bir futbol oyunundan bahsediyorsak,yeri gelicek tek kale oynayaıp yenildiğimiz maçlar da olcak,rakip tek kale oynayıp bizim kazandığımız maçlarda,nadir de olsa olmalı )

• tek isteğim hilenin bitmesi, coins alım satımın bitmesi, 10 maçtan 8 inin laglı olmadığı bir server sistemi.
  • Şu lag çözülse gerçektende süper olur.Oyuncuların tepkilerinin azalması saçma sapan hareketleri saçma sapan goller yemek hep lagdan kaynaklı.

• Tecrubeli, yavas ama oyun zekasi yuksek oyuncularin da ultimate teamde is yapabilmesi yuksek fiyattan deger gormesi en buyuk dilegim. Pirlo totti tipi oyuncular aubameyangdan daha degerli olmali artik. Ea sports her sene buna cozum arayacagina daha da hiz ve duz yardirma uzerine kurulu oyunlar cikartiyo karsimiza.

• Arkadaslar ful bi psv takimim var 41212 rm lm sistemli oynuyorum de jong st lerden biri 60 kusur kosusu var bi oynayin cok fqrkettirmiyo adam eksiktebiliyo dikine cok iyi kosukar yapip etjili gol vuruslari yapiyo 300 k lik adam ama sasirtici derecede etkili
    arda ninda dedigi gibi kisi kendi oyun stilini belirlemeli elbette sinir bozucu seyler yinede olacajtir birde yeni bir tur hile ile sanirim oyunu yavaslatan arkadaslar turedi burdan kiniyorum
    tek kelime ile yapilan emek hirsizligi bu konu icin ayrica bir calisma yapmayi dusunuyorum...

• herkes kendi şahsi fikrini yazmış, gayet güzel şeyler yazanlarda var hakemlerin üzerine yürümek gibi :D buraya eski bir pes çi olarak yorumlarımı belirticem :D pes4 pes5 pes6 efsanedir benim için daha sonra pes 11 ve 13 ile son buldu pes benim için tabi. ben fifa 11i gamerangerdan 12 ve 13ü sadece offline olarak, 14 ve 15i de orjinal olarak aldım, içlerinde en beğendiğim oyun 11den sonra 15 oldu geçen sene kendi pc mde fifa 14 olmasına rağmen arkadaşla sürekli kafeye gidip ps4 te fifa 14 oynardık çünkü pc deki fifa 14 ile aralarında dağlar kadar fark vardı ignite motoru ile çıkmıştı oyun, pc deki 14 çok aşırı ağırdı paslar falan can sıkıcıydı bi uzun paslar iyiydi ki ben yerden pas yapmayı seven biri olarak barçayı bile alsam paslar çok ağır kalıyodu, grafikler desen ps4 teki fifa ile karşılaştırınca evin ortasında moralim bozuluyodu videolarını izlemekten :D bide misal 14le kıyaslayınca 15in tamam tuttuğu köşeden falan gol olma olayı var ancak bu her zaman yemiyor pozisyonuna göre, ama 14te neydi valla benim 45 ve 90 yediğim gollerin haddi hesabı yoktur kornerden her kafa her orta gol oluyodu bu benim elimde olan bişi değildi korner olunca tamam 1-0 geride oluyodun 15te bu yok en azından her orta gol olmuyor, yardırıp gidenleride savunma yaptıkça öğrendikce rahat durduruyosun her neyse 15 biran önce çıksa diye sabırsızlanıyodum pc ye, oyunun ilk olarak demosunu çıktığı gün indirdim, arkadaşımla birlikte oynadık, 14le kıyaslayınca aşırı hızlı geldi paslar, top sürüşler falan, birbirimizle dalga geçiyoduk resmen gol yiyen gol atıyodu santradan yardır git :D ama daha sonra oynadıkça savunma yapmayı öğrendik geliştirdik artık her santra gol olmuyodu, grafiklere gelirsek çimlere falan hasta kalmıştık izler falan muhteşemdi, daha sonra ben oyun ilk çıktığı gün ön siparişle aldığım için yükledim ve ilk olarak işim fut a girmek oldu, tabi çok iyi bi fifacı olmadığım için yada sadece pas seven biri olduğum için ki skill nedir s' sini bile yapamıyodum düşünün artık fake atmaya çalışırken şut tuşuna basıpta pas tuşuna basana kadar top gidiyodu :D ilk divisionlar da açıkcası yardırarak gidiyodum bide kiralık ronaldo olunca :D ama bi yere kadar sürdü bu maceram üst div lere çıkınca beni haşat eden rakipler geliyodu artık :D netten videolar izledim skill hareketleri öğrendim ki gene söylicem hepte söylüyorum fifa 15te savunma yapmayı riv9 un videolarından öğrendim beni tanımasa bile bende emeği var. şimdi genel olarak oyun hakkındaki izlenimlerimi falan yazdım bana göre oyun ilk başlarda çok hızlıydı yada biz savunma falan yapmasını bilmediğimiz için öyle geliyodu bilmiyorum ancak şuanda gayet stabil geliyo hatalar hep aynı gollerin çoğuda aynı bu yüzden pozisyon bilgilerini oynadıkça çoğaltıyo insan, ea bu oyunda kişisel top sürmeyi biraz ön plana çıkarmış ki bu gerçekte de olan bi olay şöyle düşünün gerçekte dümdüz yardıramaz bir insan ama skill yaparak bir çok pozisyon üretilebilir ki bu sene bunu yapmışlar ben ilk başlarda fake bile atamazken şuan bir çok skilli yapabiliyorum ki herkese de tavsiye ederim oyundan daha çok zevk alıyosun, en azından 1-0 öne geçince kaleciye pas atanlar boş boş top çevirenlerden, her pozisyonda adamın ayağına kayanlardan, maçı kitlemek için her türlü çirkefliğe başvuranlardan, attığı gol penaltı dahi olsa izletenlerden, yalandan sürekli starta basanlardan, daha aklıma gelmiyo ama bunlardan daha çok zevkli geçtiği kesin benimle oynayan rakiplerimin maçları çünkü oyunun tadını çıkartıyorum, bazen sinirlendiğim oluyo çünkü oyunu baltalayan kişiler gerçekten mevcut ancak sonra sakinleşiyorum oyun olduğunu unutmuyorum bunun
    genel olarak bence gayet dengeli bir oyun sadece ceza sahasında fazla çekmeyin rakipleri çünkü hemen atıyolar kendilerini, ha elde olmadan penaltı da oluyo artık onlara lafım yok çünkü oyuna hakem hatalarını da monte etmiş ea, momentum denen şeyin kalkma gibi bir şansı yok çünkü adamların en çok övündüğü şey bu, benim 16dan beklentim hilecilerin ve şu coin satışının bi çözümü serverlarda lag ın azaltımı veee en çok sevmediğim şey : konsollarda böyle bir sıkıntı yok artık pc yede el atsınlar siyah beyaz krampon istemiyorum... grafikler daha nası gelişir bilemiyorum gerçekten çok hoş :D

kısaca 16da krampon sorunu ve hileciler azaltılırsa daha güzel olacağı kanatindeyim...

• Gercekten senelerdir fifa ve pes oynuyorum, ve cogunlukla da online modlarda oynuyorum. Bu seneye kadar hic bir mukemmel derecede gercekci degildi ancak oyuna her mac kufrettigim tek oyun fifa 15 hayatimdaki. Ben de oyun tarzimi calim atma ve pas vermeme uzerine kurarak maclari kazanmaya basladim ama karsimda hicbir futbol mentalitesi olmayan oyuncularin butun mac hizli adamlariyla sprint atip eninde sonunda sansa gol bulmalarindan biktim artik.

Bizim kontrol etmedigimiz defans oyunculari o kadar kotu yapilmis ki dayanamadim, ve oynamayi biraktim.

• EA'dan tek isteğim oyunun içine, rakiple aramızdaki pingi gösteren ufacık bir ibare eklesinler. Böyle 3 yeşil, 2 turuncu gibi değil, rakamsal olarak göstersinler. Pingimizi bilelim de ona göre girelim şu maçlara. Her maç sorun nerede diye aramaktan bıktım vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Öncelikle 2K Games'in futbol olayına el atmasını istiyorum. Çünkü Konami, EA karşısında baya ezik düştü artık. Eskiden PES delisiydik. Sabahlara kadar Master Lig oynardık ama PES bitti artık. 2K Games nasıl NBA Live'i sildiyse, FIFA ile de mücadeleye girerse bu sefer rekabet artar, daha kaliteli oyunlar ortaya çıkar.

Bu seneki oyunu yorumlamaya geçersek. Açıkçası FIFA 15'te hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim. Beklentilerim çok yüksekti, çünkü reklamlarında next-gen'e en sağlam adımı attığı oyun olarak gösteriliyordu. Mekanikler, fizik, grafikler. Fakat beklediğimi alamadım. Çok çabuk baydı FIFA. Şu anda oynanacak başka güzel oyun olsa yüzüne bile bakmam. Şöyle son çıkan 5-6 seriye bakınca, FIFA 13 en dengelisiydi diyebilirim. Sonrakilerde hep bi şeyler fazla, bi şeyler eksik oldu. Zaten oyunu oynayan troll'lerin %90'ı oyunun hangi açığını bulsam da karşıdakini sinir etsem, yensem niyetiyle oynuyor. Bebeler yüzünden oyundan keyif alamıyorsunuz. Başta en dikkatimi çeken bu seride kaleciler çok kötü oldu. Kapattığı köşeden çok rahat gol yiyor. Ve şu anda kaleciyle yüz yüze kalan mücadelelerin çoğunda herkes kapattığı köşeye doğru topa dokunuyor ve gol. Çok basit goller oluyor. Kalecilerin çok eksiği var. Onun dışında oyun hızlı ve ping pong olayı da oyunu çok rahatlatıyor. Yani arka arkaya kesintisiz paslar atıyorsunuz. Oyunun dinamikleri bu şekilde keyif vermiyor. Öyle sadece grafikleri geliştirerek veya işte ne biliyim oyuncu mücadelelerindeki detayı artırarak oyun gelişmiş diyemezsiniz. Oyunun mekaniğinin dengeli olması gerekir. Oyunu oynayanları sürekli izleyip neyin eksik neyin fazla olduğunu iyi ayarlamalı, dengeli oyun yapmaları gerekir. Mesela strateji oyunlarında sürekli güncelleme olur. Birimlerde dengelemeler yapılır. Oyun en dengeli hale getirilmeye çalışılır. Ama EA'nin bi huyu var. Oyunu yapar, o haliyle bırakır gider. Şöyle 3-4 ay oyunu geliştirmeye, açıklarını düzeltmeye çalışsalar daha kaliteli olur oyun. Adamların çalışma anlayışı tamamen nasıl daha çok para kazanırızın üzerine. Mekanikler, momentum. Ultimate Team sistemi. Takımını kuruyorsun, güzel bir çıkış oluyor. Sonra seni oyuna bağlıyor. Sonra bi anda seni düşürüyor. Takımı yenile diyor sana daha iyi oyuncular al. Bildiğin kumar gibi bi sistem. Bir de arkadaş yıllardır şu top fiziğini değiştirdiler, değiştirdiler bir türlü adam gibi bir şeyi tutturamadılar. 15'te yine baya düzeldi ama bazen çok saçma gidişler oluyor. Adam olduğu yerde topa kafa vuruyor mermi gibi gidiyor top. Veya ayağını sürtüyor yine aynı şekilde sert gidiyor. Geri geri düşerken vuruyor çok sert gidiyor. Yani şu top fiziğini yapamıyorsun bi fizik firmasından destek al kardeşim olmuyor işte. Çok uzatmak istemiyorum yazsam 1 günde gitmez. Ama 16'da ne yapsınlar istersin derseniz;

- Topa ayağını sürterek vurma, mesela ortalarda kafasını sürterek ters köşeye atabilme veya aynı şekilde ayağını sürtebilme
    - Duran top organizasyonlarında daha hareketli yapay zeka, daha güzel dinamik ve ortaların daha gerçeğine yakın olması
    - Seyirci seslerinin üzerinde daha fazla çalışılması ve pozisyonlara daha entegre ses çıkarmaları
    - Saçma sapan penaltıları revize etmeleri
    - Forma çekme animasyonlarının geliştirilmesi, mücadele tuşuna çok bastığınızda rakibe daha sert müdahale yapmak
    - Hakemlerin formalarının oyuncu formalarına otomatik olarak zıt renkte olması
    - Momentum olayının artık yok edilmesi
    - Defans oyuncularının daha iyi yapay zekaya sahip olması, kolay pozisyon vermemeleri
    - Oyun ara videolarındaki animasyonların daha geniş yelpazeye sahip olması ve daha gerçekçi olması (FIFA 15'te hep aynı şey oluyor)
    - Top fiziği, top fiziği, top fiziği... Olmuyor, yapamıyorlar. PES 5'teki top fiziği olsun fazlasını istemiyorum.
    - Hava toplarında daha gerçekçi zıplama animasyonları, göğüs seviyesindeki toplara da odun gibi olduğu yerde vurmak yerine uzanarak vurma animasyonu, yada daha güzel animasyonlar ne biliyim.
    - Topun vurulduğu şiddete uygun ayak hareketi, yani yavaş bir şut hamlesinde top hızlı gitmesin, tam tersi de olmasın.
    - ...

Daha çok yazarım ama şunları yapsalar 16 tadından yenmez.

Her seyine katiliyorum. Katilmamak mumkun degil. Umariz girer bu ise 2K

• Ultimate team'de iki kere başıma geldi. Karlı havada top beyaz. Zemin de beyaz eee abi ben nasıl ayırt edeyim onu. Ha tamam benim kullandığım top beyaz ama bari 1 maçlık onu turuncu yap yani. Ayırt etcem diye gözüm kör olacaktı.
  • Fifa world oynuyorum bir haftadir yaklasik .. fifa15 i unuttum sayilir bana yeterli geldi gibi 2016 da worlddan dsvam etmeyi dusunuyorum... arkadaslar

• Denemenizi oneririm momentumda sanki yok kadar az ... fifa 15 e gore

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.