< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 6 Ekim 2016; 10:26:26 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 6 Ekim 2016; 10:26:26 > |
valla benim bu işlere karnım tok.öyle kariyer modu falan da ilgimi çekmiyor.ha farklılık açısından güzel bir yenilik olmuş ama ben adam gibi gerçek futbol oyunu istiyorum
ben yine olacakları şimdiden yazayım.eylülün 10unda demo çıkar.demoda yeni animasyonlar,yeni özellikler,yeni grafikler gözümüze gözümüze sokulur.ilk gazla böyle müthiş,şöyle süper,şahane tam simulasyon olmuş falan diyerek birbirimizi burada gazlar önsiparişleri geçeriz 2 hafta sonra oyun çıkar demoda daha gerçekçiydi ama neyse der online a akarız.ilk hevesle maçları yapar oyunu beğeniriz.yine de bazı bebeler bu oyun oynanmıyor,ronaldoyla yardıra yardıra kaleye giremiyorum oyun rezalet falan bi ton ağlarlar ondan bi 10 gün sonra ea bir patch yayınlar oyunun hızını iki katına çıkarır.oyunun ne demoyla ne ilk çıktığı haliyle alakası kalır.simulasyondan arcade e dönüş başlar.millet oynanış değişti yok değişmedi falan burada birbirini yer yine bir iki ay sonra abi momentum,script ben 20 şut çektim rakip 1 tane çekti 1-0 yenildim kolu fırlattım postları akmaya başlar. ondan 2 ay sonra ea 2 patch daha yayınlasa da oynanış demonun kıyısından bile geçmez.sonra bıktım bu oyundan bir daha ea denen firmaya para kaptırırsam iki olsunlar gelir haziran 2017'de e3 te yeni alacalı bulacalı bi trailer yayınlar.bu sefer hakem olma seçeneği eklenir.of müthiş gözüküyor,bomba gibi geliyor derken başa döneriz. her sene aynı geyik ![]() |
Frostbite olacagina gore yikilabilir stad da olacaktir diye umuyorum...
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaddict -- 3 Haziran 2016; 15:33:58 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |