Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
401.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: istanblue001

Ben bu lisans olayı ni bir türlü çözemedim

Pes barça takımını lisanslı olarak alıyor 3 yıllık anlaşma yapıyor 2 oyunda lisanslı oluyor

Fifa Bayern Münih ile Anlaşma yapıyor

Pes de Bayern Münih yok lisansiz bile yok

Pes maradona ile 2020 ye kadar sözleşme imzaladı

Şuanda fifa da var

Fifa anlaşma yaptığı için pes alamıyor deniliniyor koca bir yalan mıydı bu

Benim bildiğim fifa anlaşma yaparken başka kimseye veremezsin diye anlaşıyorlar pes dünyaları verse o ligleri alamıyor İngiltere ligi gibi

Çok tuhaf bir durum

hocam pes isterse ingiltere lisansını alabilir ama biraz tuzlu olduğundan konami yanaşmıyor bu olaya. ea de bütçe sıkıtısı olmadığından istediği kişi veya takımla parasını verip lisanslıyor oyunda. bazı özel durumlar var sadece. misal uefa lisansını ikisi birden kullanamıyor sadece konamide var lisans. ama bu ligleri veya takımları lisanslama konusunda sınır yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Her sene önsipariş için kandırmayı başarıyor bu ea.Geçen sene yeni oyun motoru şimdide ne zamandır beklediğim klasik oyuncular.Yine kandırdın beni ea

aynen öyle hocam birşekilde kandırıyorlar her sene
  • Evet sadece şampiyonlar ligi avrupa turnuvalarında tek lisans var onun dışında isteyen ligi alabilir stadlar özel anlaşma gerektiriyor lig için federasyonlarla anlaşıyorsun stadlar için bizzat klüple anlaşma yapıyorsun yani barça ile bu fifa arasında aslında stad problem değil 1 anlaşmaya bakardı ama bunlar arasında bir restleşme olduğu gerçek direk reale geçtiler ronaldoyu kapak yaptılar sanırım bir sürtüşme oldu ama bu sene camp nouyu eklerler öyle böyle gene galiba büyük eksik çünkü
  • benim merak ettiğim pes ve fifa iki oyunda yılbasına dogru 4K YAPMISTI oyunları

şimdi direk 4K cıkıcaktır acaba görüntü kalitesi çok farkeder mi

yada bu sene 2017 de cakma 4K ile mi oynadık bunu merak ediyorum ?
  • Temmuz ayı gelsin ön siparişi veriyorum icon edition hadi bakalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkçe spiker olacahmı kül tigin geri dönecehmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes daha çıkmadan saçmaladı Usain Bolt nedir ya

Yine kaldık Fifa'nın monentumuna

• şöyle henry'li beckham'lı figo'lu bi kadro kurma hayali bile insanı değişik duygulara itiyor :)
  • Beyler bu icon muhabbeti kafamı kurcalıyor. Şimdi ps4 platformuna (pro kullanıyorum) sayılı bir kaç icon mu gelecek? Yoksa legendların hepsi de dahil olacakmı?

• Merhaba arkadaşlar,

Youtube'da gezerken şöyle bir videoyla karşılaştım.

Hayran yapımı olabilir.

Online kategori kısmı atlanmış. Kapak yüzü olan Ronaldo herhangi bir menüde gözükmüyor.

Eğer hayran yapımı değilse yeni modlar güzel gözüküyor.
  • XaViEsTa kullanıcısına yanıt
    Benim anladığım kadarıyla sayılı bir kaç oyuncudan ibaret bu durum. Benim gibi UT ye hiç para yatırmayan biri için hayalden öteye geçmeyecek onlar da
  • Terilgenbudun kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bu gerçek değil hayran yapımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilberhoca

Benim anladığım kadarıyla sayılı bir kaç oyuncudan ibaret bu durum. Benim gibi UT ye hiç para yatırmayan biri için hayalden öteye geçmeyecek onlar da

diğer efsaneleri kaldırdılarsa kötü olmuş. xbox ta bir süre oynadım geçen sene çok zevkliydi efsaneler ile oynamak
  • Bence bilerek "efsane" değil de "icon" diyorlar. efsaneler yine olmayacak ama bir kaç icon oyuncu ekleyecekler gibi geliyor bana.
  • quote:

Bence bilerek "efsane" değil de "icon" diyorlar. efsaneler yine olmayacak ama bir kaç icon oyuncu ekleyecekler gibi geliyor bana.

umarım öyle olmaz ama banada öyle olacak gibi geliyor. tam da sevinmiştim efsaneler ps4 e geliyor diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

quote:

Bence bilerek "efsane" değil de "icon" diyorlar. efsaneler yine olmayacak ama bir kaç icon oyuncu ekleyecekler gibi geliyor bana.

umarım öyle olmaz ama banada öyle olacak gibi geliyor. tam da sevinmiştim efsaneler ps4 e geliyor diye

ronaldo nazario - yashin - henry - maradona - pele

efsane dedikleri bu kadar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: insane1907

quote:

quote:

muhtemelen xbox tada kalkmıştır diğer efsaneler. 3 platformda da aynı sürüm var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: insane1907

quote:

quote:

muhtemelen xbox tada kalkmıştır diğer efsaneler. 3 platformda da aynı sürüm var

Allah de avei allah deeaa bence gelecek hepsi para kaynağı kesilirmi

• quote:

Ana platform: ps4 oldu. Şayet komple legendlar kalkacaksa bişey diyemem. Ama ana platform olan ps4 e üç beş tane icon verip xbox da full legendları yığarlarsa o EA sports u YIKARLAR :)) normal suyla yıkama olmaz bu :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

quote:

Ana platform: ps4 oldu. Şayet komple legendlar kalkacaksa bişey diyemem. Ama ana platform olan ps4 e üç beş tane icon verip xbox da full legendları yığarlarsa o EA sports u YIKARLAR :)) normal suyla yıkama olmaz bu :)))

Hiçbişey olmaz can gardaşım

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.