Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
401.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • .arakdaşlar FIFA 18'in son videolarını yüklerseniz iyi olur. Bir de bir şey diyecem tuzlama eklenmiş mi oyuna sanki bardak karıştırır gibi bir animasyon var ama tuzlama niyetine mi eklenmiş bilmiyorum biri beni aydınlatabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA Sports, FIFA 18 Yolculuk: Hunter Geri Dönüyor'u tanıttı.

• Adamlar fifa 16-17 hızlı diyor hangi oyunu oynuyorsunuz siz acaba? Fifa 97 den beridir oynadığım en ağır ve en kötü fifa 16-17 serisiydi. Arkamı döncem futbolcu düşünüyor, ayağındaki topu kontrol etmeye çabalıyor. Turnuva modunda olmayan momentumu turnuva modunada sokarak oyunu iyice leş ettiler, benim artık umudum yok fifadan.

• sokak futbolu gösterilmedi başka bahara kaldı sanırım. yine sadece kadro ve formalar güncellenerek çıkarılacak oyun. sadece fut a 1-2 mod eklerler yeni zaten asıl parayı oradan kazanıyorlar. offline oynayanlar için kariyer vs yine hüsran olacak muhtemelen
  • Bende almayacağım Mart'ta alacağım ilk kez bu sezon gerçekten resmen facia olmuş serinin en kötü oyunu Fifa 17 Fifa 16 'da da buz pateni gibiydi saha oyuncular kayıyordu ama bu yılki oyunda momentum online ve offline'a enjekte edilmiş mahvolmuş sinir harbinden başka bir şey değil şu paraya değmez git Mart'ta al 60-70 den fazla etmez oyun 250-300 hele hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 11 Haziran 2017; 14:24:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N3DV3D11

Bende almayacağım Mart'ta alacağım ilk kez bu sezon gerçekten resmen facia idi serinin en kötü oyunu Fifa 17 Fifa 16 'da da buz pateni gibiydi saha oyuncular kayıyordu ama bu yılki oyunda momentum online ve offline'a enjekte edilmiş mahvolmuş sinir harbinden başka bir şey değil şu paraya değmez git Mart'ta al 60-70 den fazla etmez oyun 250-300 ele hiç

aynen öyle şu tanıtılan oyuna bu para verilmez bildğin fifa 17.5 geliyor ufak tefek eklentilerle. gamescomda bu defa gameplay gösterilecek ve daha fazla detay paylaşılacak. eğer o zamanda yine tutup fut üzerinden yenilikler gösterilirse bende ilkbaharda alırım ve 60 tl den bir kuruş fazla vermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 11 Haziran 2017; 1:29:28 >
  • Fifa Pr çalışmasından öteye gidemicek bu sene yok ronaldo yok klasik oyuna bakınca oynanış hala aynı gibi duruyor fiyatını kesinlikle hakettiğini düşünmüyorum

• ya bi durun hele. daha ne gördünüz 10 sn lik video gösteriminden. daha doğru dürüst bir tane bile gameplay videosu görmedik henüz. hemen başladınız asıp kesmeye. sadece gameplay videosu bile yetmez bence. demoyu falan bi oynayın öyle karar verin isterseniz. videoyu izleyen herkez şöyle çöp böyle kötü diye atıp tutuyo ama gidip gene tıpış tıpış alcaksınız işte fifa 18 çıkınca. kimi kandırıyosunuz.
  • ilk gameplay videosu EA PLAY etkinliğinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: waryete41

ya bi durun hele. daha ne gördünüz 10 sn lik video gösteriminden. daha doğru dürüst bir tane bile gameplay videosu görmedik henüz. hemen başladınız asıp kesmeye. sadece gameplay videosu bile yetmez bence. demoyu falan bi oynayın öyle karar verin isterseniz. videoyu izleyen herkez şöyle çöp böyle kötü diye atıp tutuyo ama gidip gene tıpış tıpış alcaksınız işte fifa 18 çıkınca. kimi kandırıyosunuz.

hocam demoda muazzam güzel bir oynanış sunuyorlar her sene ama tam sürümde batırıyorlar. o yüzden demo kesinlikle ölçüt değil fifa için. gamescom gelsinde orada herşey ortaya çıkacak. hem betalar başlayacak ağustosta hemde oynanış videoları gelecek
  • waryete41 W kullanıcısına yanıt
    replay da r2 ikonu çıkıyor ağ altta o ne acaba merak ettim. acaba gol falan mı kaydediyoruz hızlı şekilde
  • sen de haklısın. ama farklı bile olsa demo sonuçta iyi kötü bi fikir veriyo insana. ben asıl bikaç saniyelik video ile karar verenlere kızıyorum.
  • Tekrarı geriye sarma falan olabilir gibi geldi

• Arayüzü ve kariyer modunu değiştirmezlerse artık harbiden helal olsun 5 kuruş vermem fifa 12 den beri köklü bir değişiklik yapmadılar paraya aç firma işte...
  • yabancı sitelerdeki incelemelerde okudum. replaydeki R2 tuşu şu işe yarıyo. oyuna çabuk oyuncu değişikliği gibi bişey eklemişler. mesela maçtan önce taktik ekranında, maçta en çok yorulan elemanlarının yerine kimlerin gireceğini önceden belirleyebiliyosun. replay esnasında süre dolana kadar R2 tuşuna basarsan önceden tanımladığın bir veya birden fazla değişikliği menülere girmeden hızlıca yapabilmeni sağlıyo. hatta aynı yöntemle hızlı şekilde diziliş bile değiştirebiliyoruzdur belki.

Yeni momentum hayırlı olsun arkadaşlar. Değişen bir şey yok.

00:02: Topu kaptıran Chelsea'li oyuncu topu kaptırdıktan sonra işaretlenmesine rağmen pas arası yapmayıp kendini aradan çekiyor.
    00:09: Chelsea'lı defansın rakip geçsin diye yaptığı milisaniyelik duraksama hareketi.
    00:12: Aynı defans oyuncusunun rahat müdahale edeceği, üstün olduğu topa basıp düşmesi ve topun rakibin önünde kalması.
    00:13: Geriden gelen diğer Chelsea defans oyuncusunun önünden geçen topu izlemesi, topa doğru yönelmemesi.
    00:20, 00:25: Tam şut çekileceği anda bize ve kale çizgisine en yakın Chelesea oyuncusunun topun önünü açar gibi geri çekilip gole izin vermesi.
    00:26: Kalecinin yanından geçen topa müdahale etmemesi.

Fifa 17 izledim sanki. Bir fark göremedim açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestiggge -- 12 Haziran 2017; 11:34:17 >

Hocam okuduğun başka dikkatini çeken yenilik var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prestiggge

Yeni momentum hayırlı olsun arkadaşlar. Değişen bir şey yok.

00:02: Topu kaptıran Chelsea'li oyuncu topu kaptırdıktan sonra işaretlenmesine rağmen pas arası yapmayıp kendini aradan çekiyor.
    00:09: Chelsea'lı defansın rakip geçsin diye yaptığı milisaniyelik duraksama hareketi.
    00:12: Aynı defans oyuncusunun rahat müdahale edeceği, üstün olduğu topa basıp düşmesi ve topun rakibin önünde kalması.
    00:13: Geriden gelen diğer Chelsea defans oyuncusunun önünden geçen topu izlemesi, topa doğru yönelmemesi.
    00:20, 00:25: Tam şut çekileceği anda bize ve kale çizgisine en yakın Chelesea oyuncusunun topun önünü açar gibi geri çekilip gole izin vermesi.
    00:26: Kalecinin yanından geçen topa müdahale etmemesi.

Fifa 17 izledim sanki. Bir fark göremedim açıkçası.

Aynen şu görüntüye bakıldığında Fifa 17.5 gibi bir şey bu

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.