Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
401.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pc den ps4 e geçiş yaptım fifa da ama bu fiyatlar cidden çok .

Nereye kadar sürecek bu durum ? 5 yil sonra 600 tl ye oyun mu alicaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furandor kullanıcısına yanıt
    Tr storeden veya tr deki magazalardan almayin kardeslikle yabanci psnlerden normal fiyatlara gelebiliyor.

• Camp Nou ve Fifa 16'da olan background'da stad seçimini tekrar istiyoruz ama almayacağım oyuncu bu gidişle gına getirdiler çünkü çok sebep var almamak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 21 Haziran 2017; 22:8:8 >
  • ea son noktayı koymuş

bizde yedik

• quote:

Orijinalden alıntı: avei21

ea son noktayı koymuş

bizde yedik

"Bu konu hakkında sık sık soru soruluyor bize. Oyunun içerisinde bu tip şeyler yapan bir programlama var mı diye soruyorlar. Sizi temin ederim ki böyle bir şey kesinlikle yok. Bu sadece futbol. Böyle şeyler gerçek futbolda sık sık oluyor hatta."

Röportajı yapan ben olsam, şunu söyledikten sonra bu videoyu izletir ve ne düşündüğünü sorardım

Açıklama tam bir komedi

• Ulan tüpçü Türk futboluna bir hayrın yok bari sanal futbol alemine hayrın olsun Türkiye Ligi lisans anlaşmasını tamamla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

Ulan tüpçü Türk futboluna bir hayrın yok bari sanal futbol alemine hayrın olsun Türkiye Ligi lisans anlaşmasını tamamla.

ptt ve yerel kupada lazım haysiyetsiz ek para istemiş onlara süt kupasınada ziraat adı geçiyor diye ek para istemiş az değil bu herif
  • EA Sports tecrübeli ve vizyon sahibi bir şirket. Bence Türkiye Ligi için anlaşıp oyuna koyacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: N3DV3D11

quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

Ulan tüpçü Türk futboluna bir hayrın yok bari sanal futbol alemine hayrın olsun Türkiye Ligi lisans anlaşmasını tamamla.

ptt ve yerel kupada lazım haysiyetsiz ek para istemiş onlara süt kupasınada ziraat adı geçiyor diye ek para istemiş az değil bu herif

vay arkadaş ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok daha evvelden yazmıştım. Fifa 15 ile geri dönen TSL ile 3 yıllık anlaşma yapıldı. Fifa 18'de sıkıntı olabileceği ne zamandan belliydi. Şimdi ayyuka çıkmaya başladı. TSL'yi paket halinde satarlarsa tabi abuk para istemeden yeniden fifada olur fakat her takımla tek tek anlaşın veya tüm pakete yüksek fiyat çekersen bu sene avuç yalarız. Göztepenin süper lige çıktığı şu senede TSL fifada olmaz ise bana çok koyar.

• Hadi geçen sene oyun motoru yeniydi oyun karanlikti anladikda bu senede karanlik gozukuyo ve bu beni çok rahatsiz ediyo sizide rahatsiz etmiyormu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

EA Sports tecrübeli ve vizyon sahibi bir şirket. Bence Türkiye Ligi için anlaşıp oyuna koyacaklar.

Çok merak ediyorum Ea Sport için mi çalışıyorsunuz. Çünkü şuan algı yönetimi yaptığınızın farkındayız. Forumda Ea Sports oyunlarına ait bayağı başlığınız var. Ayrıca Fifa'yı eleştirdiğim başlıkta da aynı algı yönetimini yapmıştınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Switch1234

Hadi geçen sene oyun motoru yeniydi oyun karanlikti anladikda bu senede karanlik gozukuyo ve bu beni çok rahatsiz ediyo sizide rahatsiz etmiyormu ?

benide 17 de en çok gece maçlarında sahanın sarı renkte olması rahatsız etti. baltalıyor oyun zevkini bu olay. bazı sahalarda sarı renk gözüküyor saha bazılarında normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: prestiggge

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

EA Sports tecrübeli ve vizyon sahibi bir şirket. Bence Türkiye Ligi için anlaşıp oyuna koyacaklar.

Çok merak ediyorum Ea Sport için mi çalışıyorsunuz. Çünkü şuan algı yönetimi yaptığınızın farkındayız. Forumda Ea Sports oyunlarına ait bayağı başlığınız var. Ayrıca Fifa'yı eleştirdiğim başlıkta da aynı algı yönetimini yapmıştınız.

Ne alakası var kardeş? Bölümde yenisin galiba. Çoğu oyunun ana konusunu açıyorum zaten.
  • Para verip oyun alıyoruz. Ea nin kendisi oynuyo oyunu bize fırsat vermiyo bu sene gördüğüm kadarıyla değişiklik yok demoyla idare etsekte olur gibi. Bide online oynarken arapları engelleyen bi seçenek gelse keşke.

• Hangi liglerin olacağı belli oldumu
  • wizâRd W kullanıcısına yanıt
    2015-2016 da çok geliyordu araplar ama bu sene hep türklerle eşleştim enteresan bir şekilde
  • ya ben bu sene fut kasacam gerçek ronaldo icon sürümünü ön sipariş versem mi vermesem mi bilemedim oyunu erken oynamak daha avantajlı futda değil mi
  • Iconlar cıktı bu sene ama legendlar yine olacak mi oyunda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mapıt kullanıcısına yanıt
    devamlı fut oynayacaksanız ikon sürüm daha mantıklı. en azından verilen paketlerle sözleşme,fitness vs ihtiyacınız kalmıyor. birde oyuncuları quik sell yapsanız bile en kötü 2-3 k coins gelir iki paketten. oyunun başında 2-3 k coins çok kıymetli oluyor kadro kurarken en büyük artısı zaten erken başlama oynamaya
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.