Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
401.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşımla benim hesabım üzerinden kardeşlik yaptık. Yani ana hesap benim ve oyunları benim hesabımdan aldık. Ve ben kendi hesabımda Secondary oldum. Sorum Örneğin Fifa 18 aldık Fifa ut. deki ön sipariş paketleri hangi hesaba gelicek. Bilgisi olan cevap verebilirmi ona göre hareket edicez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarik-mete T kullanıcısına yanıt
    oyunu hangi hesaptan alırsanız o hesaba gelir hediyeler
  • Yani ben oyunun alındığı hesapta ana hesabım olarak kullanmasamda yani sec. durumunda olsamda oyunun alındığı hesapta oynarsam paket bana gelicek öyle mi? Birde bilgin varsa 2 Hesaptada fifa point alınıp kullanılabiliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik-mete

Yani ben oyunun alındığı hesapta ana hesabım olarak kullanmasamda yani sec. durumunda olsamda oyunun alındığı hesapta oynarsam paket bana gelicek öyle mi? Birde bilgin varsa 2 Hesaptada fifa point alınıp kullanılabiliyormu?

aynen sana geliyor paketler. fifa point olayıda şöyle. misal oyunun alındığı hesap tr hesabı. sen zaten sorunsuz alıyorsun fifa points. eğer arkadaşının hesabı tr ise o da kendisi storedan alabiliyor points. ama arkadaşının hesabı tr dışında bir hesap ise alamıyor fifa points.
  • Çok sağol cevapların için.
  • tarik-mete T kullanıcısına yanıt
    birşey değil
  • Dün 3-0 öne geçtiğim maçta son 20 dakikada tabiri caizse takımın mallaşması ve 5-3 malup olmam neticesinde oyunu silmiş bulunuyorum arkadaşlar. fifa 18de momentum olursa almayacağım. Sinir stres kalmadı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Dün 3-0 öne geçtiğim maçta son 20 dakikada tabiri caizse takımın mallaşması ve 5-3 malup olmam neticesinde oyunu silmiş bulunuyorum arkadaşlar. fifa 18de momentum olursa almayacağım. Sinir stres kalmadı tavsiye ederim

momentum nedir tam anlamadım :/
  • quote:

Dün 3-0 öne geçtiğim maçta son 20 dakikada tabiri caizse takımın mallaşması ve 5-3 malup olmam neticesinde oyunu silmiş bulunuyorum arkadaşlar. fifa 18de momentum olursa almayacağım. Sinir stres kalmadı tavsiye ederim

bırakın artık mağlubiyetlerinizin suçunu momentuma bulmayı... 3-0 dan 5-3 yeniliyorsan heyecan yapmış, konsantrasyon kaybetmiş, elin ayağına dolaşmış demektir. Momentumu falan geçeceksiniz...
  • şu maç dönme olayı gerçek hayatta da oluyor. ama gerçek hayatta bir takımın oynadığı 30 maçtan 1 i dönüyor. oyunda ise 5-6 maçta bir bu dönme olayı oluyor.problem burada başlıyor. gerçek hayattaki gibi 30 maçta 1 maç dönse kimse momentum demez dönen maçlara, ama ea o kadar bariz müdahale ediyor ki oyuna herkes şikayet ediyor momentum diye. bazen sakin kalınca momentum alt ediliyor ama bunu da herkes yapamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

şu maç dönme olayı gerçek hayatta da oluyor. ama gerçek hayatta bir takımın oynadığı 30 maçtan 1 i dönüyor. oyunda ise 5-6 maçta bir bu dönme olayı oluyor.problem burada başlıyor. gerçek hayattaki gibi 30 maçta 1 maç dönse kimse momentum demez dönen maçlara, ama ea o kadar bariz müdahale ediyor ki oyuna herkes şikayet ediyor momentum diye. bazen sakin kalınca momentum alt ediliyor ama bunu da herkes yapamıyor

Aynen öyle. Halbuki dediğin gibi 30 maçta 1 olsa muazzam bir buluş bu momentum. Ama sürekli olunca bezdiriyor insanı

• quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

quote:

bırakın artık mağlubiyetlerinizin suçunu momentuma bulmayı... 3-0 dan 5-3 yeniliyorsan heyecan yapmış, konsantrasyon kaybetmiş, elin ayağına dolaşmış demektir. Momentumu falan geçeceksiniz...

HEEEEEEE heyecandan elim ayağıma dolaştı aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: avei21

şu maç dönme olayı gerçek hayatta da oluyor. ama gerçek hayatta bir takımın oynadığı 30 maçtan 1 i dönüyor. oyunda ise 5-6 maçta bir bu dönme olayı oluyor.problem burada başlıyor. gerçek hayattaki gibi 30 maçta 1 maç dönse kimse momentum demez dönen maçlara, ama ea o kadar bariz müdahale ediyor ki oyuna herkes şikayet ediyor momentum diye. bazen sakin kalınca momentum alt ediliyor ama bunu da herkes yapamıyor

Benim lafım maçın dönmesine kesinlikle değil. 5 dakika öncesinde sorunsuz olan takım, 3-0'dan sonra öyle iğrenç bir hal alıyor ki, ne top tutabiliyorsun, ne ikili mücadele alabiliyorsun. Defansın aptal gibi adam/top kaçırıyor. Kaleci keza ilk gelen topu yiyor. Yediğim golün teki adam rastgele "O" ile degaj yaptı, benim boştaki defansım "hummels" boşa zıpladı adam geldi gol attı. Böyle salaklıklar peş peşe gelince insan delleniyor.

• Kimse yok şöyle yapsan şöyle olur yok böyle yapsan böyle olur diye bilmişlik taslamasın beyler. O kadar bağıra bağıra gol yiyorsunuz ki. Tüm takımı defansa çeksen 3-0 öndeyken kontra ataktan gol yiyorsunuz. Ve 45 ve 90+ larda hep gol oluyor ya sen atıyorsun ya karşı takım. Momentum yok diyenin aklına şaşarım.

• Ultimate teamde momentumu düşük kartlarla yenmek mümkün diye biliyordum. Bu aralar tekrardan oynuyorum ve takımım öyle çok iyi değil hala bronz oyuncu var yedekte 1-2 tane. Çok nadir yeniliyorum. Gol yesemde en kötü berabere bitiyor. Bunda şuan oynayanların biraz daha az tecrübeli olduğunu da ihmal etmemek lazım

• O tarz durumlarda sizde momentumun üstüne oynayacaksınız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

quote:

HEEEEEEE heyecandan elim ayağıma dolaştı aynen

yaw hocam kızma. Bu olan şeyler, herkesin başına geliyor. Joystick i kırasın geliyor. yapmak istediklerini yapamıyorsun..

Ama bunu MOMENTUM NEDENİ İle demek , Türkiyedeki darbe girişiminden sonra, yapamadığı iş sonucunda batan ve suçu FETÖ ye atan mütahitler gibi bişey oluyor. Ne de olsa orada bi neden var salla gitsin.

Momentumu yenme yolları var. Bunun en önemlisi Sakin olmak üstad. pas yap, oyuncu değiştir, forvete diri adam sok, arkaya at bilmemne. mutlaka benden daha iyi oynuyorsundur da, demek istediğim oyunu silmek yerine bi dahaki maça bakacaz diyip bi dahaki sefere daha ayağı yere basan oyun oynamayı tercih etmek olabilir çözüm.

• Oyunun tüm online modlarında gece maçı 10 maçta bir denk geliyor onda da çimlerin sarımsı bir rengi var hava genelde puslu frossbite bu mudur şampiyonlar ligi görselliğinde bir maç oynayamayacak mıyız

• icon sürüm ön siparişi verdik dün hadi hayırlısı
  • fuleCo kullanıcısına yanıt
    Ben Fifa 15'teki yağmurlu havaları özledim. İnşallah bu sene yağmurlu havayı geri getirirler. Fifa 15'de yağmurlu maçlarda efsane atmosfer oluyordu.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.