Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
401.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla yine foruma bakiym dedim ağlayanlar toplanmış diyosunuzki hersene aynı terane kardeşim almayın oyunu o zaman kimse zorla aldırmıyor. Her sene forumda aynı muhabbet sonra oyun çıktıgı gün alıyosunuz bu ea nın yaptıgından daha komik bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

Ben Fifa 15'teki yağmurlu havaları özledim. İnşallah bu sene yağmurlu havayı geri getirirler. Fifa 15'de yağmurlu maçlarda efsane atmosfer oluyordu.

fifa 15 te çimlerin rengide bence şu ana kadar çıkmış fifalarda en iyisiydi. renk tonu çok iyi ayarlanmıştı.en rezalet olanda 17 bana göre. özellikle gece maçlarındaki sarımsı renk oyun zevkini baltalıyor
  • Yerimizi alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

Ben Fifa 15'teki yağmurlu havaları özledim. İnşallah bu sene yağmurlu havayı geri getirirler. Fifa 15'de yağmurlu maçlarda efsane atmosfer oluyordu.

fifa 15 te çimlerin rengide bence şu ana kadar çıkmış fifalarda en iyisiydi. renk tonu çok iyi ayarlanmıştı.en rezalet olanda 17 bana göre. özellikle gece maçlarındaki sarımsı renk oyun zevkini baltalıyor

Aynen 15 gece,gündüz,yağmurlu,güneşli her türlü mükemmeldi o açıdan. Ama bence en kötüsü 16 :)
  • Karlı hava güzeldi ama yağmurluda neden kalktı diyeceğim.Büyük ihtimal yeni motorun denemeden geçmesi olabilir.Seneye keyifleri bilirse ekler ben pek çok değişik hava şartı bekliyorum ne bileyim güneşle başlasın şimşek çaksın felan yağmur yağsın ama kariyerde sadece futta veya online modlarda çekilmiyor top gitmiyor suda yüzüyor.Yalnız her seride güzel olan beğenilen bir şey mahvediliyor yada kaldırılıyor

Sanarsın her sene çalışan değiştiriyor oda kendi zevkine göre yapıyor gibi bir algı oluşturuyor bende.
  • Birde şunu anlamıyorum neden bizim 3 klüp Fenerbahçe,Beşiktaş ve Gs Ea ile bireysel anlaşma yapıp tanıtım açısındanda Vodafone Park,Şükrü Saraçoğlu Stadı ve Türk Telekom Stadyumunu oyuna dahil etme girişiminde bulunmuyor ilginç doğrusu mesela Shaktar Donetsk'in ligi yok ama stadı oyuna dahil neden bizde böyle bir girişim yok tanıtım için güzel olur.Ayrıca ben arka planda stad seçimininde gelmesini umut ediyorum.Güzel bir eklentiydi bu Fifa 16 'da seçtiğimiz bir stadı arka planda tutmak animasyon olarak.
  • Fifa 15'teki yağmur oyuna etki etmiyordu (en azından online modda ben hissetmiyordum) onun görselliği yeter yağsın ama oynanışa etkisi olmasın :) Fifa 16 da çok şaşırmıştım yağmuru kaldırdıklarında. Bu sene de geleceğini zannetmiyorum.

Ben de değişik atmosferler istiyorum artık, oyunun ömrünü uzatacak şeyler bunlar. Mesela Fifa 18 oynanış videoları düşmüş. El monumental stadında yerlerde konfetiler var çok güzel bi atmosfer sağlamış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu momentum konusunda 1 satır da ben yazayım bare..

yahu momentum olmayacak ne demek? tamam fazla olabilir, azaltılması gerekebilir ama tamamen yok sayamayız. aktif oynanan futbolda da böyle değil mi?..

trömsö-gs
    pendik-fb
    manu-fb (bolic attığı gol ve 40 yıldır yenilmeyen bi takımı yenmek)

bunlar momentumun kralı bence.. olması da gerek.. sadece dozu fazla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insane1907 -- 4 Temmuz 2017; 12:28:14 >
  • Momentum olmalı olmalıda Fifa 15 te veya 16 daki gibi olmalı bu sene offlineda bile var momentum hemde şiddetli şekilde gidiyorsun Barcelona Manuyu yeniyorsun mesela Granada sana Real Madrid gibi oynuyor sahana hapsediyor komedi yani insanın kolu kırası geliyor ara ara bu sene çok uçlarda yaşanıyor bu
  • Katılıyorum. Az biraz momentum oyuna gerçekçilik katıyor. Momentum olmazsa robot gibi bütün maçlar aynı olur.
  • FIFA 07 kadar olmasa da birşeyler bekliyoruz işte...

• futta yağmurlu hava olmasını ben de çok istiyorum eski oyunlarda L1+üçgen aşırtma pas atınca top yere değdiği anda acaip hızlanıyordu ona göre paslaşmalar yapıyorduk çok daha keyifliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

futta yağmurlu hava olmasını ben de çok istiyorum eski oyunlarda L1+üçgen aşırtma pas atınca top yere değdiği anda acaip hızlanıyordu ona göre paslaşmalar yapıyorduk çok daha keyifliydi

Bununla ilgili forumca toplanıp ea twitter hesabını mı bassak ne yapsak :)
  • Türkiye Ligi için bir gelişme var mı en son görüşmeler devam ediyordu.

• fut için çin ligi ve brezilya ekleniyor bu kesin bilgi daha fazla kesime hitap etmek adına birde hindistan ligi gelecekmiş birde almanya 3.lig nisanda girişimde bulunmuş ea the sun da da yazıyordu bizim lige dair bir şey yok ama ben gibi kariyerciler açısından brezilya ligide kesinlikle olmalı gerçek kadrolar ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan1923

Türkiye Ligi için bir gelişme var mı en son görüşmeler devam ediyordu.

Eğer olmazsa büyük sıkıntı =/

• stsl de dünyaca tanınan çok oyuncu var. oyunda var olan ligi kaldırmazlar diye düşünüyorum
  • ottmn kullanıcısına yanıt
    fifa18 için çok geç bence hocam oyunla ilgili her şeyi bitirdi adamlar 2-3 aya geliyor oyun. tek umut kendileri ekledilerse bu özelliği anca öyle olur. fifa19 için çalışmalara başlamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: N3DV3D11

fut için çin ligi ve brezilya ekleniyor bu kesin bilgi daha fazla kesime hitap etmek adına birde hindistan ligi gelecekmiş birde almanya 3.lig nisanda girişimde bulunmuş ea the sun da da yazıyordu bizim lige dair bir şey yok ama ben gibi kariyerciler açısından brezilya ligide kesinlikle olmalı gerçek kadrolar ile

Çin Ligi olmayacak

www.goal.com
    FIFA 18: Chinese Super League not featuring in new game, EA Sports confirm | Goal.com
    http://www.goal.com/en/news/1688/goal-gaming/2017/06/29/36717402/no-aubameyang-chinese-super-league-not-featuring-in-fifa-18

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan1923

Türkiye Ligi için bir gelişme var mı en son görüşmeler devam ediyordu.

Ligin yanı sıra en azından 3 büyüklerin stadlarıda olmalı artık.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.