Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
401.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ESvED1453

Ortaya şaheser de koysalar almayacağım arkadaş.. 300 lira nedir yaa.. Geçen sene yeğenim 16 yı çıkmadan ön sipariş ile 280 lirayamı ne aldı noldu aynı oyunu yılbaşında 69 liraya aldım..Bu kadar fahişesi fiyata satılıp da kısa sürede bu kadar değer kaybeden başka bir oyun yok.. Ve her sene böyle

aslında oyun bize pahalı. yurt dışında adamlar 60 tl ye alır gibi 60 dolar ı verip alıyor oyunu. kur sağolsun artık herşey böyle ateş pahası bizim için
  • oooo 48 tl indirim varmış kaptım 10 tane

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\

şaka bir yana geçenlerde sözde bu firmalara ceza kesilmişti. tam gaz devam ediyorlar kan emiciliğe
  • Aga bana hep arap geliyo, oyun lagdan oynanmıyo anlaşıp çıkalım diyorum çıkmıyolarda kafayı yiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizâRd

Aga bana hep arap geliyo, oyun lagdan oynanmıyo anlaşıp çıkalım diyorum çıkmıyolarda kafayı yiyorum.

Online ayarlarda bağlantı ayarı gibi bir şey var tam hatırlamıyorum adını şu an. Onu kapatırsan yakın çevreden rakip getirmeyi kesiyor. ben o şekilde kurtuldum malum ırktan
  • /// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\
  • Fifaya bir süre ara verdim cidden bir oyun bu kadar saçmalayamaz bütün maç baskı kur üstünlük kur ve adam bir kere gelsin gol atsın oyuncuların saçmalamaya başlasın. Fifa 18 çıktığında da bu değişmeyecektir kansere devam ederiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyler bu icons olayı nedir? xbox daki legends gibi eski yıldızların fut kartları mı gelecek?
  • https://www.thesun.co.uk/sport/football/3142235/fifa-18-release-date-new-leagues-the-journey-set-piece-mechanism-ditched-indoor-football/

oyunda kariyer bakımından çin ligi olacak malum pazardan dolayı nüfus çok aynı zamanda hindistan ligide geliyormuş birde almanya 3.ligi bilgiler sızdırılmış ea nisan ayında bunun üzerine girişimlerde bulunmuş

yeni oyunda

brezilya ligi

çin ligi

almanya 3.lig

hindistan ligi var

bizim lig şuan belirsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 24 Haziran 2017; 22:48:3 >

• Fifa18 de momentum kaldirilmis hayirli olsun gencler

• quote:

Orijinalden alıntı: Napoli8484

Fifa18 de momentum kaldirilmis hayirli olsun gencler

Bu mesaji fifa 17de de atmamis miydin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Napoli8484

Fifa18 de momentum kaldirilmis hayirli olsun gencler

Momentum kalkmaz hocam bu oyundan. Ha belki dozu azaltılır. Videolarda gördüğümüz kadarıyla da momentum zaten mevcut oyunda.
  • momentum fifa 15 16 da vardı ama dert edilmiyordu yeni deneme motoruyla öyle bir hal aldı ki oyun ocakta çöpe çıktı anlayın bu sene hardcore oldu yani ve ben burdayım dedi momentum çünkü kontrolün sizde olmadığını net şekilde maç başlayınca anlıyorsunuz ve bu sinir bozuyor direkten dönen 10 -15 top tepkime gecikmesi müdahale edememe 2 oyuncunun birbirine çarpması şut veya pas atarken kendi oyuncunun pas alanını veya şut alanını kesmesi adeta 12'nci adam olması sana hakemin gereksiz kart göstermemesi çok kolay penaltı çıkması oyuncun sizin dışında sert müdahalede bulunması ofsayt olduğunu anlaman ama 10 saniye oyunun devam etmesi gereksiz saçma buglar oyun içi mesela oyuncu sakatlanıyor yavaş kalkıyor kendi kendine feryat figan ediyor 0 kişi oynuyorsun mesela tempolu maçta saçmalıklarla dolu üstelik bu fifa 17 de beta aşamasındaki oyunda net belli oldu dediğim gibi oyun beta yani deneme sürümü yeni motor için seneye daha düzgün olur elbet çünkü hiç bir seride offline'a bile momentum bu denli nüfuz etmemişti

• Fifa 17'nin farklı menülü, transferli ve biraz güncellenmiş hali diyorlar ya hani. İyiki de öyle. Macera aramaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonny-Black -- 26 Haziran 2017; 19:19:4 >
  • Sonny-Black kullanıcısına yanıt
    Kimse tv ekranindaki gbi izledigi bir maci beklemiyor hocam , oyun bu adi ustunde ! Ama biraksin ea herkez kendi oyun kabiliyetine,gucune gore eze eze yeniyorsa yensin yeniliyorsa yenilsin.2500 mac yapan oyuncu ile 40 mac yapmis oyuncu arasinda fark olsun yani bizahmet ! Ama ea o yeni comezi kaybetmemek icin momentum denen bi b.k cikarmis yksa yenilmek dert degil oyunu kendinizin oynamamasi dert (!) Ea den beklentimi keseli 5 sene oldu (.)

• Napoli8484 N kullanıcısına yanıt
    özellikle fut wl de ucunu kaçırmışlar momentum un. baktım tots ödülü var elemede oynayayım dedim. 90 pace li adamlar adım atamaz oldu. savunmalarım direkmen yere yapışıyordu ikili mücadelelerde . ffut seasons ta birşekilde başa çıkıyorum momentum ile sakin kalarak ama wl tam ds4 kırmalık
  • Napoli8484 N kullanıcısına yanıt
    PS3 neslinden beri Fifa oynuyorum. Aşagı yukarı her yıl ortalama 400-100-300 oluyor Win-Draw-Loss bilançom. Yani öyle pro falan değilim. Bazen sinirden akıl almaz olaylar yaşadım, kollar kırdım vs. Ancak hiç bir zaman ''Momentum yüzünden'' demedim çünkü oynadığım oyundan keyif almak istiyorum, yensem de yenilsem de. İnsanların bir noktadan sonra normal mağlubiyetleri de Momentum'a bağladığını düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın, böyle bir sistemin olduğunu inkar etmiyorum. Varsa da ekonomik bakımdan gayet mantıklı bence. Her yıl aynı muhabbet dönüyor. Sonunda ''Rekabet yok, varsada çok zayıf... 2K futbol oyunu yapsın'' deniliyor. Fifa veya PES - Futbolseverler olarak bence ikisinden birinden eleştirmekle birlikte keyif almamız lazım diye düşünüyorum, veya her ikisinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonny-Black -- 26 Haziran 2017; 21:22:41 >
  • Momentum normalde tutarlılık yok mesela sana şunu söyleyeyim yapay zekayı zorla ne bileyim defans yapmak oyun kurmak pas felan ama benim oyunumdan kısma ben kontrol edebileyim emrim altındaki oyuncuyu normalde 10/10 benim kontrolde oynaması gereken oyuncu 6/10 seviyesinde yada 4/10 yerine göre sapıtıyor oyunu aslında zorluk derecesi değil senin kontrol altına alma kapasiten belirliyor yerine göre bu dediğim gibi 4/10 olurken yerine göre 8/10 diyorsun ki süper oynuyorum bu 8/10 luk kısım mesela sonra oyun içindeki mekanizma bu hep yendi sıkılır deyip senin kontrol gücünü 4/10 yapıyor bu sefer sinir oluyorsun zorlansan amenna seni sinir eden bu değil hakeden kazanır ama direkten dönen sayısı şut oyuncuların ben burada ne arıyorum hali ve oyuncuları kontrol edememen oyuncularının felç geçirmiş gibi hareket etmesi bunların sebebi bu kodlar sayesinde oyunda yer alıyor tamam olsunda bi yere kadar olsun bu sene çok ciddi anlamda var oyunda momentum

ben fifa 15 ve fifa 16 da bundan şikayetçi değildim tek sorun fifa 16 da yerler buz pisti gibiydi fifa 15 te ise santradan aldığı gibi gidiyordu herkes bunda da var ama o 15 deki gibi değil ama bu 17 cidden sinir bozucu ben fifa 98 den beridir oynarım ilk defa bu kadar sinir bozucu oldu bu oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: avei21

oooo 48 tl indirim varmış kaptım 10 tane

şaka bir yana geçenlerde sözde bu firmalara ceza kesilmişti. tam gaz devam ediyorlar kan emiciliğe

Psnde icon edition 296 lira bide bu ronaldo edition saka gibi konsol aliyoruz sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: SirAlex

quote:

Orijinalden alıntı: avei21

oooo 48 tl indirim varmış kaptım 10 tane

Psnde icon edition 296 lira bide bu ronaldo edition saka gibi konsol aliyoruz sanki

Konsol oyunlarını sadece kutulu sanan o kadar çok insan var ki ülkemizde, bunlarında hedef kitlesi onlar. Misal facebook ta ntv veya başka bir haber sitesi konsollar ile ilgili haber paylaşsa altına gelen yorumlar şöyle

- Daha konsol oynayacak kadar zengin değiliz

- Iki oyun alsan bir konsol parası gidiyor

Hatta forumda bile bu tip adamlar var pc bölümünde. Adamlar ps store ve indirimlerden bi haber.. ps4 te oyun oynamak için illa vatan ,teknosa vs yerlere gidip 400-500 verdiğimizi sanıyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 27 Haziran 2017; 10:1:31 >

• Demo yayinlanir herkez yag bal ove ove bitiremez ve subyanlar aglamaya baslar ea forumlarda ve bir patch ile yeni yila girmeden evdeki cop kutusuna girer sonra 19 cikar yine ayni hikaye derken 20,21.. bu terane (ea) boyle devam eder

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.