Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
402.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mevki ofansif orta saha forvet arkası
    yaş 25
    akşam saat 22.00-02.00 arası müsait oluyorum.
  • Sistemim eski olduğu için 4-5 senedir Fifadan uzak kalmıştım zaten oynarken de normal kadrolarla online oynardım, geçen tivibu spordaki turnuvaya bakayım dedim adamlar sanki kalede kaleci yokmuş gibi hiç tınmadan gol atıyor.
    Herkes kadroyu yıldız doldurmuş allah ne verdiyse toplamışlar.
    Özellikle dikkatimi çeken herkeste Ruud Gullit var.
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    Ve istisnasız tamamı ergen. Evet oyun bunlara hitab ediyor, oyun ne zaman guncellemede simulasyona bennzese bunlar zıngırdamaya başlıyorlar yok yardiramiyorum, yok topukla topu 90'a asamiyorum, yok Ronaldo ile tüm sahayı geçip gol atamıyorum, pin pong oynamak istiyoruz futbol değil diye ağlamaya başlıyorlar çoluk cocuk. Fut'ta tam bunlara göre işte. Birde haftanın golleri diye bunların sacmaliklarini yayinlamiyorlarmi bildiğin komedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Öyle hocam. Adamlar resmen kendilerine bağımlı hale getirdiler piyasayı. Tüm lisansları alarak bizleri avuçlarında tutuyorlar. Mesela atıyorum 2k games bir futbol oyuna yapsa hakkını sağlam vermesine verir her açıdan. Her açıdan kastim mesela fut tarzi birşey yaparak onun oyuncularinida memnun ederler, biz kariyerci ve simulasyoncularida dolu dolu içeriklerle memnun ederler. EA sports gibi karaktersiz bir politika izlemezler. Işte 2k games daha önce futbol oyunu yapmayı dusunuyormusunuz sorusuna, futbol oyunu yapmanın kolay olmadığından bahsetmislerdi ve daha çok salon oyunlarına odakliyiz ve ilgilenmiyoruz gibilerinden bir cevap vermişlerdi. Belki de EA sportsun bu piyasada rakiplere lisanslar açısından hava sahası bırakmaması da etkendir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

Öyle hocam. Adamlar resmen kendilerine bağımlı hale getirdiler piyasayı. Tüm lisansları alarak bizleri avuçlarında tutuyorlar. Mesela atıyorum 2k games bir futbol oyuna yapsa hakkını sağlam vermesine verir her açıdan. Her açıdan kastim mesela fut tarzi birşey yaparak onun oyuncularinida memnun ederler, biz kariyerci ve simulasyoncularida dolu dolu içeriklerle memnun ederler. EA sports gibi karaktersiz bir politika izlemezler. Işte 2k games daha önce futbol oyunu yapmayı dusunuyormusunuz sorusuna, futbol oyunu yapmanın kolay olmadığından bahsetmislerdi ve daha çok salon oyunlarına odakliyiz ve ilgilenmiyoruz gibilerinden bir cevap vermişlerdi. Belki de EA sportsun bu piyasada rakiplere lisanslar açısından hava sahası bırakmaması da etkendir.
    Maalesef artık böyle düzen bu.Nereden para kazanıyorsan onun üstüne gidiyorlar ha şu var Fut'un üzerine düşüyorlar diye sanki fut çok güzel gibi bir görüşünüz olmasın futta leş gerek server gerek momentum gerek laglar bağlantı kopmaları hileler felan orada berbat herşeyi berbat bu sezon bunların paralelinde pek çok kişinin hatta youtuberların bile bırakma sebebi devamlı kumar gibi sundukları paketlerdi.Ama o ne ki Fut Champions diye bir şey var burada 40 maç yapıyorsun ama bakıyorum ben en iyi oyunculara yani 40 ta 40 yapanlara bakıyorum hepsine baş çıkıyor yani eline alıyor bu adamlara iyi birşey çıkmıyor bana sana ona niye çıksın hele bu haftadan haftaya devamlı tekrar edince bunun şans değil bildiğin kasti yapıldığı izlenimi ortaya çıkıyor ve bırakanda çok oluyor bu sebeple şuan kemik tayfası felan çoğu bıraktı oyunu oyun şuan ölü.Fifa 18 görünürde var ama piyasa aktifliği ve arz itibariyle öldü çoktan.

Bana göre en büyük kayıp

1.Oyun motoru nedeniyle meydana gelen buglar oyun dinamiklerinin bozulması, menülerde yer yer donmalar, takılmalar

2.Brezilya ligi yok resmi oyuncuları ile

3.Elde olsa bile elindeki liglerin ve domestik kupaların broadcasti yok.

4.Ligde ön plana çıkmış yıllardır bu ligde yer alan oyuncuların yüzleri yok.

5.Ligdeki önde bulunan klüplerin tezahüratları yer almıyor.

6.Normal olmasa yani yapmasalar bile kenardaki kataloga 10 tane felan bu animasyon ve broadcast ataması yapılmalıydı biz onları liglere atamalıydık.Bunu dahi yapmıyorlar.Default ligin özgünlüğünü sana sunmayan ligler insanın hevesini engelliyor.Sıkıcı oluyor.

7.Liglerin önde gelen stadları yer almalı ayrıca bari hepsi olmuyor o ligi lig yapan takımların stadları bulunmalı.

8.Bunlar hem çok ön planda tuttukları fut nanesi içinde kullanılabilir sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 8 Mayıs 2018; 18:37:5 >

• beyler allah rızası için birisi bana kontrolümde olmayan tüm oyuncularımın (r2'ye rağmen) topu gördükleri zaman kaçmalarının nedenini açıklayabilir mi? oyunda yeni sayılmam ancak pro da sayılmam. bunu göz önüne alıp cevaplarsanız sevinirim. tüm maçlarda şikeli gibi oyuncularım hep toptan kaçıyor veya top kendisine geldikçe geri çekilip rakibe bırakıyor. bir türlü kontrol edemiyorum kondisyonların ve kimyanın 100 olmasına rağmen. (rating 86 bu arada)

ek olarak orta sahayı miting meydanı gibi doldurmama rağmen (kontra veya tüm takımı ceza sahasına yığmıyorum) neden her zaman bomboş ve rakip 2 saniye içerisinde kendi ceza yayından benim ceza yayıma gelebiliyor? aynı şekilde takımı rakip yarı sahaya da yığamıyorum topyekün atak ve oyuncu talimatlarında ileri çıkın dememe rağmen. dediğim gibi iyi bi multi oyuncusu sayılmam ancak sadece anlamak istiyorum. 4-1-2-1-2'yi iyi kullanan birisi bana custom tacticslerini ve oyuncu talimatlarını gönderebilirse çok sevinirim. teşekkürler şimdiden.

• Merhaba,

VPN Türkiye Liginde mücadele ediyoruz, ligde 2. sıradayız.

-Div 1 kalitesinde olan,
    -Pozisyon bilgisi yüksek,
    -Ciddi oynayan,
    -Oyuna zaman ayırabilecek her mevkiden oyuncular arıyoruz.

(FUT Championsta 26+ galibiyet alıp pro bilgisi olmayan kişiler de bizim için uygundur.)
  • yaz
  • Arkdaşlar Fifa 19 için hem stad hemde TFF 1.lig için oy kullanırsanız seviniriz.

http://www.fifplay.com/fifa-19-leagues-vote/

http://www.fifplay.com/fifa-19-stadiums-vote/
  • quote:

Orijinalden alıntı: TofixGX

Arkdaşlar Fifa 19 için hem stad hemde TFF 1.lig için oy kullanırsanız seviniriz.

http://www.fifplay.com/fifa-19-leagues-vote/

http://www.fifplay.com/fifa-19-stadiums-vote/
    verdik

Turkish TFF 1. Lig (4%, 91,721 Votes)

• TofixGX kullanıcısına yanıt
    Oy verdim. maşallah üst sıralardayız

• arkadaşlar klavyem çalışmıyor bu sorunla karşılaşıyorum yardımcı olabilecek varmı/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\
  • FIFA 17'de manajer olarak oynuyorum, şöyle salak bir hatası var oyunun, ilk sezonda elde ettiğim kar ikinci sezona eklenmiyor, yeni sezona yine düşük transfer bütçesiyle başlıyorum. 18'de de var mı bu hata?

• quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

FIFA 17'de manajer olarak oynuyorum, şöyle salak bir hatası var oyunun, ilk sezonda elde ettiğim kar ikinci sezona eklenmiyor, yeni sezona yine düşük transfer bütçesiyle başlıyorum. 18'de de var mı bu hata?
    fifada her zaman böyle
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    boşver hocam menajer modundaki salaklıkların haddi hesabı yok. say say bitmez mesela son yaşadığım salaklıktan bahsedeyim. arjantin liginde boca ile apertura ligini 5. sırada bitirdim ve playoff sisteminde ligi 4. bitiren river plate ile eşleştim. herkesin bildiği üzere dünyanın en önemli ezeli rekabetlerinden biridir ve maçlarıda "süper clasico" olarak adlandırılır.. herneyse kendi kendime 2 sağlam maç bekliyor diye düşünürken ilk maçta river plate'in çıkardığı kadroyu görmemle hevesim kursağamda kaldı. ben süper clasico'nun hakkını vererek en iyi 11'imi çıkarırken yapay zeka river plate'i karşıma 3.kalecisi, 3.santraforu ve 2-3 oyuncu hariç yedeklerden kurulu bir kadro ile çıkardı. scocco, enzo perez, pratto, gonzalo martinez gibi oyuncuları 2 maçtada ikinci yarıda oyuna dahil oldu ki 80. dakkalarda buna dahil. ilk maçı deplasmanda 4-2 kazandım dedim 2. maça artık iyi kadro çıkarırlar diye düşünürken gene aynı kadro ile çıktılar yani yıllarca aynı yapay zeka özürü salaklıklar var malesef ve bi düzeltmiyor şerefsizler. bu salaklıklara takılırsak kariyer moddanda soğuruz allah muhafaza..

• Faustino kullanıcısına yanıt
    Sondaki şerefsizler beni bitirdi. En sonunda senide çıldırttılar.

Biraz saçma gelecek ama ben bir lig yaptığım zaman maçları tek tek kick of olarak ayarlıyorum. Çıkan sonuçları pc'ye kaydediyorum. Türkiye ligi oynuyorsam 76 puan şampiyon yapar diyorum en başından. Diyelim 75 puanda kaldım o zaman ikinciyim diyorum şampiyonu ise 4 büyüklerden en az puan aldığım takımı yapıyorum. En azından yaptığım maçlarda rakiplerin kadrolarını ve oyun sistemlerini maçtan önce ayarlayabiliyorum. Kapanacakmı yoksa önde mi basacak vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 11 Mayıs 2018; 21:14:43 >

• Faustino kullanıcısına yanıt
    Valla çok kötüymüş ya, ben acayip soğudum şu an oyundan. O kadar bütün sezonu her maç simulate etmeden oynadım, 55-60 milyon Euro kar yaptım kendi kendime diyorum ki 25 de benim kasada var üstüne koyar istediğim 2 adamı alırım insanın hevesini kursağında bırakıyorlar.

Fut falan hiç oynamadım ilgimi çekmiyor ama görünen o ki bu oyunda fut dışı modlar firmanın umrunda bile değil, gelişi güzel yarim yamalak yapıp bırakıyorlar.

• Merhaba,

VPN Türkiye Liginde mücadele ediyoruz, ligde 3. sıradayız.

-Div 1 kalitesinde olan,
    -Pozisyon bilgisi yüksek,
    -Ciddi oynayan,
    -Oyuna zaman ayırabilecek her mevkiden oyuncular arıyoruz.

(FUT Championsta 26+ galibiyet alıp pro bilgisi olmayan kişiler de bizim için uygundur)
  • Vallahi hocam saydığınız özellikleri bilmem çünkü sürekli kariyer Mod oynuyorum.fakat psn aldım 1 haftada 26-1-2 gibi bir seri ve 2 kupa kazandım Online da.size uyarsa beraber oynamak isterim sizlerle

• quote:

Orijinalden alıntı: metalgearx24

FPL Liginde ve VPL Avrupa Kupası'nda mücadele eden KızılELma FK takımımıza orta saha ve defans bölgesine oyuncu aramaktayız.

-Yaş ortalamamız 30 civarıdır, ortamımız seviyelidir.
    -Takımımız şu an ligde 1. sıradadır.

uyarsa katılmak isterim yaş 28

• 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.