Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
402.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya Kupası'na gidememiş bir takımı alıp eleme gruplarından çıkmaya çalışmak, yani tarihi baştan yazmak varken gidip göz boyarcasına bir mod eklemişler. 10 yıl önce Euro 2008 oyunu, 8 yıl önce de WC 2010 oyunu muazzamdı. Özellikle Wc 2010'un atmosferini özel olarak ayarlamışlardı.

Böyle saçma bir işe imza atmalarının tek nedeni var: Ultimate Team. "Biz zaten Ut'tan parayı kazanıyoruz, yeni bir oyun çıkarmaya gerek yok" kafası bu. Oyuncu kartı ekleyerek Ut fanlarını da tatmin etmiş oluyorlar. Simülasyon, orta güçte bir ülkeyi başarıya götürme Ut fanlarının umurlarında değil. Ea birkaç sene sonra sadece Ut'ye yönelik oyun çıkarırsa şaşırmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten transfer sezonundayim . Bazı oyuncularımda var seçenekler bazılarında yok . İşlemleri göster dediginde bazılarında transfer listesine ekle , kirala ve teklifleri engelle çıkıyor bazılarında sadece teklifleri engelle.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuleCo

fut dışında online mod yok mu yani senegal i alıp online dünya kupası yapabilir miyiz
    olmayabilir hocam çünkü tek aktör fut gerisi figüran..
  • Dünya Kupası takımlarıyla online oynayabilecegimiz bir mod olsa güzel olurdu. FUT'ta da eğlenceli oluyor ama bu yıl FUT oynamadığım için zevkli olmayacak sıfırdan başlamak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    PES 2019 lisans sorununu çözüyor! - ShiftDelete.Net
    https://shiftdelete.net/pes-2019-lisans-sorununu-cozuyor

eğer pes bu konuda ciddiyse ve kesenin ağzını açarsa gelmiş geçmiş en lisans sorunlu fake fifa 19 ile karşılaşmaya hazırlıklı olun.. adamlar için zaten hava hoş oyunu fut'a çevirdikleri için boşa masraf yapıp daha iyi bir teklifle bertaraf etmelerini beklemek saflık olur.. artık san siro'nun yerine atlanta united'ın stadını koyarak bizleri sevince boğarlar.. sonra bir bakmışız ligue 1'in adı ve logosu değişmiş.. lisanslı formalar konusunda zaten sorumsuzlar artık durum dahada vahim noktaya gelebileceğini beklemek şaşırtmamalı.. ama tanıtım videosunda Şampiyonlar ligi lisansı reklamı ile gene şovlarını yapacaklar.. Oyun çıktıktan sonra ŞL FUT kartları ile iyice coşarız artık sevinçten...

• quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

https://shiftdelete.net/pes-2019-lisans-sorununu-cozuyor

eğer pes bu konuda ciddiyse ve kesenin ağzını açarsa gelmiş geçmiş en lisans sorunlu fake fifa 19 ile karşılaşmaya hazırlıklı olun.. adamlar için zaten hava hoş oyunu fut'a çevirdikleri için boşa masraf yapıp daha iyi bir teklifle bertaraf etmelerini beklemek saflık olur.. artık san siro'nun yerine atlanta united'ın stadını koyarak bizleri sevince boğarlar.. sonra bir bakmışız ligue 1'in adı ve logosu değişmiş.. lisanslı formalar konusunda zaten sorumsuzlar artık durum dahada vahim noktaya gelebileceğini beklemek şaşırtmamalı.. ama tanıtım videosunda Şampiyonlar ligi lisansı reklamı ile gene şovlarını yapacaklar.. Oyun çıktıktan sonra ŞL FUT kartları ile iyice coşarız artık sevinçten...
    Ben Pes'ten de ümitli değilim. Grafik biriminde kim varsa, pastel boyayı çok seviyor anlaşılan. Pes 2014'ten beri aynı saha. Fifa'da uzaktan çimleri görebiliyorsunuz ama Pes'te sadece yeşil bir düzlük var.
    Oyuncu animasyonları atari oyunlarından kalma. 12 yıl önceki Pes 6'da bile daha gerçekçi oyuncu animasyonları vardı.

Fifa'da Ut diyoruz ama Pes'te de MyClub var. Devir değişti. Artık oyunlar multiplayer tabanlı çıkıyor (espora yönelik ). Oyun firmaları oyun duyurularında sadece multiplayer seçeneğinin olacağını belirtiyor. Tamamen multiplayer olmayan oyunlar da single player moduna az içerik koyuyor.

Fifa'nın o kadar düşüp büyük liglerin lisansını kaybedeceğini düşünmüyorum. Dediğiniz gibi en kötü ihtimal büyük stadyumların lisansını alamazlar, Signal-Iduna Park'ta olduğu gibi.

Pes, önemli liglerin lisanslarını alırsa her şeye rağmen Pes'i alıp ML'yi denemek istiyorum. ML'deki yapay zeka Fifa'nın bozuk kariyer modundaki embesil yapay zekadan kat kat iyiydi(Pes 2013 için). Mesela on yıl geçse bile Barcelona'nın kadrosu eskisinden güçlü olabiliyordu. Ama Fifa'da 10 yıl sonra Barcelona'da saçma sapan oyuncular yer alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Machine -- 1 Mayıs 2018; 12:19:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YuSufdlkc25

Zaten transfer sezonundayim . Bazı oyuncularımda var seçenekler bazılarında yok . İşlemleri göster dediginde bazılarında transfer listesine ekle , kirala ve teklifleri engelle çıkıyor bazılarında sadece teklifleri engelle.
    yeni almışsan o oyuncuları alıp kiraya veremezsin direk yada satamazsın bir dönem geçmeli öyle yaptıysan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream Machine

Ben Pes'ten de ümitli değilim. Grafik biriminde kim varsa, pastel boyayı çok seviyor anlaşılan. Pes 2014'ten beri aynı saha. Fifa'da uzaktan çimleri görebiliyorsunuz ama Pes'te sadece yeşil bir düzlük var.
    Oyuncu animasyonları atari oyunlarından kalma. 12 yıl önceki Pes 6'da bile daha gerçekçi oyuncu animasyonları vardı.

Fifa'da Ut diyoruz ama Pes'te de MyClub var. Devir değişti. Artık oyunlar multiplayer tabanlı çıkıyor (espora yönelik ). Oyun firmaları oyun duyurularında sadece multiplayer seçeneğinin olacağını belirtiyor. Tamamen multiplayer olmayan oyunlar da single player moduna az içerik koyuyor.

Fifa'nın o kadar düşüp büyük liglerin lisansını kaybedeceğini düşünmüyorum. Dediğiniz gibi en kötü ihtimal büyük stadyumların lisansını alamazlar, Signal-Iduna Park'ta olduğu gibi.

Pes, önemli liglerin lisanslarını alırsa her şeye rağmen Pes'i alıp ML'yi denemek istiyorum. ML'deki yapay zeka Fifa'nın bozuk kariyer modundaki embesil yapay zekadan kat kat iyiydi(Pes 2013 için). Mesela on yıl geçse bile Barcelona'nın kadrosu eskisinden güçlü olabiliyordu. Ama Fifa'da 10 yıl sonra Barcelona'da saçma sapan oyuncular yer alıyor.

Alıntıları Göster
    Pes liglerin lisansını alamaz.Sadece klüplerele özelleştirilmiş lisan anlaşması yapabilir ki oda çok pahalı şuan hali hazırda barcelona dortmund liverpool ve valencia ile var ama zor yani mali külfet fakat gene az da olsa zarar veriyor fifaya bu yönde ama en fazla zararıda kendi görüyor konami.Mesela Colo Colo'nunda adını değiştirip koydu fifa Vanzur mu ne oyunda.

Pesteki lisanslı takım ve stadyumlar bazılarını özelleşmiş anlaşmalar nedeni ile Fifa kullanamıyor.Dortmund Colo Colo Valencia Barcelona gibi birde brezilya takımları ve stadyumları işte

• World Cup online olur.Olmazsa buyuk sacmalik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galena -- 1 Mayıs 2018; 17:28:5 >
  • Yok hocam yeni almadım . Dediğinize de baktım 2016 dan beri takımda olan adamda satılmıyor yani onla alakalı değil .

• quote:

Orijinalden alıntı: fuleCo

1998 den beri tüm world cup oyunlarını oynamış biri olarak 2018 in dlc olarak gelmesi büyük hayal kırıklığı fut denen kart oyunu futbol oyunlarının ruhunu öldürdü diye düşünüyorum siz yine iyimser yaklaşmışsınız bedava verilecek bir dlc de sadece 32 takım ve final maçının oynanacağı luzhniki stadını eklerler bundan fazlasını beklememek lazım umarım ea bizi şaşırtır
    Ben de çok benzer şeyleri yazmak için girmiştim, neyse ki siz benden önce davranmışsınız

FUT denen mod, FIFA denen oyunu zaten öldürmüştü, şimdi de gömmeye hazırlanıyor maalesef.

1998 World Cup oyunu nasıl güzel, nasıl keyifliydi. Eski Dünya Kupaları'ndan klasikleşmiş maçlar yer alırdı, onları yeniden oynardık ve hatta çok eski tarihli maçlar siyah-beyaz ve pastel renklerde olurdu grafikleri ve resmen o yıllardaki havayı solumamızı sağlardı oyun.

2010 Güney Afrika oyunundaki on-line Dünya Kupası modu bile ne kadar güzeldi. Her geçen oyunda FUT'un daha fazla kölesi olan bu seri elindeki altın yumurtlayan tavukları birer birer kesmeye devam edecek belli ki. Yazık...

• Ozitech kullanıcısına yanıt
    Ayrı oyun veya paralı DLC olup biraz ozenseler daha iyi olurdu ama EA'ın elindeki altın yumurtlayan tavuk FUT zaten.Yılda oyun fiyatına ek olarak 800 milyon dolar gelir getiren bir moddan bahsediyoruz. Yaz aylarında FUT'ta harcanan para azaldığı için bunu getiriyorlar, 2016'da da yapmışlardı. Şimdi World Cup kartları için yine çılgınlar gibi para harcanacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Fabinho TOTS kartı hakkında ne düşünüyorsunuz sizce ne yapayım satılamaz olarak elimde var üzerine takım mı kurayım yoksa sbc ye falan mı basayım
  • Ozitech kullanıcısına yanıt
    1954 dünya kupası finalini kudretli macarlarla almanyaya karşı kazanıp tarihi tekrar yazmıştım siyah beyaz bir görüntü kocaman meşin bir top inanılmaz detaylar vardı bir de fransanın horozu şehirlere uçarak giderdi ne güzel günlerdi hocam

• evet beyler ea ye fut oynamak istemiyorum online dünya kupası oynayabilecek miyim diye tweet attım ea olumlu dönüş yaptı yabancılardan felen epey teşekkür mesajı aldım sayemde online world cup modu eklenecek:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuleCo -- 2 Mayıs 2018; 2:49:25 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuleCo kullanıcısına yanıt
    evet gördüm hocam bende tweetini bayağa destek görmüşsün. bende yeni oyuncu yüzleri hakkında soru sordum ea helps diye bir hesap bana dönüş yaptı emin değilim ama diyor en çok hangi oyuncuyu istersin diyede soruyor en azından ilgileniyorlar yada strateji gereği ilgilimi görünmeye çalışıyorlar bende ondan emin değilim
  • Arkadaşlar CAM Icon Sbc yapacam da Laudrup,Hagi ve Okocha arasında kararsızım.Tavsiyesi olan?

• Oyun bazen abuk subuk hatalar yapıyor gerçekten ama dün Real Madrid - Bayern München yarı final maçında kalecinin yaptığı hatayı gördükten sonra , oyunun geçekçi olduğuna ikna oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sellami86 -- 2 Mayıs 2018; 15:23:10 >
  • 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.