Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
402.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir şey danışıcam, kariyer oynuyorum premier ligdeyim güçlü takımlar hep altlarda ligi bitiriyor, mesela şu an Liverpool 9 Arsenal 13 yada city 14'üncü sıradalar... 3 sezon oynadım hep böyle.. küçük takımlar şampiyonluğa oynuyor, Fifa 16 da böyle değildi... Sizde de bu durumlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrzr -- 23 Nisan 2018; 9:50:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrzr

Arkadaşlar bir şey danışıcam, kariyer oynuyorum premier ligdeyim güçlü takımlar hep altlarda ligi bitiriyor, mesela şu an Liverpool 9 Arsenal 13 yada city 14'üncü sıradalar... 3 sezon oynadım hep böyle.. küçük takımlar şampiyonluğa oynuyor, Fifa 16 da böyle değildi... Sizde de bu durumlar var mı?
    Motor bozuk kardeş bunu geçen yıl ki oyunda da dedik.Mesela ben La Liga kariyeri yaptım 2 sezon Valencia asansör takımdı Sevilla düşüp çıkıyordu mesela aynı şekilde Atm sonlarda bitiriyordu.Hatta maçları takip eder diğer alt liglerin puan durumuna bakılırsa saçmalıklar görülüyordu takımların yeri puanı kafasına göre haftadan haftaya değişiyordu.Fifa 16 ve 15 te böyle bir şey yoktur bu yeni gelen motorun eseri bu şüphesiz hep hata dolu zaten oyunun bırakılma sebebi bu oyun hataları ve futta EA'in paket sunumlarının kötü olması.

• Fifa 16’ya geri dönmeyi düşünüyorum... Sırf bu yüzden, zevki kalmıyor oyunun. Herhalde en iyisi Fifa 16 gibime geliyor bugüne kadar ki Fifalar içinde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onrzr kullanıcısına yanıt
    Valla oyundan zevk almak istiyorsanız hocam ya sadece offline dostluk maçı yapın yada kendiniz bir turnuva organizasyonu kurun. Çünkü bu modlar simülasyon havasında geçerken, fut, kariyer mod filan momentum delisi arcade saçma sapan bir halde maalesef.. Ben mesela geçen güney amerika ekiplerinden kurulu 32 takımlı Copa libertodores kupası organize ettim turnuva modunda. Meksika, Arjantin, Kolombiya, Şili, ABD ligi takımlarından kurdum. Brezilyadan takım koymadım çünkü lisanssız işim olmaz fake'lerle filan, ve hiçbir sacmalik, momentum, gibi hadiselerle karşılaşmadim.. Meksika liginden Atlas'di takımım ve yarı finalde Arjantinden racing club'a elenerek veda ettim ama keyifliydi gayet.. Normalde kariyerciyimdir ama bu sene pek zevk aldığım söylenemez şuana kadar.. Yani tavsiyem turnuva modu yaratıp öyle oynayın arkadaslar..

• Valla oyun kötü son olarak elimde pc hesabı kaldı ps4 olanı sattım pcde de kariyer yapıyorum master lig gibi pesteki büyük takımları bir lige topluyorum zorluk olsun diye normal ligler tat vermiyor.En son işte

Calcio A ki her ne ise Serie A bildiğimiz ligde bir sezon oynayacağım bakalım Benevento'yu şampiyon yapmaya çalışacağım olur olmaz sonra oyunu bırakırım tamamen.
  • Arkadaşlar şuanda düznelenen bir turnuvca falan var mı ps4 için katılabilceğimiz turnuva gönderilerinin altına hep ana konu linki verilmiş ama burda da yok sanırsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

Valla oyundan zevk almak istiyorsanız hocam ya sadece offline dostluk maçı yapın yada kendiniz bir turnuva organizasyonu kurun. Çünkü bu modlar simülasyon havasında geçerken, fut, kariyer mod filan momentum delisi arcade saçma sapan bir halde maalesef.. Ben mesela geçen güney amerika ekiplerinden kurulu 32 takımlı Copa libertodores kupası organize ettim turnuva modunda. Meksika, Arjantin, Kolombiya, Şili, ABD ligi takımlarından kurdum. Brezilyadan takım koymadım çünkü lisanssız işim olmaz fake'lerle filan, ve hiçbir sacmalik, momentum, gibi hadiselerle karşılaşmadim.. Meksika liginden Atlas'di takımım ve yarı finalde Arjantinden racing club'a elenerek veda ettim ama keyifliydi gayet.. Normalde kariyerciyimdir ama bu sene pek zevk aldığım söylenemez şuana kadar.. Yani tavsiyem turnuva modu yaratıp öyle oynayın arkadaslar..
    Bu kariyer modda momentum oluyormu ? Ben sadece onlineda oluyor sanıyordum.Kariyerde hep uzatmalarda rakip gol buluyor.O top bir yolunu bulup kaleme giriyor.

• forward 1905 kullanıcısına yanıt
    Olmaz mı hocam Tamam oncekilerdede vardı ama bu seneki kontrolden çıkmış bozuk yani. Işte nasıl nerede devreye giriyor belirsiz ama bazı maçların skoruna kadar maç başlamadan tayin ediliyor. 1-2 kariyer yaptım resmen çüşş dedim kapattım. Evet senin yaşadığın hadisede ta kendisi. Bir şekilde naparsan yap yiyeceksin o golü.

• Umarım alırlar Uefa lisansını sabırsızlıkla bekliyorum. Eğer Fifa 19 da Uefa lisansı olursa kariyer tadından yenmez. Artık menü tasarımını değiştirme vakti de geldi bence. Kariyer moda yeni animasyonlar ekleyebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

Olmaz mı hocam Tamam oncekilerdede vardı ama bu seneki kontrolden çıkmış bozuk yani. Işte nasıl nerede devreye giriyor belirsiz ama bazı maçların skoruna kadar maç başlamadan tayin ediliyor. 1-2 kariyer yaptım resmen çüşş dedim kapattım. Evet senin yaşadığın hadisede ta kendisi. Bir şekilde naparsan yap yiyeceksin o golü.
    Oyun motoru bozuk olduğundan normalde online modlarda olan şeyler offline da sirayet etmiş ben kariyerden de tiksindim.Geçen senede vardı ama bu sefer haddini aştı.Yani yenileceğini anlayınca öyle böyle yeniliyorsun direkten dönen toplar oyuncularının tepkisizliği rakibin juventus gibi duvar örmesi örnek veriyorum mesela küme düşme potasındaki Levante bana karşı öyle bir oynuyorki yok böyle oynayış çanakkale geçilmezi oynuyor resmen.2 kontra ile ve bunlar uzun top hatta bu tip bir maç olmuştu onda düşen valenciaydı valencia da nasıl düştü ise artık 2 maç yaptık birinde deplasmanda 1-2 yendim.Ötekinde 2 attığı uzun top sonucu stoperlerim ani kontrolsüz girdi kontra sonucu ve atalarıda hep bu yönde oldu 10 kişi defans 2 oyuncu kenarda bir ileri top atıyor vay anasını dersin 1 bekim bir de stoper kırmızı yedi 1-4 yenildim.Sonra beni irite etti bu Valencia'nın ileriki hafta sonuçlarına baktım yenilgi hep ve düştüler halbuki benden öncede hep puan kaybetmişler bu takım benle 2 maç yaptı 2 side çok zorlayıcı idi bu takım nasıl bu oyunla düştü akıl alır gibi değil.Sevilla'da atnı şekil.Atmde gerçi onlar düşmedi ama altta geziniyorlardı.Oyunun motoru o kadar çok saçmaki Deportivo Real Madrid gibi oynuyor yeri geldiğinde Real Madrid ise Deportivo gibi böyle saçma şey mi olur diyorsun.Real Madrid'i 5-0 yendim.ardından hemen Deportivo'ya deplasmanda 4-1 yenildim.Böyle saçma şey görmedim oyun olarakta çok sinir bozucuydu sanki takımların isimleri karışmış sanırsın.Sırf bildiğin direk yenilmeni istiyordu oyun manipulasyon gibiydi ve dikkat ettim her oynadığım sezonda bu 4-5 kere oluyor oluncada bir seri halinde gidiyor 3-4 maç.Sezon ortasının biraz ilerlemesi ile kümedeki takımlarla mücadele etmek bak hele tepedekilerle mücadele etmekten daha zor.

Uefa Konami ile olan sözleşmesinin bittiğini açıkladı 10 yıl sürmüştü bu büyük ihtimal fifanın yeni kozu olacak ve bunu offline ve futa enjekte edecek elinde bir şey kalmadı çünkü ama ne kadar görsellikle olsa yenilikte olsa gameplay iyi olmayınca hiç birşeyin anlamı yok ayrıca döviz kurları gereği oyun çok faiş fiyatları çıktı.€ şuan 5.00 ben Eylül'e doğru 5 bekliyordum ama bu Eylül'e 5.20 felan olur.Zaten oyun pek çok kesimi bıktırdı.Fifa'nında kullanıcı dosyu olmaktan çok cebini düşünmesi nedeni ile ben pek çok kişinin yeni oyuna yönelmeyeceğini düşünüyorum.Çığır açıcı yenilikte beklemiyorum.Belki bir broadcast gelir kupa ve lig işte avrupa turnuvaları gelecek büyük ihtimal belki 1-2 stad ancak o.Hele şuanki oyun motoru değişmesse alanları tam keriz yerine koyar ki bence alanda olmaz.

• Arkadaşlar İndirim bekliyor musunuz Fifa 18'de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Oyun motoru bozuk olduğundan normalde online modlarda olan şeyler offline da sirayet etmiş ben kariyerden de tiksindim.Geçen senede vardı ama bu sefer haddini aştı.Yani yenileceğini anlayınca öyle böyle yeniliyorsun direkten dönen toplar oyuncularının tepkisizliği rakibin juventus gibi duvar örmesi örnek veriyorum mesela küme düşme potasındaki Levante bana karşı öyle bir oynuyorki yok böyle oynayış çanakkale geçilmezi oynuyor resmen.2 kontra ile ve bunlar uzun top hatta bu tip bir maç olmuştu onda düşen valenciaydı valencia da nasıl düştü ise artık 2 maç yaptık birinde deplasmanda 1-2 yendim.Ötekinde 2 attığı uzun top sonucu stoperlerim ani kontrolsüz girdi kontra sonucu ve atalarıda hep bu yönde oldu 10 kişi defans 2 oyuncu kenarda bir ileri top atıyor vay anasını dersin 1 bekim bir de stoper kırmızı yedi 1-4 yenildim.Sonra beni irite etti bu Valencia'nın ileriki hafta sonuçlarına baktım yenilgi hep ve düştüler halbuki benden öncede hep puan kaybetmişler bu takım benle 2 maç yaptı 2 side çok zorlayıcı idi bu takım nasıl bu oyunla düştü akıl alır gibi değil.Sevilla'da atnı şekil.Atmde gerçi onlar düşmedi ama altta geziniyorlardı.Oyunun motoru o kadar çok saçmaki Deportivo Real Madrid gibi oynuyor yeri geldiğinde Real Madrid ise Deportivo gibi böyle saçma şey mi olur diyorsun.Real Madrid'i 5-0 yendim.ardından hemen Deportivo'ya deplasmanda 4-1 yenildim.Böyle saçma şey görmedim oyun olarakta çok sinir bozucuydu sanki takımların isimleri karışmış sanırsın.Sırf bildiğin direk yenilmeni istiyordu oyun manipulasyon gibiydi ve dikkat ettim her oynadığım sezonda bu 4-5 kere oluyor oluncada bir seri halinde gidiyor 3-4 maç.Sezon ortasının biraz ilerlemesi ile kümedeki takımlarla mücadele etmek bak hele tepedekilerle mücadele etmekten daha zor.

Uefa Konami ile olan sözleşmesinin bittiğini açıkladı 10 yıl sürmüştü bu büyük ihtimal fifanın yeni kozu olacak ve bunu offline ve futa enjekte edecek elinde bir şey kalmadı çünkü ama ne kadar görsellikle olsa yenilikte olsa gameplay iyi olmayınca hiç birşeyin anlamı yok ayrıca döviz kurları gereği oyun çok faiş fiyatları çıktı.€ şuan 5.00 ben Eylül'e doğru 5 bekliyordum ama bu Eylül'e 5.20 felan olur.Zaten oyun pek çok kesimi bıktırdı.Fifa'nında kullanıcı dosyu olmaktan çok cebini düşünmesi nedeni ile ben pek çok kişinin yeni oyuna yönelmeyeceğini düşünüyorum.Çığır açıcı yenilikte beklemiyorum.Belki bir broadcast gelir kupa ve lig işte avrupa turnuvaları gelecek büyük ihtimal belki 1-2 stad ancak o.Hele şuanki oyun motoru değişmesse alanları tam keriz yerine koyar ki bence alanda olmaz.

Alıntıları Göster
    Bnmde yeni basima geldi 1 aydir oynuyorum 2 senedir spor oyunlarini birakmistim..

Ayni pozisyonda 3 kere top direkten dondu 😂😂

Banada oluyor rakibede ust uste kazaninca zorlanmaya basliyorsun yenlilincede sans ve hakem bariz yaninda oluyor

• şöyle birşey paylaşılmış ea e çok yakın bir vatandaş tarafından. ps4 başında olanlar kontrol edebilir mi ? acaba ücretli update mi bu ?

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 27 Nisan 2018; 10:35:14 >
  • /// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\

birde şu var. ücretsiz sanırım. free yazıyor
  • US PSNden girince cikiyormus. 27 Mayista cikacak ucretsiz update Fifa 14un PS4 versiyonunda ciktigi gibi. Bu yil ilk defa Dunya Kupasi oyunu cikmayacak anlasilan.
  • batuak29 B kullanıcısına yanıt
    keşke biraz daha erken çıksaymış. en azından umarım konaminin euro 2016 da yaptığı gibi ayrı bölüm olarakta eklerler oyuna. sadece fut la sınırlı kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 27 Nisan 2018; 10:48:21 >
  • Buyuk ihtimalle oyle olacak. 2014de fut ile sinirli kalmasinin sebebi eski jenerasyona cikardiklari standalone 2014 World Cup oyununun satmasi icindi. Onda ultimate team haric butun modelar vardi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuak29

US PSNden girince cikiyormus. 27 Mayista cikacak ucretsiz update Fifa 14un PS4 versiyonunda ciktigi gibi. Bu yil ilk defa Dunya Kupasi oyunu cikmayacak anlasilan.
    O zaman 1 ay sonra çıkar.Broadcast cart curt takımların son ve güncel kadroları açıklanınca.Dünya kupası ek paketi
  • Arkadaşlar bu oyunda altyapidan gelen genç oyuncuların ters ayağı zamanla gelişiyor mu? Almanya'dan 16 yaşında 1 milyon dolar değerli çok çabuk gelişen bir MOO buldum ama ters ayağı 1 yıldız.

• sadece FUT için mi yapacaklar acaba bu ek paketi
  • 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.