Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
402.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o gelişmiyor benim bildiğim. sadece genel özellikler artıyor oynadıkça
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

birde şu var. ücretsiz sanırım. free yazıyor
    ücretsiz olur zaten. çünkü adamlar tamamen fut için çıkarıyorlar bunu. nasıl olsa hiçbirşey yapmadan sadece kart satarak milyon dolarları cebe indiriyorlar her sene ne diye kendilerini yorup farklı birşeyler yapsınlar ki ?

şu dlc yi bile nasıl yapacaklar hemen söyleyeyim, öncelikle emin değilim tüm kıta ekiplerinin büyük oranda olup olmayacağından, ha farzedelim hepsini eklediler önceki serilerdeki gibi. birkere gene takımların yüzde 80'ninin formaları lisanssız olacak. lisanslı formalar şu an oyunda mevcut olan anlaşması olan ülkelerin (güncelleyecekler tabiki bir zahmet) ve fifa 18'de olmayıpta dünya kupasına katılan costa rica, nijerya, iran, japonya, panama, fas, tunus vs. ülkelerin lisanslı olacak. yani sayılsa sayılır. geri kalan belki artık kafalarına göre yada önceden kalma ufakta olsa anlaşması varsa 3-4 ülke daha dahil olabilir lisanslı forma sahibi olarak onun haricinde yüzde 80 lisanssız olacak diğer ülkelerin formaları.

şimdi merak edenler olacaktır kolay iş değil onca takımı yada oyuncuyu eklemek diye düşünebilirler ama işin doğrusu gayet kolay. zor birşey olsa emin olun uğraşıpta çıkarmazlar şu dlc'yi. zaten eski emektar moderatörlerin uğraştığı fifalardan veri tabanı dosyaları ellerinden mevcut adamların gene büyük oranda oradan ekleme yapacaklar. onların üzerinde güncellemelerde bulunacaklar tabi vasat altı milli takımlarda pek çok yanlış ve eksiklik olacak şüphesiz her seride olduğu gibi..

atmosfer olarak tartışmasız sınıfta kalacak. eğer farklı beklentisi olan varsa hemen youtube'dan 2014 deki bir ps3 için ayrı oyun olarak çıkan fifa world cup'a baksınlar birde ps4'e aynı bunun gibi dlc olarak gelen güncellemeye baksınlar bana hak vereceksiniz.. dlc işi zaten başlı başına fos bir deneyimden başka bir anlam ifade etmedi bu tarz oyunlarda gene farklı ne olabilir ki fut gibi bir modun hakim olduğu bir ortamda..

işte mod'un dlc olarak gelmesi world cup oyunlarının renkli animasyonlarındanda mahrum kalacağımız anlamına geliyor. 2010 ve 2014 deki bağımsız oyunlarda tribünlerden renkli seyirci reflekslerine yer verirlerdi sonra teknik adamlarında aynı şekilde. bu özellikler bile atmosferi, heyecanı oyuncuya yansıtırdı moda sokardı. ama muhtemelen bu sefer bunlardan mahrum kalacağız çünkü adı üstünde dlc .

evet resmi stadlar ve kıtalara ayrılan eleme gruplarıda olacak "road to world cup" diye ama dlc olduğu için gene farklı bir mantık olmayacak moda filan sokamayacak yani uzun lafın kısası adamı..

yani tahminim bizi 3 aşağı 5 yukarı böyle bir mod bekliyor. gene en iyimser düşüncelerle yazdım bunları ki belki bu kadarı bile olmayacak diyoruz ya fut'un tek hakim olduğu bir ortamda...

• quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

ücretsiz olur zaten. çünkü adamlar tamamen fut için çıkarıyorlar bunu. nasıl olsa hiçbirşey yapmadan sadece kart satarak milyon dolarları cebe indiriyorlar her sene ne diye kendilerini yorup farklı birşeyler yapsınlar ki ?

şu dlc yi bile nasıl yapacaklar hemen söyleyeyim, öncelikle emin değilim tüm kıta ekiplerinin büyük oranda olup olmayacağından, ha farzedelim hepsini eklediler önceki serilerdeki gibi. birkere gene takımların yüzde 80'ninin formaları lisanssız olacak. lisanslı formalar şu an oyunda mevcut olan anlaşması olan ülkelerin (güncelleyecekler tabiki bir zahmet) ve fifa 18'de olmayıpta dünya kupasına katılan costa rica, nijerya, iran, japonya, panama, fas, tunus vs. ülkelerin lisanslı olacak. yani sayılsa sayılır. geri kalan belki artık kafalarına göre yada önceden kalma ufakta olsa anlaşması varsa 3-4 ülke daha dahil olabilir lisanslı forma sahibi olarak onun haricinde yüzde 80 lisanssız olacak diğer ülkelerin formaları.

şimdi merak edenler olacaktır kolay iş değil onca takımı yada oyuncuyu eklemek diye düşünebilirler ama işin doğrusu gayet kolay. zor birşey olsa emin olun uğraşıpta çıkarmazlar şu dlc'yi. zaten eski emektar moderatörlerin uğraştığı fifalardan veri tabanı dosyaları ellerinden mevcut adamların gene büyük oranda oradan ekleme yapacaklar. onların üzerinde güncellemelerde bulunacaklar tabi vasat altı milli takımlarda pek çok yanlış ve eksiklik olacak şüphesiz her seride olduğu gibi..

atmosfer olarak tartışmasız sınıfta kalacak. eğer farklı beklentisi olan varsa hemen youtube'dan 2014 deki bir ps3 için ayrı oyun olarak çıkan fifa world cup'a baksınlar birde ps4'e aynı bunun gibi dlc olarak gelen güncellemeye baksınlar bana hak vereceksiniz.. dlc işi zaten başlı başına fos bir deneyimden başka bir anlam ifade etmedi bu tarz oyunlarda gene farklı ne olabilir ki fut gibi bir modun hakim olduğu bir ortamda..

işte mod'un dlc olarak gelmesi world cup oyunlarının renkli animasyonlarındanda mahrum kalacağımız anlamına geliyor. 2010 ve 2014 deki bağımsız oyunlarda tribünlerden renkli seyirci reflekslerine yer verirlerdi sonra teknik adamlarında aynı şekilde. bu özellikler bile atmosferi, heyecanı oyuncuya yansıtırdı moda sokardı. ama muhtemelen bu sefer bunlardan mahrum kalacağız çünkü adı üstünde dlc .

evet resmi stadlar ve kıtalara ayrılan eleme gruplarıda olacak "road to world cup" diye ama dlc olduğu için gene farklı bir mantık olmayacak moda filan sokamayacak yani uzun lafın kısası adamı..

yani tahminim bizi 3 aşağı 5 yukarı böyle bir mod bekliyor. gene en iyimser düşüncelerle yazdım bunları ki belki bu kadarı bile olmayacak diyoruz ya fut'un tek hakim olduğu bir ortamda...

Alıntıları Göster
    Aynı oyun motorunu kullanacağı için oyun dinamikleri ve atmosferde farklılık olmaz.

• Motorla alakası yok. 2014'dede aynı motordu FIFA 14 normal oyun ile World Cup 2014. Ama World Cup 2014'ün atmosferi ve animasyonlari o havayı veriyordu yani adamlar oyunu ona göre dizayn ediyorladi. DLC olunca yani aynı oyunun kılıf değiştirmiş halı olunca farklılık olmuyor bu işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faustino kullanıcısına yanıt
    1998 den beri tüm world cup oyunlarını oynamış biri olarak 2018 in dlc olarak gelmesi büyük hayal kırıklığı fut denen kart oyunu futbol oyunlarının ruhunu öldürdü diye düşünüyorum siz yine iyimser yaklaşmışsınız bedava verilecek bir dlc de sadece 32 takım ve final maçının oynanacağı luzhniki stadını eklerler bundan fazlasını beklememek lazım umarım ea bizi şaşırtır

• fuleCo kullanıcısına yanıt
    evet hocam sizi hatırlıyorum 2014 ve öncesindeki konulardan. aynen dediğiniz gibide olabilir olursa şaşırılmaz zaten. ben şu şekilde tahmin yürüttüm, bende 2014 yılında xbox360 vardı ondan oynuyordum world cup'ı. zaten bağımsız oyun olarak sadece ps3 ve xbox360'a gelmişti oyun. ve bu durum yeni nesilcilerin çok tepkisini çekmişti bunun üzerinde kısa bir sürede adamlar yeni nesile ücretsiz dlc olarak çıkardılar oyunu ondada tüm stadlar ve takımlar vardı. işte adamlar bu tarz modları yaparken aslında öyle aman aman zorlanmıyorlar. diyorum ya zaten 2010 world cupdan süre gelen veri tabanları kullanıp, onun üzerinde güncellemeler yapıyorlar. formalar zaten büyük oranda fake oluyor. creation master programını kullananlar bilir pc'den forma desenleri hangisi yakınsa onu koyuyorlar yoruldukları uğraştıkları filan yok yani. isteseler bağımsız oyun olarakda çıkarırlardı ama gerek yokki fut var zaten hatta hiç çıkarmayadabilirlerdi ama fut'un kaymağını ufak tefek dokunuşlarla birde world cup üzerinden yiyecekler hiç yorulmadan uğraşmadan ne diye ayrı oyun çıkarsınlar ki aynı hesap

• Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    FIFA 18 oyuncuları bu yıl 2018 FIFA Dünya Kupasını oynayabilir
    http://www.merlininkazani.com/fifa-18-oyunculari-bu-yil-2018-fifa-dunya-kupasini-oynayabilir-haber-100986

32 takımlı bir dünya kupası dlc si insan üzülüyor 20 sene önce emekle yapılan oyunlara bakıyoruz bir şimdi dünya kupası adı altında çıkan dandikliğe.. yazan elemanda övmüş ilk defa oynayacak herhalde dünya kupası modunu

• quote:

http://www.merlininkazani.com/fifa-18-oyunculari-bu-yil-2018-fifa-dunya-kupasini-oynayabilir-haber-100986

32 takımlı bir dünya kupası dlc si insan üzülüyor 20 sene önce emekle yapılan oyunlara bakıyoruz bir şimdi dünya kupası adı altında çıkan dandikliğe.. yazan elemanda övmüş ilk defa oynayacak herhalde dünya kupası modunu
    EA Games, 2018 FIFA Dünya Kupası'nın 29 Mayıs'ta çıkacağını duyurdu.

FIFA 18 kullanıcıları için ücretsiz sunulacak 2018 Dünya Kupası güncellemesinde yer alacak modlar ve içerik bilgileri açıklandı.

2018 FIFA World Cup Russia
    Özel FIFA World Cup Turnuvası
    FIFA World Cup Santra
    FIFA World Cup Ultimate Team

Electronic Arts Inc.
    FIFA 18 World Cup Güncellemesi Oyun Modları
    https://www.easports.com/tr/fifa/news/2018/fifa-18-world-cup-update-game-modes

• Mayıs 29, ücretsiz güncelleme ve modlar gerçekten güzel bir haber.

Ah keşke Türkiyemizde olsaydı demeden edemiyoruz..

• Faustino kullanıcısına yanıt
    en azından tüm stadyumları eklemişler fut un dışında online world cup modu var mı onu anlayamadım hocam

• tv sunumu gerçektede tanıtım videosundaki gibi olacaksa çok kötü. hiç beğenmedim skorbordu
  • fuleCo kullanıcısına yanıt
    evet hocam işte merak ettiğim atmosfer olarak nasıl birşey çıkacak bari ona kassalar birazda moda girebilsek. moda sokmadıkları sürece stadların olması çokta farketmez.. fifanın şuanki mevcut atmoferinde geçerse dlc den öteye gidemez yani. valla 4 tane özellikten bahsedilmiş. yukarda N3DV3D11 arkadaşın paylaştığı gibi, ilkinde mağlum 32 takımdan birini seçip şampiyon olmaya çalışacağız, ikincisinde şili, italya, hollanda gibi takımlarla katılamamalarına sebep olan kritik 1-2 maçı kazanmamız için görev verilecek onların kupaya katılmalarını sağlayacağız, 3.sünü tam anlayamadım ama herhalde normal dostluk maçı galiba, 4.sü mağlum fut. yani world cup 14 deki gibi online dünya kupası varmı yokmu bende anlayamadım zamanla yada çıkınca anlayacağız..
  • quote:

evet hocam işte merak ettiğim atmosfer olarak nasıl birşey çıkacak bari ona kassalar birazda moda girebilsek. moda sokmadıkları sürece stadların olması çokta farketmez.. fifanın şuanki mevcut atmoferinde geçerse dlc den öteye gidemez yani. valla 4 tane özellikten bahsedilmiş. yukarda N3DV3D11 arkadaşın paylaştığı gibi, ilkinde mağlum 32 takımdan birini seçip şampiyon olmaya çalışacağız, ikincisinde şili, italya, hollanda gibi takımlarla katılamamalarına sebep olan kritik 1-2 maçı kazanmamız için görev verilecek onların kupaya katılmalarını sağlayacağız, 3.sünü tam anlayamadım ama herhalde normal dostluk maçı galiba, 4.sü mağlum fut. yani world cup 14 deki gibi online dünya kupası varmı yokmu bende anlayamadım zamanla yada çıkınca anlayacağız..
    Santra bildiğimiz normal kick-off ama dünya kupası takımlarıyla kick-off offline arkadaşların veya kendi başına.

• yani 100 senelik dostluk maçı olayını herifler mod diye duyurmuşlar pes sırf şu güncelleme için bile ne oyun satacaklar tahmin etmek güç değil. bu şartlar altında artık eskisi gibi tüm milli takımların ve eleme gruplarının olduğu bağımsız dünya kupası oyunu bundan sonra hayalden başka bir şey değil..
  • fut dışında online mod yok mu yani senegal i alıp online dünya kupası yapabilir miyiz

• Merhaba, Endonezya Psn üzerinden Fifa 18 satın aldım ama ultimate lig' i Türkiye psn üzerinden oynuyorum. Tr psn ve Indonesia psn den fifa point satın aldım ancak hesabıma yüklenmedi. Sonrasında tr playstation destekle iletişime geçtim ve uyumsuz olduğunu iade yapabileceklerini söylediler.

Sonuç olarak ben fifa Endonezya üzerinden alınmış Tr' den oynanan ultimateye nasıl satın alma yapabilirim?
  • 2 ye 2 online season maçları atabiliriz. Psn:Knaudura ekleyebilirsiniz.
  • hristos H kullanıcısına yanıt
    Kaca aldınız Endonezya psn den ve nasıl prosedür ü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba PS4 te kadro merkezinden işlemleri göster dediğimde bazilarinda transfer listesine ekle , kiralama seçeneği çıkıyor fakat bazılarında teklifleri engelleden başka birsey çıkmıyor oyuncu benim satmak istiyorum neden koyamıyorum listeye anlamadım yarısi bu şekilde kadronun . Yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuSufdlkc25 -- 1 Mayıs 2018; 1:57:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuSufdlkc25

Arkadaslar merhaba PS4 te kadro merkezinden işlemleri göster dediğimde bazilarinda transfer listesine ekle , kiralama seçeneği çıkıyor fakat bazılarında teklifleri engelleden başka birsey çıkmıyor oyuncu benim satmak istiyorum neden koyamıyorum listeye anlamadım yarısi bu şekilde kadronun . Yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler .
    Transfer sezonunda yapabilirsin onu transfer sezonu açıldığında.
  • 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.