Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
402.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu aralar manchaster'da fut champions cup var pek çok arkadaş biliyordur. en büyüğü 20 varmı yokmu emin değilim işte gençler kapışıyor. yani takip ettiğimden değil ea sports fifa'nın twitter hesabı veriyor bazı maçları.. herneyse oynanan şeyin futbolla uzaktan yakından alakası yok, her takımda fiks neymar, gullit, ronaldo, messi, de gea, marcelo, kante, henry, maldini var. göze hoş geliyormu desek zerre gelmiyor çünkü tam çoluk cocuk avutucu şov maçlarında akrobatların yaptığı enstanteneler. oyunun hızı high ( başka ne olabilirdi ki sanki ) sadece oyunun açıkları konusunda okadar usta olmuşlar ki öyle aman aman göze hoş gelen top oynadıklarıda yok. herifler o kadar alışmış ve bağışıklık kazanmış ki psikopata bağlayan momentum durumlarında gülüp geçiyorlar sövecekleri yere bu şartlar altında yapımcılar ne bir yenilik yaparlar bu oyuna nede diğer modları geliştirirler yerinde sayar bu kadar basit.. bıyığı yeni terleyen ergenlerin oyuncağı olmuş para uğruna futbol piyasasının akla ilk gelen oyunu.

• Faustino kullanıcısına yanıt
    Hocam online ile offline arasında gerçekten farklar var. Bazen olumlu, bazen senin de belirttiğin gibi olumsuz farklar oluyor. Offline modda biraz daha bilindik oynanıyor, rakibin hamlesini tahmin edebiliyorsun. Online oyunda ise rakibin ne yapacağını kestiremiyorsun, bir de denk güçte bir rakip gelirse tadından yenmiyor. Genel olarak kadro konusunda ise katılıyorum, herkeste aynı adamlar; işin ustası geçinenlerde benzer oyun stili var.
  • konuda coin satmak tamamen mi yasak yoksa izin alabileceğimiz bir yetkili var mı ?
  • Beyler kariyer için zevkli uzun sürecek mümkünse oyunda stadı olan bir takım söyler misiniz?(Oyun en zorda).Ben İngiltere 4.liginden biraz baktım da sizin önerileriniz de çok güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünya kupası ile ilgili gelişme var mı yoksa salladılar mı ? az kaldı dünya kupasına
  • kesin gelecek kodlari yazilmisti. ne zaman gelecegiyle ilgili bir bilgi yok ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jersey Devil kullanıcısına yanıt
    peki futa gömülü mü gelecek yoksa ayrı oyun olarak mı o belli mi ?
  • o konuda detayli bilgim yok yanlis bilgi vermeyeyim ama 2014 teki nasilsa bu da oyle olur bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

o konuda detayli bilgim yok yanlis bilgi vermeyeyim ama 2014 teki nasilsa bu da oyle olur bence.
    bekleyip göreceğiz artık teşekkürler cevaplar için
  • yukarlarda paylaştım hocam bir makale ile beraber incelersen. gelecekmiş ama kesin tarih belli değil muhtemelen dünya kupasından en az 3-4 hafta önce indirilebilir içerik olarak yani dlc olarak gelecekmiş. zaten ayrı oyun olsaydı şimdiden duyurulurdu reklamlar filan.. işte duyurulmaması garip biraz, daha önceki goal.com da bir makalede şubat yada mart ayında duyurulacağından bahsediliyordu ama halen bir ses yok. hatta twitter ea sports fifa 18 resmi hesabında pek çok kişi sövüyor admine neden halen duyurulmuyor yada bir gelişme yok mu diye.. işte 47 gb dan az olacakmış onu belirtmişler yazıda. ps4, xbox one ve microsoft windowsa gelecekmiş. eski nesil ps3 ve xbox360 için net birşey yokmuş.. böyle yani.. bence 2014 deki gibi ps4 fifa 14'e olduğu gibi ücretsiz olacak bu dlc.. tabi yanılıyorda olabilirim ama tahminim öyle şahsen. tabi gene doğal olarak fut aşağı fut yukarı olacak ücretli içeriklerde doğal olarak fut modunda olacak.. bakalım gelsin göreceğiz nasıl birşey olacağını şahsen dlc işi olması çokta beklentiye girmememiz anlamına geliyor malesef önceki tecrübelerden yola çıkarak...

Dlc olarak gelirse çok bir espirisi olmaz. Sadece fut kesimi mutlu olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynen bu yüzden 20 senedir ayrı oyun olarak çıkarılan seriyi bozdular herşeyi bozdukları bitirdikleri gibi. şimdide dünya kupası olayını bu şekilde fırsata çevirecekler.. tabi diğer herşey figürandan öteye gitmeyecek. ayrı oyun olarak çıkarıldığı zaman en azından o ülkelere özgü hava-atmosfer oyuncuya yansıtılıyordu. dlc olarak mümkün değil böyle birşey..
    zaten sadece forma ve scoreboard ekleniyor. onun dışında fifa 18 zaten oyun. atmosfer falan hazırlık maçları gibi. bir ara şl ye özel oyun bile çıkarırlardı onlarda çok güzeldi mesela. oyuncu kitlesi böyle olunca adamlarda yormuyorlar kendilerini sıfırdan oyun çıkarmak için
  • Arkadaşlar buradan sevdiğimiz bu oyunla ilgili paylaşım yapmak güzel oluyor onun dışında isteyen varsa birbirimizle online maç da yapabiliriz eğlenceli olacağını düşünüyorum.
    Amaç turnuva değil de; zevkine oynamak, buradan daha sonra maç değerlendirmek, rakibimizin taktiğini sistemini sorgulamak, "Vayy şunu da nasıl yapıyorsun?" diye konuşmak v.s. olabilir. Ben evli ve iki çocuk babası biri olarak çok sık online olamasam da denk geldiğimizde maç yapmak, paylaşımda bulunmak isterim. Benim PSN: centaur3535 ekleyebilirsiniz.
  • Şampiyonlar Ligi lisansını alacak galiba Fifa

• Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt
    aynen şimdi gördüm onu. bu senede şampiyonlar ligi ve avrupa ligi reklamı bol bol yapar ea. kariyer oynayanlar için güzel olacak. birde umarım pes teki gibi ayrı mod olarakta koyarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

aynen şimdi gördüm onu. bu senede şampiyonlar ligi ve avrupa ligi reklamı bol bol yapar ea. kariyer oynayanlar için güzel olacak. birde umarım pes teki gibi ayrı mod olarakta koyarlar.
    Seneye zaten en büyük kozları bu bunu futada aktarırlar 4 senelik galiba ve uzatılabilir bir anlaşma oluyor 3 kere.Gerisi aynı hamam aynı tas 4+4+2 şeklinde
  • Arkadaşlar kariyer modunda takım nasil değiştiriyoruz? İşlere baktığımda uygun değil falan diyor. Belirli aylarda mi bakmak lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--

Arkadaşlar kariyer modunda takım nasil değiştiriyoruz? İşlere baktığımda uygun değil falan diyor. Belirli aylarda mi bakmak lazım?
    Sezon sonu veya devre arasına doğru bakacaksın.
  • Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.