Bildirim
/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (327. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bende de böyle şuan. Genel problem var sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ben de oynayayım diye girmiştim aynı ekranda kalıyor. Sunucuların çöktüğü söyleniyor. En kısa zamanda düzeltirler umarım.
Teşekkür ederim valla kafayı yedim yarım saattir bekliyordum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sunucuların ne zaman duzeltilecegi ile ilgili haber var mi ? Wc modundaki online oyuncu sayisi 2m a yaklaşınca coktu demek ki.
-
İşte hocam bizimde ta başından beri kizginligimiz, elestirimiz bu yüzden değil mi ? Bi 5-10-20 sen önce çıkan oyunlara bakıyoruz birde beklentiyi daha fazla tutmusken bu sene çıkarılan hayal kırıklığına.. Şimdi düşünenler olabilir sende herşeyden şikayet ediyorsun diye de hakikaten madem öyle bir karar alındı sadece 32 takımlı turnuva olacak dendi madem sadece gerçekteki 23 kişilik kadrolardan ibaret olsun. Ne gereği var sen eleme gruplarını eklememişsin ama her kadroya elemelerde mücadele eden 40 kişilik oyuncu havuzu koymuşsun saçma.. Diyorum ya bir kupa müsabakası için (maksimum 7 maç) 23 adam yeterde artar bile ki bunu oyunda en çok rotasyon yapan kişilerden biri olduğuma inandığım için soyluyorum. Düşünüyorumda FUT'cular için 20 ila 30 oyuncu yeterli oluyor. Bir tanesi Gullit zatenquote:
Orijinalden alıntı: M3lank0lik
Aslında daha çok anlam kazanması için olmalı ama neden yok anlamıyorum.Eleme gruplarından sonra dünya kupasına gitmek daha anlamlı yoksa kısa bir mücadeleden ibaret oluyor.Asıl uğraş o sonuca ulaşabilmekte ama neden yok bilmiyorum.Mesela seneye CL ve avrupa ligi de var fakat sadece gruplara kalanlar oyuna dahil olur gene oysaki elemelerden gelmek daha güzel olurdu ne kadar uğraş olursa o kadar keyifli olur takım fazlalığı da iyidir ama bu EA bunlardan her şey beklenir CL ve avrupa ligini de dünya kupası gibi ayrı bir sekme olarak koyarlarsa şaşmam doğrusu normal moddan ayrı.
Alıntıları GösterBakın hep aynı oyuncular..
Hatta diyorum ki EA sports bir daha ki oyunda ugrasmasin 20-30 oyuncu eklesin, Gullit, Messi, Ronaldo, CR7, Henry, Marcelo, De Gea, Kante, Neymar, Maradona, Rio Ferdinand, Maldini, Pele vs. İşte formalar filan eklesin. Sadecede fut modu koysun al sana gene milyon dolarlarca hasılat... Ne gereği var boş yere para harcayıp lisansları almanın sonra facelerle, stadları dizayn etmekle uğraşmanın ? Para getirmiyor onlar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
FİFA 19'da ne gibi yenilikler var bilmiyorum ama bunda Türkçe Spiker yoksa artık devam etmeyeceğim almaya. -
Yani helal olsun diyorum size, hayattaki tüm nefretinizi, tüm sene boyunca bu konuda ultimate team’e kustunuz ben de size kariyerci yada offline’cı gerizekalı fifacılar desem nasıl olur acaba ? burda yazdıklarınız hiçbir anlam ifade etmiyor. İngilizceniz iyiyse ea sports’la iletişim kurun daha mantıklı olur.Ha çok takacaklarını zannetmiyorum da..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Hoparlör -- 8 Haziran 2018; 18:40:13 >
quote:
Orijinalden alıntı: Alisinasyon
FİFA 19'da ne gibi yenilikler var bilmiyorum ama bunda Türkçe Spiker yoksa artık devam etmeyeceğim almaya.
Büyük bi ihtimal olmaz şl dışında yenilik de olmaz
-
düz 4-4-2'yi hangi taktikle oynamak gerekir, hız, pas, genişlik gibi ayarlar nasıl olmalı ? -
4-4-2 oynanmaz bu oyunda 4-1-4-1 4-1-2-1-2 yada ön liberö olan genellikle orta alanı kalabalık tutacağın sistemler kullanılması zira defans problemi var orta alanda koşturan gol atıyor.quote:
Orijinalden alıntı: isbara alp
düz 4-4-2'yi hangi taktikle oynamak gerekir, hız, pas, genişlik gibi ayarlar nasıl olmalı ? -
Doğrudur eleştiriyoruz eski fifacilar olarak sonuna kadar hakliyizda sanada epey dert olmuş arkadas ya.. sen FUT'un avukatimisin yoksa ? Farkında degilmisin oyunun günden güne ne derece gereksiz bir mod yüzünden bitip tükenmekte olduğundan ? Tamam eyvallah fut'ta olsun başka modlarda olsunda gelişmiyor oyun arkadaşım adamların ellerine verdiginiz sömürü aracı yuzunden. Her sene aynı oyun, ama fut asaga fut yukari... Napalim yaşasın fut diye haykiralim mi ? Binlerce lira para harcayıp kartmi actiralim ? Yani bu sacmalikardan mi ibaret olsun adı uluslar arası futbol birliği federasyonu olan 25 senelik seri ? İstediğini dillendirmekte ozgursun kimse sana demez niye böyle diyorsun diye sıkıntı yok.. evet sene boyunca takip etmişsin ama maalesef göz ardı ettigin pek çok hadisede var. Defalarca yazdım adamların ana forumlarinada, Twitter hesaplarinada, birebir yetkili şahıslarla da iletişim kurdum evet haklısın tek yaptıkları oralarini buraların oynamaktı cevap olarak her senekinden daha fazla FUT... Kim ne dusunurse düşünsün biz eski fifaciyiz ve tablo maalesef husranliklarla dolu...quote:
Orijinalden alıntı: Yürüyen Hoparlör
Yani helal olsun diyorum size, hayattaki tüm nefretinizi, tüm sene boyunca bu konuda ultimate team’e kustunuzben de size kariyerci yada offline’cı gerizekalı fifacılar desem nasıl olur acaba ? burda yazdıklarınız hiçbir anlam ifade etmiyor. İngilizceniz iyiyse ea sports’la iletişim kurun daha mantıklı olur.Ha çok takacaklarını zannetmiyorum da..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hakkıdır valla 😃
Arkadaşlar oyun epey bir indirime girdi ben normalde pes i daha çok seviyorum pes2018 varsa yanına bunu da almaya değer mi ne dersiniz?
Merhaba, ben ps4 proyu birkaç hafta önce aldım. Daha sonra indirimden 59tlye fifa 18 aldım. Ancak yoğunluktan 2gün önce il kez oynadım ps4 pro da. Televizyonum full hd. Fifayı oynarken sah zemininde açıya göre beyazlamalar olduğunu gördüm. Bir başka deyişle zemin renk değiştiriyordu zaman zaman. Daha çok beyazlamalar var tabi. Saha da çok net gelmedi gözüme. Başka oyunlara oynadım(god of war, nab2k18) ama onlarda herhangi bir renk sorunu göremedim. Fifa 18i pcde de oynadım. Orada da öyle bir problem göremedim. Bana mı öyle geldi bilemedim. -
Futtan sonra oyun futbol mentalitesinden uzaklaştı parayı hangi kesimden alıyorsa o kesimin sözlerini dinleyen ergen ittirmesi saçma sapan turnuvalara oda düz dostluk kafası ve en iyi oyuncuların kullanıldığı momentumdan uzak turnuvalarla oyuna çeken bir organizasyona döndü youtuberlar felan hepsi buradan türedi.Şuanda oynanılan futbol felan değil.Sadece hipodromda beygirlerin koştuğu bir oyun oldu topu alan koşuyor herkes en üst oyuncuları almaya çalışıyor genellikle artık oyun sloganından da koptu.quote:
Orijinalden alıntı: Faustino
Doğrudur eleştiriyoruz eski fifacilar olarak sonuna kadar hakliyizda sanada epey dert olmuş arkadas ya.. sen FUT'un avukatimisin yoksa ? Farkında degilmisin oyunun günden güne ne derece gereksiz bir mod yüzünden bitip tükenmekte olduğundan ? Tamam eyvallah fut'ta olsun başka modlarda olsunda gelişmiyor oyun arkadaşım adamların ellerine verdiginiz sömürü aracı yuzunden. Her sene aynı oyun, ama fut asaga fut yukari... Napalim yaşasın fut diye haykiralim mi ? Binlerce lira para harcayıp kartmi actiralim ? Yani bu sacmalikardan mi ibaret olsun adı uluslar arası futbol birliği federasyonu olan 25 senelik seri ? İstediğini dillendirmekte ozgursun kimse sana demez niye böyle diyorsun diye sıkıntı yok.. evet sene boyunca takip etmişsin ama maalesef göz ardı ettigin pek çok hadisede var. Defalarca yazdım adamların ana forumlarinada, Twitter hesaplarinada, birebir yetkili şahıslarla da iletişim kurdum evet haklısın tek yaptıkları oralarini buraların oynamaktı cevap olarak her senekinden daha fazla FUT... Kim ne dusunurse düşünsün biz eski fifaciyiz ve tablo maalesef husranliklarla dolu...
Alıntıları Göster
Ut neydi takımın yarat demekti.Şuan ne oldu herkesin belli kalıp ve kadroya sahip oldu yani birbirine benzer oyunculardan oluştuğu momentumlu buglı ve devamlı oyunda saçma sapan hatalarla devamlı adrenalin oluşturan devamlı oyun üstünde oyuncunun dikkatini isteyen genellikle kod takviyesi ile 2 tarafa da oyunu dengeleyen bir şeye dönüştü.Oynan futbol değil.Sadece kodlarla oluşturulmuş bir çöp yazılım eskizi oyun bir tarafı geçmişine göre değerlendiriyor ve buna göre rakip buluyor sana yani oyunun belirlediği çerçeve ve şekilde oynamak zorundasın ayrıca sen oyunda kazanan veya kaybeden değil varolan senaryonun bir piyonu oluyorsun zaten bu dediğimi ancak oynayanlar bilir.Oyunda grafiksel olarak gelişme olmasına rağmen son 2 yılda optimizasyon sorunlarıda çok göze çarptı ve oyun oynanışı resmen bir facia kanser offline olsun online olsun çok kötü.Aslında offline çok kolay ama oyuna yaptıkları müdahale yapmaları sonucu oyun zor gibi gösteriliyor ama kolay defanslar forvete yetişiyor oyuncular donuyor ve defans problemi var hala 2 verkaçla içerdesin buda oyunun amacından çıkıyor.Futbol değil belli ezberlerle yönlendirilmiş kod çöplüğü oluyor.Oyunu oyun futbolu futbol yapan bazı değerler mesela öldürülmüş bu futtada var veya offlineda verratti busqets kroos yada vb pek çok oyuncu çöp olmuş işte.
-
Zannımca bu oyunu istikrarlı bir şekilde yoğun oynuyan yok. 12 saat geçti update ile ilgili yorum yok. Sırf bana geldi galiba.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X