Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
402.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EA FİFA 19 Şampiyonlar ligini tanıttı E3 dE
  • 3.056 gb güncelleme gelmiş içerik nedir acaba???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    O konuda hem fikiriz dostum fifa en çok satılan oyunlardan birisi ama bu forum pek hareketli değil hep aynı kişiler yorum yapıyor.. Guncellemeye gelecek olursak şehir dışında olduğum için indirme fırsatım olmadı indiren arkadaslar içeriğini paylasirsa fena olmaz..

• 9-15 free trial var ilgilenenlere

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dünya kupası güncellemesi ile Casemiro'nun yüzü gelmişti. Bugünkü güncelleme ile gitti yüzü. Nedir bu saçmalığın sebebi. Sadece bende mi oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

Dünya kupası güncellemesi ile Casemiro'nun yüzü gelmişti. Bugünkü güncelleme ile gitti yüzü. Nedir bu saçmalığın sebebi. Sadece bende mi oldu?
    Düzeltme yapayım.

Güncelleme ile gitmemiş. Yeni gelen yüzler zaten sadece dünya kupası modunda görünüyormuş. Bu da ayrı bir saçmalık. Madem yaptınız neden diğer modlarda hala eskileri ile oynuyoruz.
  • FIFA 19 ön sipariş fiyatlarına ithafen:

quote:

quote:

PS Store Standart Sürüm -- 359,00 TL
    Xbox Store Standart Sürüm -- 269,25 TL (EA Access ile 242,33 TL)

quote:

PS Store Şampiyonlar Sürümü -- 449,99 TL
    Xbox Store Şampiyonlar Sürümü -- 328,75 TL (EA Access ile 295,88 TL)

Helal olsun PS Türkiye(!) Devam et şark kurnazlıklarına, bakalım nereye kadar gideceksin. Gerçi sırf Türkçe diye senin marketindeki oyuna 300 lira verenler oldukça, sen de ne kadar yolarsam kardır diye düşünüyorsun; bir şey diyemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Arkadaşlar oyun epey bir indirime girdi ben normalde pes i daha çok seviyorum pes2018 varsa yanına bunu da almaya değer mi ne dersiniz?
    Pes varsa bunu yanına almaya değer mi ne demek ?
    Pes bitti artık pes bir atari oyunudur kabullenin şunu artık.PS Store zamanında PES i bedava verdiği yılları anımsayın.
    Pes bir oyun değildir dostum.
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Peki tam olarak neler var dostum içeriğinde 3 gb az buz degil yani.

• Onlinede eski savunma kontrol ayarlarına niye dönülmüyor? Kareye basınca ayağını boş yere ileri atıp komik görüntü oluşturmaktan bıktım. Offline tüm modlarda mis gibi eski savunma sistemiyle oynuyorum, karede ikincil press komutu filan var savunmada adama müdahale saçmalığı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dantesneo -- 10 Haziran 2018; 11:29:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online'da taktiksel savunma var yalnızca.

• quote:

Orijinalden alıntı: dantesneo

Onlinede eski savunma kontrol ayarlarına niye dönülmüyor? Kareye basınca ayağını boş yere ileri atıp komik görüntü oluşturmaktan bıktım. Offline tüm modlarda mis gibi eski savunma sistemiyle oynuyorum, karede ikincil press komutu filan var savunmada adama müdahale saçmalığı değil.
    o zaman nasıl istediklerini yapabilir hale gelecekler ne anlamı var EA niye böyle yapıyor sanıyorsun.
  • Fifa 19 = Fifa 18 + CL
  • Oyunu bu indirimlerde almıştım bitirdim journey modunu şimdi. Her ne kadar bu modu pek oynayan olmasa da seviyorum böyle hikaye oynamayı. Bununda journey modu fifa 17nin üstüne katmış daha bi güzel olmuş bence. Artık 19da şampiyonlar ligi finalini de görürüz hunter ile

• Dünya kupası modunun kadroları güncellenecek mi acaba? Kadrolar 40 küsür kişi, sırt numaraları gerçek değil, yedekler 7 kişi.

• Zannetmiyorum hocam. Çünkü bu sonuçta bir DLC yama yani. Turnuva olarak koydukları şeyde zaten FIFA 18 de turnuva oluşturma bölümünden tasarlanmiş. Kendimde benzer turnuvalar olusturdugumdan biliyorum orada maksimum yedek sayısı 7. Yani normalde ve bir önceki oyunlarda bu sayı yedek kulübesi açısından 12 kişiydi. Ha numaraları ve kadroya çağrılan eksik oyuncuları ekleyebilirler belki.

• Son gelen güncelleme ile momentum yine arttı. 2 haftadır keyif alarak oynadığım oyun yine çöpe döndü. Offline kariyer modda bari etki etmesin oyuna ya sonuçta makinaya karşı oynuyorum bi kazancım da yok.

• PES2019'da resmi lisanslı olarak Fenerbahçenin stadyumu olacak. Keşke Fifa'da da olsa.
    https://www.instagram.com/p/Bj7GgHplc_E/
  • dr.axel D kullanıcısına yanıt
    o değilde hocam bu son gelen güncelleme 3 gb dan fazlaydı tam olarak ne geldi hiç bir şey anlamadım herşey aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

o değilde hocam bu son gelen güncelleme 3 gb dan fazlaydı tam olarak ne geldi hiç bir şey anlamadım herşey aynı
    Hocam hemen özetliyim sana. Futtaki şu hata giderildi, sonra futtaki bu hata da giderildi. Ayrıca futtaki o hata da giderildi. Son olarak da futtaki geri kalan diğer hatalar da giderildi. Güncelleme ile olanlar bunlar.

Kendisi komple bir hata olan fut ne zaman giderilecek merak ediyorum. Futtaki hatalardan biri daha giderilmiş onu yazmayı unutmuşum bu arada.

• 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.