Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
401.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fifa 18 kapışmak isteyen varsa itina ile gamepad kırdırılır
  • Ben de bunu merak ediyordum. Yeni yüzler eklemiş. Lemar, Dembele falan görünce şaşırdım. Umarım normal moda da gelir.
  • Arkadaşlar iki kere PSN'den eksik indirdi oyunu. Oyun hata verip kapandı. PS4'ü sıfırladım. 3. kez 50 gb indireceğim. Bu sorunun çözümü hakkında yardımcı olabilecek olan var mı ? Maça girerken donuyor. Maça girerken formalar görünmüyor vb.
    Nasıl düzgün bir indirme yapabiliriz ? Ondan sonra da ce 34878-0 şu hatayı verdi.
  • freudunpiposu F kullanıcısına yanıt
    Ps4'ünüzün garantisi varsa makineyi değiştirin. Bir de benim makinem kendi kendine cd'yi çıkarıyordu ona uyguladığım taktik belki bunda da işe yarayabilir. Ps4 açıkken eliniz üç defa ses gelene kadar kapatma tuşunda basılı kalsın. Ps4 kapanır kapanmaz ps4'ün fişini çekin 5,10 dakika sonra açın belki bu hatayı bir süre almazsınız. Disk ile alakalı bir sorun gibi duruyor. Gerçi cd kullanmıyorsunuz çok ilginç. Umarım çözüme kavuşursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 1 Haziran 2018; 20:3:28 >
  • Helal82 H kullanıcısına yanıt
    PS4'ümün garantisi bitti 4 yıllık kendisi. Bu sorun yazılımla alakalı olmalı çünkü bir tek Fifa 18'de karşılaştım. Yani CD ile çok fazla oyun oynadım içinde ama hiç dediğiniz gibi bir problem olmadı. Bir kaç kere kendi kendine çıkardı ama akut bir durumdu bir kerelik yani. Şimdi cihazı sıfırladım. Bekliyorum yüklenmesini. Yüklensin öyle bir bakacağım ama fifa'yı iki kere kurdum bu üç olacak. Olursa servis yolu görünüyor galiba. Yine de bu problemi yaşayanlar vardır diye düşünüyorum. Sağ olun.
  • Fut Super lig tots cikcak mi yoksa bu yil rest of world muyuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk kez bu sene fut moduyla vakit geçirmeye başladım. Biraz jeton birikince böyle bir serie a kadrosu kurdum, alt liglerde çok sorun yaşamadan ilerliyorum şuan

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

Fifa 18 kapışmak isteyen varsa itina ile gamepad kırdırılır
    ozgur6597 Ben iddalıyım ekleyin yapalım :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • world cup maodu çok hatalı acele yapılmış bir mod olmuş. yarı finalde belçika ile oynuorum maçı kazandım ve maç bittikten sonra oyundan attı tekrar girdiğimde finale çıkmıştım ama rakip gene belçika olmuştu bunun gibi 2 kere daha oldu aynı olay :D
  • Asker selamı gol sevinci nasıl yapılıyor oyunda
  • Arkadaslar merhaba en son fifa 13 oynamistim ps3 varken son 3 yildir 4 kullaniciyim hep pes oynadim ,fifa 18 fiyati 59 tl olmusken alayim dedim sizce keyif verirmi 18 , demoyu oynadim oyuncularim hareketleri paslari cok tatminkar geldi

• ACİL İHTİYACIM OLDUGU ICIN SATMAK ZORUNDAYIM FİFA18 ILE BIRLIKTE ULTIMATE TEAMDA OLAN 1M COINS VE SATILAMAYAN TOTS KARTLARI VAR/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\
  • Millet world cup da zayıf takımları seçen benim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wcda iki kadro kurmak istiyorum biri Avrupa diğeri güney amerika. Ama her seferinde kadroyu baştan düzenlemesi zahmetli oluyor. Acaba direk seçicek şekilde bir kaç takım listesi yapabiliyor muyuz? Yapabiliyorsak nasıl?

• FIFA 19 teaseri ne zaman gelecek çıldırdıkk burdaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

FIFA 19 teaseri ne zaman gelecek çıldırdıkk burdaaa
    aynı oyun farkı yok birde üstüne cl uefa avrupa ligi yaması işte neyine çıldırıyorsun.
  • planetcrk kullanıcısına yanıt
    Normal fut’ta var ama bunda yok sanırım.aradım fakat bulamadım.böyle de çok uğraştırıcı oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

aynı oyun farkı yok birde üstüne cl uefa avrupa ligi yaması işte neyine çıldırıyorsun.

Alıntıları Göster
    EA düşmanlığı yapma istersen. FIFA'nın bu sene 25. yılı. Kompleye yakın bir yenilik geçirecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

EA düşmanlığı yapma istersen. FIFA'nın bu sene 25. yılı. Kompleye yakın bir yenilik geçirecektir.

Alıntıları Göster
    Ben 20 yıldır Fifacıyım, 98 den beridir.Sadece bir sezon pes 06 oynadım.Nefretim bundan hep aynı şeyi sunmasından kaynaklı.Seneyede aynı şeyi pişirip sunacak kesim belli beklentiler belli Ea sadece fifa da değil pek çok oyunda da böyle artık çıkarı doğrultusunda iş yapıyor zaten rekabet ortamında kalmadığı için ekstra efor ve maddi külfet yaratacak bir şey yok.Sadece beklenen şampiyonlar ligi ve avrupa ligi organizasyonu başkada bir şey bekleme.öyle çığır açan bir şey olmayacak.Momentum ve bir ton şey (handikap olayı) hatta bugda çığır açtı bu sene 18 de vaat ettiği manuel defans beğenilmedi ve oyun piyasa çıktığından düzeltilemedi.Çünkü inşa edilmiş bir yapıyı kodlar ile düzeltemezsin ancak içine edersin ki öylede oldu zaten.Mesela 17 de zaten oyun motoru hatalı idi değiştirmediler.Bu sezon tamamlanmamış full hatalı oyunu gene sürdüler piyasaya ben oyun motorunun değişeceğini yine düşünmüyorum çünkü bunu gerektirecek bir zorunluluk yok rekabet yok.Aynı şeyi piyasaya sunacaklar.Değişse en azından bir haber olurdu yok demekki yeniliğe dair bir şey de yok haziranın başı ses soluk yok.Öyle büyük beklenti içine girilmesin.

Bu oyunun değeri max 60-70 lira kesinlikle daha faiş fiyatlara alınmasın tavsiyemdir.İlla almak isteyen varsa bu oyun 300 400 liraları haketmiyor vediği sinir streste cabası eğlendirmekten çok sinir eden kendi içinde oluşturulan mekanizmada seni piyon gibi kullanan bir döngüye sokuyor kullanıcıları.Zaten bu sezon Fifa nezdinde en çok hata ve şikayetin olduğu sezon olarak geçti.Bilmiyorum Ben nokta koydum fifaya bundan sonra alacaklar düşünsün.Son oyunum bu sezon.Ne zaman oyuncu bazlı oyuna döner istenilen her şeyi oyunculara sunar o zaman dönerim.mali olarak ve verdiği stres yüzünden oyundan soğudum.Oyun insanı sanki kullanılmış gibi hissettiriyor.Yani sen belirli sınırlamalar doğrultusunda kalıyorsun.Özgür olamıyorsun oyunda ve oyunda belli sürede mesai yapan kişiler oyunda eğer ki son 2 seneyi tecrübe ettiyse baya bir buglı yapıda olduğunu görecektir.Ben bu denli hatalı bir oyun görmedim Fifa nezdinde ve son yılların en kötü oynanışa(gameplay) sahip oyunu aynı zamanda

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Ben 20 yıldır Fifacıyım, 98 den beridir.Sadece bir sezon pes 06 oynadım.Nefretim bundan hep aynı şeyi sunmasından kaynaklı.Seneyede aynı şeyi pişirip sunacak kesim belli beklentiler belli Ea sadece fifa da değil pek çok oyunda da böyle artık çıkarı doğrultusunda iş yapıyor zaten rekabet ortamında kalmadığı için ekstra efor ve maddi külfet yaratacak bir şey yok.Sadece beklenen şampiyonlar ligi ve avrupa ligi organizasyonu başkada bir şey bekleme.öyle çığır açan bir şey olmayacak.Momentum ve bir ton şey (handikap olayı) hatta bugda çığır açtı bu sene 18 de vaat ettiği manuel defans beğenilmedi ve oyun piyasa çıktığından düzeltilemedi.Çünkü inşa edilmiş bir yapıyı kodlar ile düzeltemezsin ancak içine edersin ki öylede oldu zaten.Mesela 17 de zaten oyun motoru hatalı idi değiştirmediler.Bu sezon tamamlanmamış full hatalı oyunu gene sürdüler piyasaya ben oyun motorunun değişeceğini yine düşünmüyorum çünkü bunu gerektirecek bir zorunluluk yok rekabet yok.Aynı şeyi piyasaya sunacaklar.Değişse en azından bir haber olurdu yok demekki yeniliğe dair bir şey de yok haziranın başı ses soluk yok.Öyle büyük beklenti içine girilmesin.

Bu oyunun değeri max 60-70 lira kesinlikle daha faiş fiyatlara alınmasın tavsiyemdir.İlla almak isteyen varsa bu oyun 300 400 liraları haketmiyor vediği sinir streste cabası eğlendirmekten çok sinir eden kendi içinde oluşturulan mekanizmada seni piyon gibi kullanan bir döngüye sokuyor kullanıcıları.Zaten bu sezon Fifa nezdinde en çok hata ve şikayetin olduğu sezon olarak geçti.Bilmiyorum Ben nokta koydum fifaya bundan sonra alacaklar düşünsün.Son oyunum bu sezon.Ne zaman oyuncu bazlı oyuna döner istenilen her şeyi oyunculara sunar o zaman dönerim.mali olarak ve verdiği stres yüzünden oyundan soğudum.Oyun insanı sanki kullanılmış gibi hissettiriyor.Yani sen belirli sınırlamalar doğrultusunda kalıyorsun.Özgür olamıyorsun oyunda ve oyunda belli sürede mesai yapan kişiler oyunda eğer ki son 2 seneyi tecrübe ettiyse baya bir buglı yapıda olduğunu görecektir.Ben bu denli hatalı bir oyun görmedim Fifa nezdinde ve son yılların en kötü oynanışa(gameplay) sahip oyunu aynı zamanda

Alıntıları Göster
    Atma Ziya! Sen analşılan sadece bir FIFA oyuncususun. Destekçisi değilsin. Kök Tengri bilir FIFA'yı yıllarca korsan oynamışsındır sen. Ayrıca FIFA 17 ile birlikte çöküşe değil yükselişe geçti. EA'nın verdiği en doğru kararlardan biri Frostbite motoru. Bunu dünya gördü sen görememiş isen yazık.

• 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.