Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
401.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fifa17 online hizmeti hala devam ediyormu bilginiz varsa simdiden cok tskler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet aktif bir şekilde devam ediyor. Biraz önce oynadım hatta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya Kupası başlamadan aramizda bir turnuva yapalim beyler . Bu islerden anlayan biri el atsın da kozlarimizi paylasalim.
  • Turnuvaların eski tadı kalmadı artık. Eskiden konuyu açtın mı yarım saatte dolardı şimdi kimse umursamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yımah

Turnuvaların eski tadı kalmadı artık. Eskiden konuyu açtın mı yarım saatte dolardı şimdi kimse umursamıyor

Neden böyle oldu hocam ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

quote:

Turnuvaların eski tadı kalmadı artık. Eskiden konuyu açtın mı yarım saatte dolardı şimdi kimse umursamıyor

Neden böyle oldu hocam ?

Alıntıları Göster
    Herkes sıkıldı artık böyle şeylere vakit ayırmıyorlar.

Yeni şeyler lazım
  • quote:

Yeni şeyler lazım

Dunya kupasi arefesinde bir dünya kupası turnuvası iyi giderdi. Lise ve universitelerin bitmesi yaklasti. Okullar kapaninca talep olur diye düşünüyorum.

Forumdakilerle kozlari paylasmak zevkli oluyordu.

• quote:

quote:

Yeni şeyler lazım

Dunya kupasi arefesinde bir dünya kupası turnuvası iyi giderdi. Lise ve universitelerin bitmesi yaklasti. Okullar kapaninca talep olur diye düşünüyorum.

Forumdakilerle kozlari paylasmak zevkli oluyordu.

Alıntıları Göster
    Bilemiyorum forumda beklenen ilgiyi görmeyeceğini düşünüyorum. Artık bu olaylar facebook gruplarına taşındı. Forumdaki pro clublar bile kayboldu hepsi facebookda.

Turnuvalarda orada düzenleniyor. Takımını beğenmeyip oynamayanlar, nasılsa elendim diye kalan maçlarını yapmayanlar, katılıp vakit ayırmayanlar vs daha az oluyor. Çünkü orada bunları yapanı direkt gruptan atarlar. Burada böyle bir imkan yok.

• Oyun world cup havası tasımıyor. Özensiz, fifa 18in world cup'a uyarlanmıs bir versiyonu olmus. Fakat pas dinamiği fifa 18 e göre bi tık farklı olmus oyuncuların dönüşleri falan ve sut daha hissedilir olmus. Yani fifa 18 göre azda olsa daha zevkli bir oynanıs olmus. Sanirim fifa 19 dan küçük bir esinti tasıyor oyun. Ama keske paralı bir eklenti olarak çıkarsalardı da şöyle gercek dünya kupası atmosferi olsaydı

• quote:

Bilemiyorum forumda beklenen ilgiyi görmeyeceğini düşünüyorum. Artık bu olaylar facebook gruplarına taşındı. Forumdaki pro clublar bile kayboldu hepsi facebookda.

Turnuvalarda orada düzenleniyor. Takımını beğenmeyip oynamayanlar, nasılsa elendim diye kalan maçlarını yapmayanlar, katılıp vakit ayırmayanlar vs daha az oluyor. Çünkü orada bunları yapanı direkt gruptan atarlar. Burada böyle bir imkan yok.

O gruplarin linkini buradan veya ozel mesajla atar misiniz ?

• [/color'> COINS SATAN VARMI
  • quote:

quote:

O gruplarin linkini buradan veya ozel mesajla atar misiniz ?

Alıntıları Göster
    Uzun bir süre önce hesabı kapattım hocam o yüzden hatırlamıyorum

• emre7107 E kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sagolasin

• Ce-34878-0 hatası alıyorum genelde wcda bir maç yaptıktan sonra oluyor. Nedir ne değildir çözümğ var mı bu sorunun

• neymar çok iyi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

neymar çok iyi olmuş

Beni rahatsız eden hala wc deki yeni facelerin normal modda olmayışı pek çok kişi veryansın etmiş ea forumlarında istek çok bakalım squat update olarak ekleyecekler mi.Gerçi bu wc update i tüm platformlarda bir çok soruna neden oldu akıl edip yaparlar mı bilinmez.Full bug ve hata çıktı bundan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 1 Haziran 2018; 2:1:9 >

• ce 34878-0 arkadaşlar bu hatayı alıyorum yeni indirdim. Yardımcı olabilecek var mı ?
    Maç biterken oyundan atıyor kariyer modda vb.
  • O olay kötüymüş . Ea hep eksik yapıyor birşeyleri. Online maçlarda da 2 maçta bir yükleme ekranında hata verip ana menüye atıyor. Fifa 18 ilk çıktığında da normal online seasons ta bu sıkıntı vardı güncelleme ile duzeltmislerdi. Ama bunda düzeltme yapacaklarını sanmam çoğunluk fut oynadığı için. 2-3 aya 19 çıkacak diye boşlarlar hem faceleri hemde bu bahsettiğim bug i

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

O olay kötüymüş . Ea hep eksik yapıyor birşeyleri. Online maçlarda da 2 maçta bir yükleme ekranında hata verip ana menüye atıyor. Fifa 18 ilk çıktığında da normal online seasons ta bu sıkıntı vardı güncelleme ile duzeltmislerdi. Ama bunda düzeltme yapacaklarını sanmam çoğunluk fut oynadığı için. 2-3 aya 19 çıkacak diye boşlarlar hem faceleri hemde bu bahsettiğim bug i
    Dünya kupası yeni geldi düzeltirler şikayet fazla olursa fifa 19 'u kim alacak sen alır mısın böyle adilik yapan firmanın ürününü bunlar hep kötü intiba.

ne ekersen onu biçersin bunlar sana kar veya zarar olarak döner.Oyununu bir alan olmazsa batarsın yada beklenen satış gelmezse.Mesela EA bu sezon full+full sıçtı.Ben son yıllarda bu kadar hatalı buglı sorunluı bir oyun görmedim.Çözümüde anında yapamadı hep geç kaldı.

• Bu senede muhtemelen cl ile kandıracak oyuncuları ama bir sonraki sene oyunda köklü değişiklikler olmazsa büyük düşüş yaşar satışlarda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.