Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
401.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wc yi dün online,offline ve fut online şeklinde oynadım. wc havası yok zaten oyunda. sadece tema değişmiş.

offline: oynanış yavaşlamış ve güzel olmuş
    online: her maç fransa rakibiniz oluyor. yıldıza göre mi eşleştiriyor bilmiyorum ama 7-8 maç yaptım ispanya,almanya,brezilya vs olup hep fransa verdi rakip. oyunlarda en nefret ettiğim şey bu. oyun bug ı gibi birşey olur ve herkes ona abanır. o yüzden zevk almıyorum online da . fransa olsam demek ki maçların tamamı fransavsfransa olacak

fut online: her zaman ki gibi kör dövüşü. uzak durun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemal85

Merhabalar, dün ps4 fifa 18 de dünya kupası modu yayınlandı indirdim kurdum ancak online mode her girdiğimde ekteki hata vermektedir. normal online modda hiç bir sorun yok iken dünya kupasında bu hatayı aldım karşılan ve düzelten var mı arkadaşlar.
    tşkler.

Çözümü nedir aynı hatayı alıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemal85

Merhabalar, dün ps4 fifa 18 de dünya kupası modu yayınlandı indirdim kurdum ancak online mode her girdiğimde ekteki hata vermektedir. normal online modda hiç bir sorun yok iken dünya kupasında bu hatayı aldım karşılan ve düzelten var mı arkadaşlar.
    tşkler.

Bütün dosyaları saveleri kadroları sildim tekrar yükledim yine aynı hatayı alıyorum galiba bug gibi bişey.
    daha 1 maç yapamadım bu sorun yüzünden

• Bu hatayı dün bana da 1 kere verdi sonra düzeldi. Çözümü nedir bilmiyorum ama yapılmamış update'ler var mı yok mu bir kontrol edin. World cup moduna girince squad update yapmıştı bende, siz de yaptı mı yapmadı mı bilmiyorum. Squad update'i kontrol edin
  • Emrbyn11 E kullanıcısına yanıt
    Benim basima 2 kere geldi arkadaslar, ve ikisindede arjantini almistim. Icardi resmi olarak kadroya alinmadive arjantinde icarda var sanirim arjantin ile ilgili bir bug var. Siz de mi arjantini secince basiniza geldi bu? Diger takimlarla basima gelmedi cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaferya5 kullanıcısına yanıt
    Brezilya ya da Guliano secilmedi ama kadroda var diye biliyorum
  • Güncelleme den sonra pro club ayak üstü maçta sorun yaşayan var mı? Rakibin maçtan ayrıldı?
  • Şu saçma kadro hatasını bende alıyorum. Yok mudur bir çözümü? Kadroları sildim, update attım ama yok düzelmedi. Çok sık alıyorum bu sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Şu saçma kadro hatasını bende alıyorum. Yok mudur bir çözümü? Kadroları sildim, update attım ama yok düzelmedi. Çok sık alıyorum bu sorunu.
    EA kaynaklı sorun hatta hepsi ne varsa.
  • atmosfer zayıf diyen arkadaşlar bu videoyu izleyebilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: fuleCo

https://youtu.be/gs071qdFIKE atmosfer zayıf diyen arkadaşlar bu videoyu izleyebilir mi
    izledik ne oldu? maç atmosferiyle alakası ne? altı üstü maç sonuna bir tane intro koymuşlar. tribünlerin maç içindeki tepkileri reaksiyonları hala aynı. normal oyunla farkı yok.
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    ücretsiz bir dlc den daha fazlasını beklemeyin hele world cup 2010 ile kimse karşılaştırmasın o futbolun zirvesidir bir daha o seviyeye hiçbir futbol oyunu gelemeyecek ayrıca rusyada futbol atmosferi diye bir şey yok 2017 konfederasyon kupası referanstır youtube dan izleyin rusyanın maçlarında bile stadda ses çıkmıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: fuleCo

ücretsiz bir dlc den daha fazlasını beklemeyin hele world cup 2010 ile kimse karşılaştırmasın o futbolun zirvesidir bir daha o seviyeye hiçbir futbol oyunu gelemeyecek ayrıca rusyada futbol atmosferi diye bir şey yok 2017 konfederasyon kupası referanstır youtube dan izleyin rusyanın maçlarında bile stadda ses çıkmıyordu
    zaten tepki o duruma gösteriliyor. wc 2010'u yapan firma aynı. 8 sene sonraki teknolojiye rağmen ciddi bir downgrade yapmak tembelliktir.
  • fuleCo kullanıcısına yanıt
    Evet atmosfer çok zayıf hocam ne sesler ne grafiksel anlamda zerre dünya kupası hissiyatı vermiyor çünkü oyun dünya kupası oyunu değil yama.. Adamlar boş yere bu oyunu bedava çıkarıp, çıkana kadarda oyun içi videosu yayınlamadilar.. Tamam güzel bir sahne olmuş İzlanda milli takımınin ama keşke bu tarz animasyon sahnelerini dahada genisletselerdi. Kupa seramonisi, takımların dünya kupasına özgü sahaya çıkış duzenleri, fifanin kendi müziğini bile koymayı akıl etmeyecek yada onemsemeyecek kadar ciddiyetsizlik var, seyirci tepkileri, teknik adam tepkileri vs. pek çok eksiklik var. Belki bunlar olsa bir yere kadar derdik tamam idare etmiş bu iş diyede ama alakası yok hiç alakası yok hemde. Sonra bence bu sahne bu oyuna özel yapılmadı. Geçen yıl FIFA 17'de İzlanda milli takımı ve onlarin bu alkış gösterisi eklendi diye bir haber çıkmıştı sonra federasyonla anlasamadiklarindan hemen kaldırılmıştı o haber resmi siteden. Muhtemelen oradan kalma yeni eklediler.

• Oyunla ilgili problemlerinizi hangi platform olursa olsun buradan takip edebilir.Yardım alabilirsiz.

answers.ea.com
    FIFA 18 | Forum | Game Information | EA Answers HQ
    https://answers.ea.com/t5/Game-Information/bd-p/fifa-18-game-information-en

tabi ingilişçe.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

Evet atmosfer çok zayıf hocam ne sesler ne grafiksel anlamda zerre dünya kupası hissiyatı vermiyor çünkü oyun dünya kupası oyunu değil yama.. Adamlar boş yere bu oyunu bedava çıkarıp, çıkana kadarda oyun içi videosu yayınlamadilar.. Tamam güzel bir sahne olmuş İzlanda milli takımınin ama keşke bu tarz animasyon sahnelerini dahada genisletselerdi. Kupa seramonisi, takımların dünya kupasına özgü sahaya çıkış duzenleri, fifanin kendi müziğini bile koymayı akıl etmeyecek yada onemsemeyecek kadar ciddiyetsizlik var, seyirci tepkileri, teknik adam tepkileri vs. pek çok eksiklik var. Belki bunlar olsa bir yere kadar derdik tamam idare etmiş bu iş diyede ama alakası yok hiç alakası yok hemde. Sonra bence bu sahne bu oyuna özel yapılmadı. Geçen yıl FIFA 17'de İzlanda milli takımı ve onlarin bu alkış gösterisi eklendi diye bir haber çıkmıştı sonra federasyonla anlasamadiklarindan hemen kaldırılmıştı o haber resmi siteden. Muhtemelen oradan kalma yeni eklediler.
    O değil birde face eklemişler iy hoş beklenen kadar çok değil ama bunlarıda DLC olarak çıkan WC modu ile sınırlı tutmuşlar kariyer modda yok.Yani regular mod dediğimiz normal modda güncel milli takımlar görünmüyor.Belki kariyer bazında da oyuncu havuzu genişler dedik ama yok.Rezalet tek kelime ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: omzunda_muzikaletli_zenci

zaten tepki o duruma gösteriliyor. wc 2010'u yapan firma aynı. 8 sene sonraki teknolojiye rağmen ciddi bir downgrade yapmak tembelliktir.

Alıntıları Göster
    Umursamıyorlar çünkü para getirmiyor.Ut modu var maalesef.Yoksa aynı firma istese kralını yapar her şey elinde.Ama paraya daha çok tamah ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 30 Mayıs 2018; 20:23:50 >
  • Faustino kullanıcısına yanıt
    bende sizinle aynı görüşleri paylaşıyorum ama wc 18 beklentilerimin üzerinde geldi tüm stadlar ve 32 takımın lisanslı olması bunlar hoş detaylar ancak eski world cup çılar olarak bizleri tatmin etmiyor ben birazda iyi tarafından bakmak istiyorum dlc de olsa bir world cup oyunu çıkıyor 2022 katar belkide hiç gelmeyecek 4 sene sonra fut dışında oyun modu olmayacak bu yüzden eksiklere rağmen tadını çıkaralım hocam bu arada sizinlede bir maç yapmak isterim saygılar

• valla ben geçen sene bir elemanın birisiyle yarım saat kadar konuştum orada. şikayetlerimi vs. taleplerimi ilettim herif sürekli ooo sen gerçek bir futbolseversin yok hangi takımı tutuyorsun, taleplerini tek tek not aldım ilgileneceğim emin ol vs. vs. işte çıktı fifa 18 bildiğin fut 18
  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.