Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
401.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani söylenecek birşey yok hatta aynı şeyleri söylemektende bıkkınlık geldi ama bu nedir arkadaş ya ? yani 20 senedir klasikleşmiş, efsane olmuş bir seriyi ne diye fut denen 2-3 senelik ergen saçmalığının figüranı yaparsın akıl almak mümkün değil.. yani güncelleme gelecek lafını ilk duyduğum andan itibaren tamam dedim herşey makyajdan ibaret olacak fut için çıkacak dedim kendi kendime. üstelik ücretsiz olduğu henüz ortaya çıkmadan itibaren. yani sonunda denedik gördük ve şaşırmadım çünkü beklediğimdende kötü hiç abartmıyorum.. biz zaten aralik ayından beri ki pek çok arkadaşta eylülden beri fifa 18 oynuyor ne diye dünya kupası güncellemesi diye zaten oynadığımız bildiğimiz bir oyunu bize itekliyorsun ki ? yani yok şu kadar face eklemişlerde, yok turnuvadaki tüm stadları eklemişlerde, yok şu kadar menajer eklemişlerde.. neye yarıyor ? aynı tas aynı hamam.. sen şöyle önceki world cuplardaki gibi görüntü animasyonları eklemekten acizsin neyle göz boyadığını zannediyorsun ea sports ? vallahi şu adamların 1 aydır reklamlarla, şovlarla milleti oyalayıp şu gün çıkardıkları 6 gb lık sözde dünya kupası güncellemesini mod sitelerindeki gençler 2 günde çıkarıyor zaten dünya kupası diye ekledikleri saçmalıkta hiç world cupa girmeden fifa 18'in turnuva oluştuma bölümünde seçin 32 takım, önemli değil 11 takım yerine başkalarını ekleyin, 4 erli 8 grup oluşturun tek maç üzerinden, 2 takım 2. tura kalacağı seçin. başlayın oynamaya o makyajın aynısını göreceksiniz hiçbir fark olmaksızın. uzun lafın kısası 20 seneyi aşkın fifacıyımdır, artık gördüğüm tek şey adı sanı kalmamış, saçma sapan bir modla kendini bitirmiş sadece para kazanmaya odaklı bir ceset başka hiçbir şey değil... yazık gerçekten...

• Mağazaya şu an erişilemiyor hatası alan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme gelmişken kaleci de ekleselerdi oyuna keşke.
  • 99dan beri oynadığım fifayı artık salacağım galiba. Resmen şu 4-5 senedir aynı oyunu oynayıp duruyoruz. Yenilen goller aynı, saçmalıklar aynı, her şey aynı. Fut yüzünden ea diğer tüm modları saldı milleti sağmaya çalışıyor sadece. Winning Eleven 2002den sonra pesten nefret etmiş biri olarak sanırım 2019 serisinde pese şans vereceğim.
  • Nasıl defans yapacağız şu oyunda ya x ve l2 ile markaj yapıyorum kareyle müdahele ediyorum ama çoğu boşa gidiyor oyuncum oyundan düşüyor omuz koyup neyle alıyoruz ikili mücadelede

• Bu onlineda online kadroyu silin hatasını alan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

yani söylenecek birşey yok hatta aynı şeyleri söylemektende bıkkınlık geldi ama bu nedir arkadaş ya ? yani 20 senedir klasikleşmiş, efsane olmuş bir seriyi ne diye fut denen 2-3 senelik ergen saçmalığının figüranı yaparsın akıl almak mümkün değil.. yani güncelleme gelecek lafını ilk duyduğum andan itibaren tamam dedim herşey makyajdan ibaret olacak fut için çıkacak dedim kendi kendime. üstelik ücretsiz olduğu henüz ortaya çıkmadan itibaren. yani sonunda denedik gördük ve şaşırmadım çünkü beklediğimdende kötü hiç abartmıyorum.. biz zaten aralik ayından beri ki pek çok arkadaşta eylülden beri fifa 18 oynuyor ne diye dünya kupası güncellemesi diye zaten oynadığımız bildiğimiz bir oyunu bize itekliyorsun ki ? yani yok şu kadar face eklemişlerde, yok turnuvadaki tüm stadları eklemişlerde, yok şu kadar menajer eklemişlerde.. neye yarıyor ? aynı tas aynı hamam.. sen şöyle önceki world cuplardaki gibi görüntü animasyonları eklemekten acizsin neyle göz boyadığını zannediyorsun ea sports ? vallahi şu adamların 1 aydır reklamlarla, şovlarla milleti oyalayıp şu gün çıkardıkları 6 gb lık sözde dünya kupası güncellemesini mod sitelerindeki gençler 2 günde çıkarıyor zaten dünya kupası diye ekledikleri saçmalıkta hiç world cupa girmeden fifa 18'in turnuva oluştuma bölümünde seçin 32 takım, önemli değil 11 takım yerine başkalarını ekleyin, 4 erli 8 grup oluşturun tek maç üzerinden, 2 takım 2. tura kalacağı seçin. başlayın oynamaya o makyajın aynısını göreceksiniz hiçbir fark olmaksızın. uzun lafın kısası 20 seneyi aşkın fifacıyımdır, artık gördüğüm tek şey adı sanı kalmamış, saçma sapan bir modla kendini bitirmiş sadece para kazanmaya odaklı bir ceset başka hiçbir şey değil... yazık gerçekten...
    WC 2002 WC 2006 ve WC 10 ne kadar güzel oyunlardı... Ortalama bir ülkeyi alıp eleme gruplarında mücadele etmek falan çok zevkliydi. Zaten Wc 10'un atmosferini hiçbir oyunda yakalayamadılar.

Ea'nın böyle yapması aklımı başıma getirdi. Fifa'yı bir daha çıktığı zaman almayacağım. Ps store indirimlerinde 89 liraya düştüğünde alırım ancak. Pes desen zaten atari futbolu. Bu yüzden Fifa dışında seçenek yok ama Fifa'ya 100 liranın üstünde vermenin mantıklı bir yönü yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight

99dan beri oynadığım fifayı artık salacağım galiba. Resmen şu 4-5 senedir aynı oyunu oynayıp duruyoruz. Yenilen goller aynı, saçmalıklar aynı, her şey aynı. Fut yüzünden ea diğer tüm modları saldı milleti sağmaya çalışıyor sadece. Winning Eleven 2002den sonra pesten nefret etmiş biri olarak sanırım 2019 serisinde pese şans vereceğim.
    Pes'in de oynanışı sakat. Oyuncular şut çekerken ve pas verirken atarideki futbol oyunu animasyonlarını sergiliyorlar.

Pes, şu salakça animasyonları düzeltse ben de Pes'e geçmeyi düşünüyorum. Lisans olayını önemsemeyeceğim artık. Master Lig oynadığım günleri özledim.

• World Cup modunu test ettim. Dünya kupası atmosferine dair hiçbir şey yok. Fontlar, skorbord'lar hariç dostluk maçı gibi ruhsuz bir ortam var. Ps3'ü kurup Simon Humber'ın yaptığı gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu olan World Cup 2010 oynarım daha iyi. Oyuna FUT dahil edilip, momentum basılmadan önceki oyunlar (Fifa 12 öncesi) 3 yıldız takımlarla finalde bile Brezila, Almanya'ya 5-6 tane atarak kazanabilirdim, stabil bir oyun sergileyebiliyordum, şimdi çok ama çok kötü bir oyuncu denk gelmedikçe böyle bir olayın yaşanamıyor oluşu da aldığım zevki ciddi anlamda düşürüyor. Biraz tiki taka paslaşıp momentum'un yıldız oyuncuları boşa koşturmasını bekleyeceksiniz olay bu. Her maç tek tip bir oyun cidden baydı artık.
  • Online da hala sıkıntı var

• Streamable
    Desktop 2018.05.29 - 22.03.32.01Trim - Streamable
    https://streamable.com/vjaav
  • Online kadroyu silin neyin nesidir? cözumü varmi bunun.

• Merhaba arkadaşlar fut coin kasıyorum %60 Benim %40 hesap sahinin . transfer marketi yani web app companion açık olan arkadaşlar varsa irtibata geçsin. Guven konusunda sıkıntı yok. Gunde ortalama 150k coin kasarız. Düşünen olursa ulaşsın 05443918534

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fevzi407 -- 30 Mayıs 2018; 3:17:19 >
  • Evet hepside birbirinden kaliteli emek sarfedilen serilerdi hocam. WC 2010'daki o atmosfer olsun konfetilerin şık görselliği hiçbir seride yoktu doğru ve WC 2014'de çok güzeldi koca yaz takılmıştım. şimdiki gelen ki insanın WC diyesi bile gelmiyor değil çünkü taş çatlasın 1 yada 2 turnuva yaparmıyım yapmazmıyım emin değilim çünkü dün 3-5 hazırlık maçı birde brezilya ile açılış maçı yaptım yani ruhsuz aynı tas aynı hamam atmosfer, bitirmeden çıktım bile çoğundan.. yani insanın 4 yılda bir olan tutkusunu bile futçu geri zekalılar yüzünden mahrum bıraktılar insan ciddi anlamda kızıyor.. alternatifte yaratılmıyor işin karamsar kısmı o...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

beyler forumca turnuva düzenleyelimmi ?
    Bir organizasyon yapacaksanız katılmak isterim eğlenceli olur diye düşünüyorum. Çok sık online olamıyorum mağlum iş,güç,çoluk çocuk... ama katılmak isterim. psn: centaur3535
  • FUT bataklığına son dönemde dahil olsam da kariyer modunu da keyifle oynuyorum. Bristol Rovers ile Premier Lig'e çıkmak üzereyim, bedavaya 7-8 topçu aldım. Gerçekçiliği kaybetmesin diye yıldız da almıyorum, aldığım en iyi adam Moses Simon. Keyifli oluyor.

Dünya Kupası atmosferini ben de beğenmedim. Zaten İtalya olmayınca Dünya Kupası heyecanı da eksik bende biraz. Dün FUT'a girişte desteklediğin takımı seç dedi, seçecek takım bulamadım. Eskiden Dünya Kupalarında çok daha iyi takımlar ve oyuncular olurdu. Arjantin, Hollanda, İtalya efsane kadrolarla yer alırdı. Şimdi Arjantin'in ortalama bir kadrosu var. Hollanda ve İtalya yok. Oyuna da Dünya Kupası modu çok renkli eklenmiş. Süslü püslü ama zevksiz geldi bana.
  • Hangi takım online sağlam ? İspanya ? sence
  • Merhabalar, dün ps4 fifa 18 de dünya kupası modu yayınlandı indirdim kurdum ancak online mode her girdiğimde ekteki hata vermektedir. normal online modda hiç bir sorun yok iken dünya kupasında bu hatayı aldım karşılan ve düzelten var mı arkadaşlar.
    tşkler.

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\
  • Hiç umduğum gibi olmadı world cup güncellemesi.Maç oynanırken atmosfer sıfır normal offline maçtan hiçbir farkı yok.

Güncel skorboardlar ve sunum güzel olmuş sadece.
  • EA SPORTS'un acilen FUT'u tamamen ayrı bir oyun satışa çıkartmaya başlaması lazım, aksi takdirde bu seriyi FIFA yapan bütün eski oyuncularını kaybedecek.

Sırf FUT için oyunu alan çok olacağı gibi, benzer mantıkla FUT'suz bir FIFA oyununu, belki de daha düşük bir paraya, almayı isteyecek çok FIFA'cı olacaktır.

Bütün eski EA SPORTS World Cup oyunlarında resmen o yılki Dünya Kupası'nda oynadığını hisseder, o havaya girerdin ama bu sene Rusya Dünya Kupası grafikleri ve fontları olmasa hayatta anlamazsın Dünya Kupası maçı yaptığını.
  • 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.