Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
401.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler online turnuva modunda şöyle bir hata alıyorum ne yapmam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisinasyon -- 29 Mayıs 2018; 19:18:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

Oyunda sorun var online kadronuzu silin diyo maçtan atıyo
    Bu sorunu nasıl çözülüyoruz beyler

• Aynı aptallık bende de oliluyor

• Bir 2010 WC oyununa birde bu 2018 WC moduna bakıyorum tek anlamıyla rezalet, tek amaçları fut, oyun içi görsellere gram önem vermiyorlar artık
  • Yıldız kadrolar kullananlar hemen yenecek ezecek diye düşünmeyin, bana da 90 küsur overall Ronaldinho'lu Aguero'lu Dybala'li biri denk geldi, 4-0 ben kazandım.

• Milli takımlarla World Cup yapılabiliyor mu?
  • Online maçta kadromuzu silin bla bla hatasi veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaBoSe -- 29 Mayıs 2018; 20:29:45 >
  • Atmosfer 0 yazıklar olsun.. bende güzel bişey sandım kariyer moda devam

• Oyun sorunlu şuan sanırım prodada rakibin ayrıldı diye lobiye atiyor

• Ya EA gene yaptın yapıcağını hem geç bir saatte çıkarıyorsun hemde şu an dünya kupası ultimate team marketi kapalı 6 tane paket var açamıyorum bu ne rezilliktir arkadaş ha dünya kupası na gelecek olursak taraftarlar çok ruhsuz atmosfer yok desek yeridir dünya kupası maçında olduğunu hissedemiyorsun gol atıyorum taraftarlar bir ayağa kalkıyor alkisliyor bu kadar rezillik sadece score board felan birde menüler değişmiş her şey o kadar yine şaşırtmadın EA çöpsün çöp tek derdin para para para

• danavar5 kullanıcısına yanıt
    Ne alaka ?

• Arkadaşlar FIFA 17 var bende, şu an kariyer oynuyorum gayet keyifli. FIFA 18'e 60 lira vermeye değer mi sizce? FIFA 17'den çok farkı var mı acaba? Dünya kupası modu ilgimi çekti. Online oynamıyorum (plus üyeliğim yok), sadece kariyer ve dünya kupası için oynarım.
  • ilk başta ea'in dünya kupası modunu farklı bir oyun olarak çıkartmadı diye sevinmiştim ama keşke çıkartsaymış. resmen fut için dlc çıkartmışlar. yazın bir dünya kupası zevkimiz vardı fut denen kanser mod yüzünden bu zevk yalan oldu. sadece fut modu olan oyun mu yapıyorlar ne yapıyorlarsa yapsınlar parayı oradan kazansınlar, kanser gibi yapıştı koskoca futbol oyununa.

yıllardır zevkle her dünya kupası oyununu yaz boyunca oynarım. atmosferi falan geçtim ama koskoca dünya kupası oyunu bu, bu kadar az takım mı olur? elemeler nerede?
    takımları katılan takımlar-katılamayan takımlar diye ayırmışlar. katılanların dışında bi 10 tane de katılamayan takım eklemişler, hollanda, şili, türkiye vs.
    eskisi gibi evde toplanıp yeni gine-samoa, ırak-suriye vs ilginç maçları yapardık, yalan oldu bu sene
    dünya kupası modunda izlanda'yla oynadım biraz önce, gayet keyifliydi. maç sonunda kazanınca izlandalıların tribünle falan sevincini yapmışlar ama nereye kadar bir modla oynanır?
    2010'da oyun açılınca wavin' flag çalar havaya sokardı, burada maç başında çalan müzik bile fifa'nın müziği.
    önceden elemeler, dünya kupasının unutulmaz anları vs gibi uzun soluklu modlar olurdu remsen fut için sallamışlar herşeyi.

• Kesinlikle katılıyorum..Mum gibi arıyorum şu Wc10 u

• Beyler oyundaki offline Santra modunda oynayacağımız maçı direkt final olarak ayarlayamıyor muyuz? Ben arkadaşımla dünya kupası maçı yapıp kapışmak istiyorum sonunda da kupa olsun istiyorum. İlla dostluk maçı mı oynatıyor? Geçen World Cup oyunlarında ayarlayabiliyordun final maçı mı yarı final maçı mı olacağını..

• On-line mode'un 2010'daki gibi grup aşamasından değil de, eleme turlarından başlaması çok kötü olmuş ya.

Onun zevki gruptan çıkarak ilerlemekteydi. Zaten bu halyile, mevcut kupa mode'nun Dünya Kupası takımlarına, Dünya Kupası Rusya arayüzü ile uyarlanması tadında olmuş.
  • Slm. Arkadaşlar dünya kupası online maçta sorun devam ediyor. Bir çözüm bulan oldu mu acaba

• Sadece World cup modunda var face eklentileri sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 29 Mayıs 2018; 23:17:10 >
  • abimle offline dunya kupası yaptık 2 takım seçtik farklı. ben çeyrekte abım yarı fınalde fransaya elendi. 3.oldu abim ama 1. yi göremedik ? elendiniz diyor ve turnuvayı bitir var bitire basında turnuva menusune atıyor. merak ettim 1. kim oldu dıye ya
  • 12henry14 kullanıcısına yanıt
    fut önce seasons'ı sonra kariyeri şimdi de dünya kupası modunu bitirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.