Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
401.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Direkt güncelleme iniyor. FUT verısıyonu da var, sadece online oynayabileceğiniz kısım da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz

Pack açacaksın, ne çıkarsa artık. 2016'da da böyleydi. Yeni bir şey degil bu.
    Abi ben istediğim oyuncuyu alıp takımıma koyamadıktan sonra ne anlamı var. Benim derdim iyi kadro kurmak değil ki sevdiğim adamla oynamak, aziz behichi sol bekime koyamayacaksam yemişim modunu. Tam EA işi bir şey gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes indirdikten sonra yapalım bence de bir Donanım Haber Dünya Kupası.

Hatta gerçek zamanlı yaparsak bir tane de süper olur. Yani orjinal Dünya Kupası fikstürünü, bire bir maç günlerinde oynamak gibi.

Gerçek Dünya Kupası sonucu ile de bizimkinin karşılaştırırız sonunda.
  • Fut bu oyunun kanseridir net.Abicim ben offline modda elemeleri oynayamayacaksam ne diye cikariyosun bu modu.Veya cok mu zor adam gibi yeniliklerle hem atmosferiyle hem modlariyla cikarmak su dlcyi.Ya ayrica ben mesela arkadasimla kick offta kapisirken neden ronaldinho fenomeno vs alip oynayamiyorum.Illa futta para verceksin oyle oynayacaksin.Bu sene almamistim oyunu hediye geldigi icin ve futbolu sevdigim icin ve tekeli eline aldigi icin oynuyoruz da iyice bokunu cikardilar artik
  • Dünya kupasında online modda sürekli kadro dosyasının rakibinle eslemesmedigini belirledik hatası alan varmı?

• Fut bütün tek oyunculu modların içine etti. Oyunun kanseri resmen.
  • İlk defa bir futa gireyim dedim, başladım 78 overallı kadroya karşıma ronaldolar,peleler geldi. Dedim fut hala çöp oynanmaz, normal online maç yapayım. Normalde çok güçlü takımlar almam, orta ayar takım alırım ilk oyunumda bir brezilya denemek istedim. Karşıma İran geldi. Heralde iyi bir oyuncu dedim. Adam cidden iyi çıktı. Ama o kadar saçma şeyler var ki. Neymarla iranın bekini geçemiyorsun koşarak. Adam dünyanın en hızlı oyuncularını bile yakalayabiliyor. Anlamadım gerçekten.
  • FUT güzel olmuş, Aguero Otamendi Draxler ile başladım. 0 Coins olunca geliştirmek zor olacak ama oyun hızı düşmüş, beğendim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • futta oyun hızı yavaşladıysa normal online da da yavaşlamıştır muhtemelen. güzel haber oldu bu
  • fut'taki coins'lerimiz world cup modunda geçerli mi arkadaşlar? yoksa sıfırdan mı başlıyoruz?
  • Oyunda sorun var online kadronuzu silin diyo maçtan atıyo

• ErrayN kullanıcısına yanıt
    Geçerli

• Nasıl yani anlamadım.

Ben ayaklarımı uzatıp cipsimi colamı alıp kendi kendime spikerlik yapıp dünya kupası oynayamayacak mıyım ?

• jacktheripper4 J kullanıcısına yanıt
    YouTube üzerinde uygun ayar videoları var. Bakarak yapabilirsiniz.

Örnek link :

• Dün 2 m coinse kadro kurdum bu gün 1 milyon coinse zor satıyorum

Piyasa düştü bende sattim tek tek ya hweeo ya merro umarim pişman olmam...

• emreyavuzz61 kullanıcısına yanıt
    Sen oynama bence

• Sanırım çok büyük enayilik yaptim bir anlik gafletle takımı satarak.

Dün 2m coinsim vardı takimi kurdum

Şimdi sattım 1m250k m coinsim var

Umarım fiyatlar düşük kalir yoksa fena hüsran (:

• Birçok oyuncu yüzü oyuna eklenmiş.Örneğin;

Asensio,Casemiro,Ousmane Dembele,Timo Werver ve Dries Mertens gibi.Varolanlar güncellenmiş.Salah'ın yeni hali oyunda yüz olarak öncekinde ta Chelsea'deki hali oyunda vardı.Bu güzel olmuş.

Dünya kupası sekmesi kariyer sekmesinin yerini almış.Buna paralel olarak santra ve kariyer sekmesi baya minimize edilmiş.

Oyunu pek incelemedim.Fut modunda ilk tanıtım oldu klasik desteklemek istediğin bir takım seç dedi.Seçimimi yaptım.Sonra bir paket verdi bundanda De Bruyne çıktı.En tüksek reyting bunda olacak şekilde bir kadro verdi başlangıç için.Devamında 3-4 madde var maç yap gibi buradaki ilerlemeye göre ek paket verecekmiş.

Oyunda dediğim gibi ayrı bir World Club sekmesi var buna tıkladığınızda sizi 4 sekme karşılıyor;

1.World Cup Fut Modu.

2.Milli takımlarla klasik kick off santra maçları var bir sekmede.

3.Bu modda turnuva ağacı var işte burada sanırım seçtiğiniz bir takımla kupayı almaya çalışıyorsunuz.Buna İtalya felanda dahil ama İtalya'nın kadrosu güncel değil gördüğüm kadarı ile yani playoffta elenen takım olarak.Ama oyuna dahil edilmiş.

4.Bir moddada bildiğiniz online seasons modu var burada son güncel kadrolar ile divison şeklinde milli takımlarla maç yapabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 29 Mayıs 2018; 18:47:34 >

• Online maç yapabilen var mı world cup mode da?

• Piyasa bir anda tekrae coştu

Kisa vadeli 150k ya larsson 220 k ya 90 ruicosta gördüm panik yapıp kadromu sattim.

Sonuç şuan larsson 190k ruicosta 300k oldu ve 1 saatte

Kesinlikle ea nin parmağı var bu işte piyasanin düşmemesi için toplayip tekrar yüksek fiyata pazara koyuyor diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.