Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
401.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fifa 2019 çıkacak zaten standart alıp oynayın bence futta kadrosunu kuran kurdu oyunun sonu geliyor zaten ama 2019 Almam derseniz orasını bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaBoSe

Fifa 2019 çıkacak zaten standart alıp oynayın bence futta kadrosunu kuran kurdu oyunun sonu geliyor zaten ama 2019 Almam derseniz orasını bilemem
    İşte bayağı uzak kaldığım için FUT’ta kadrosunu kuran kurdu ne demek tam anlayamıyorum. Ben şimdi alınca kuramaz mıyım?

2019 herhalde alırım.

• dwain D kullanıcısına yanıt
    Merhaba. PS4ünüz hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Fifa 19 28 Eylül'de çıkacak.
    FUT, fifa ultimate team kısaltması oluyor. Fifa serisinde 2009'dan beri bulunan kapsamlı bir oyun modu. Icon ise eski efsane oyuncu kartlarına (Ronaldo nazario, Pele, Maradona, Gullit...vb sadece Fut içinde yer alıyor) verilen isim. Futta sıfırdan takım ve kadrolar kuruluyor. Kendi database i , oyun içi para (coin) ile dönen transfer marketi vb kendi piyasası var. Oynanışı da biraz farklı oluyor. Oyuncu, menejer, kondisyon, kontrat vb ögeler için hep coin harcamak gerekiyor. Bunları ister transfer marketten ister paket açarak (şansa bağlı) elde edebiliyorsunuz.
    Diğer online modlarda bulunan tek oyunculu ve çok oyunculu sezona ek olarak birkaç farklı oyun modu daha bulunuyor. Youtube a girin. Fifa 18 ultimate team rehberi diye aratın ve videoları biraz izleyin. Kafanızda fikirler oluşacaktır buradan anlatması çok uzun ve zor.

Fifa point de yine fut moduna özel bir birim. Coinden farkı gerçek parayla alınıyor olması. Paket açılımı ve fut draft isimli oyun moduna giriş için kullanılır.
    Siz fut oynamayacaksanız ki yazdıklarınıza bakılırsa daha önce oynamamışsınız, bunların hiçbiri ilginizi çekmeyecektir. Çekse bile şurada 2 ay sonra yenisi çıkacak oyuna standart sürüm dışında para verilmez bence.

O yüzden 59TL olan indirimdeki standart edition ı alıp geçin en iyisi. Fut oynayacaksanız bile o kadar paraya değmez. Fazladan birkaç paket, kiralık oyuncu vs için.
    Her sene yenisi çıktığı için, bize yansıyan fahiş oyun fiyatları da ortadayken paranızı çöpe atmaya gerek yok. Bu tür durumlarda diğer sürümlere bakmaksızın standart sürümü almak en iyisi.
    Yeni fifa çıktığında da bir süre indirim bekledikten sonra, hatta güvenilir birini bulursanız psn kardeşliğiyle ortak almak daha iyi olabilir sizin için. TR özel fiyatlandırma olmadığı için , döviz kurunun da etkisiyle bunu bahane ederek fahiş fiyatlar sunuyorlar malesef.

• Aradığım cevap buydu çok teşekkürler. Bu yıl gereksiz olduğunu anladım 2019 çıkacağı için. Peki öğrenmek için standart palet yeterli mi? FUT hakkında fikir sahibi olabilir miyim standart ile?

Tabi ki. Standart sürüm eksik bir oyun değil ki. Fut modu ve tam oyun özellikleri 3 sürümde de var. Standart harici bilmem ne edition lar ben size net söyliyim tamamen para tuzağı ve saçmalık. Ha bir yandan da zevk ve tercih meselesi. Fut hastası çok fifa oyuncusu var. O extraları çok önemsiyor. Bana sorarsanız o aradaki fiyat farkına hiç değmez. Standart sürüm bile haddinden fazla pahalı çünkü.
    Oradaki içeriklerdeki sadece fifa points kullanışlı olabilir ki onunla açacağınız paketler de en nihayetinde şans işi. Standart alın geçin. FIFA 18 bence de gereksiz şurada yenisine 2 ay kalmış. Dünya kupası için gaza gelmeye gerek yok.

Dediğim gibi özel sürümler gereksiz. FIFA 19 u standart sürüm olarak ya önsiparişle ya da çıktıktan bir süre sonra indirimle alabilirsiniz size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 1 Temmuz 2018; 15:12:3 >
  • Arkadaşlar 14 günük bedava psn i kullanarak fifa 18 i satın aldım. Psn plus bittiğinde fifayı oynamaya devam edebilecek miyim?
  • Pençe_ kullanıcısına yanıt
    Edersiniz fakat plus olmazsa online oynayamazsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kruezberq kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkane

Tabi ki. Standart sürüm eksik bir oyun değil ki. Fut modu ve tam oyun özellikleri 3 sürümde de var. Standart harici bilmem ne edition lar ben size net söyliyim tamamen para tuzağı ve saçmalık. Ha bir yandan da zevk ve tercih meselesi. Fut hastası çok fifa oyuncusu var. O extraları çok önemsiyor. Bana sorarsanız o aradaki fiyat farkına hiç değmez. Standart sürüm bile haddinden fazla pahalı çünkü.
    Oradaki içeriklerdeki sadece fifa points kullanışlı olabilir ki onunla açacağınız paketler de en nihayetinde şans işi. Standart alın geçin. FIFA 18 bence de gereksiz şurada yenisine 2 ay kalmış. Dünya kupası için gaza gelmeye gerek yok.

Dediğim gibi özel sürümler gereksiz. FIFA 19 u standart sürüm olarak ya önsiparişle ya da çıktıktan bir süre sonra indirimle alabilirsiniz size kalmış.
    Anladım. Aslında 2019 çıkınca bu çöp olacak ama elimde hiç futbol oyunu yok ondan :)

Futbol oyunu olmadan 2 ay gayet idare edilebilir. 18 çıktığında da çöptü zaten, onca update ile hiçbirşey düzelmedi oynanış anlamında. Bunu almayan hiçbir şey kaybetmez.
    Çok yüksek kalitede sony exc oyunları var. Yeni çıkmış ve çıkacak diğer oyunlar var. Oynamak isteyip oynayamadığınız oyunlar da illa ki vardır. Yerinizde olsam 19u beklerdim ama tabi sizin paranız, sizin kararınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkane

Futbol oyunu olmadan 2 ay gayet idare edilebilir. 18 çıktığında da çöptü zaten, onca update ile hiçbirşey düzelmedi oynanış anlamında. Bunu almayan hiçbir şey kaybetmez.
    Çok yüksek kalitede sony exc oyunları var. Yeni çıkmış ve çıkacak diğer oyunlar var. Oynamak isteyip oynayamadığınız oyunlar da illa ki vardır. Yerinizde olsam 19u beklerdim ama tabi sizin paranız, sizin kararınız.
    Şimdi Fifa18 59 TL. Bu indirime rağmen alma çöp mü diyorsun hocam?

• Şimdi şunu düşündüm. Bende Nintendo Switch'te Fifa 18 var. Ona da WC Mode'u update olarak gelmiş. O yüzden PS4'te almayıp 19'u bekleyeceğim. Tekrar teşekkürler.
  • Arkadaşlar zaman zaman güzel goller atıyorum ama bu çok güzel oldu.! EA'ya nasıl gönderebilirim fifa18 girişinde yayınlanabilmesi için, seçilirse tabi.

• Nası gönderiliyo bilmiyorum ama güzel gol atmışsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kruezberq

Nası gönderiliyo bilmiyorum ama güzel gol atmışsın
    Gönderdim, girişte yayınlıyorlar bazen.

• Fifa18'de fut tarafında kendimce hedeflerim bitince kariyer moduna daldım, açıkçası daha çok keyif alıyorum ve eğleniyorum.

Fakat böyle güçlü bir firma biraz daha fazla detay, biraz daha saha dışı görüntülerin olduğu bir kariyer modu tasarlayabilir. Transfer yaparken menajerlerle görüşmek bile güzel bir detay, bu tarz futbolun içinde yer alan durumları daha fazla ekrana yansıtmaları güzel olur.

Fut tarafı fazlaca meşgul ediyor ve oyuncuların genel odağı orada fakat bu modlarda elden geçirilmeli...
  • Kariyer modunda haftalardır donma sorunu yaşıyorum aynı yeri bir türlü geçemedim. 15 haziran 2018de menü ve 20 haziranda milli maç var, 16-17-18-19-20 diye ilerliyor ama tam orada takılıyor! X ile durursam da durdurmasam da değişen bir şey olmuyor, kariyer modu bildiğiniz takılıyor ve geri bile gelemiyorum tuşlar işlevsiz olduğu için, anca PS tuşuna basarak menüden fifa 18 i kapatıp yeniden açmak zorunda kalıyorum.

Biliyorum cevap gelmeyecek bu sorunun çözümü ile alakalı çünkü Allahın belası bu sorunu sadece ben yaşıyorumdur çünkü lanetler olsun ki it gibi şanssız insanım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa bu tür golleri yayınlamaz pek, çok atılan goller bunlar. Kaydederken de PS Share tuşuyla videonun son 1 saatini kaydedip sadece gol kısmını kesebilirsin bu arada. Replayden kaydetmekten daha iyi.
  • Arkadaşlar psn den fifayı satın aldım. Başka bir ps4 e yüklemem mümkün mü? Ve aynı anda oynanılması mümkün mü?

• Arkadaşlar merhaba bu gün fifa 18 aldım playstation store dan. Fifa 17 de ki görüntü kalitesi bence daha iyiydi. Benim ayarlarda mı bi sıkıntı var acaba? Bi ayar mı yapmam gerek. Mesela açılışta ilk resim görüntü çok güzel sonra kendisi otomatik senkronize ediyor ve görüntü biraz daha kötü oluyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.