Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
401.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selamlar yeni başladım fut’a. Coin yardımı yapacak arkadaşlara ininal coini yardımı yapılır. Ufak bi takas?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pençe_ kullanıcısına yanıt
    Başka bir ps4 e yüklemen için kendi oturumun ile oturumun açıp oyunu indiriceksin fakat oynayamazsınız aynı anda. Kardeşlik yaparsan oynarsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu sil bi daha yükle o da olmadı cihaza format at o da mı olmadı servise ver

• quote:

Orijinalden alıntı: kruezberq

Oyunu sil bi daha yükle o da olmadı cihaza format at o da mı olmadı servise ver
    Fifada sorun yok ya da diğer oyunlarda, sadece kariyer modu takılıyor diye cihaz servise mi verilir? Oyunu silip yeniden yüklemeyi de gözüm kesmiyor 50-60 GB uğraş dur yeniden işin yoksa, ki kariyer modu gidecekse zaten anlamı kalmaz. Yapacak bir şey yok herhalde, kaderime boyun eğeceğim ve kariyer moduna elveda diyeceğim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya cihazinda sıkıntı var ya da oyunda, 1 gece de iner.. geçmiş olsun tekrardan.

• İyi forumlar arkadaşlar, bir sorum olacaktı sizlere. PS4 FIFA 18'de son güncellemelerden sonra mıdır bilmiyorum ama oyunda pas hızı ve efsanevi ayarlarda oynamama rağmen oyun çok basit geliyor. Oyun hızını yavaşlatsam da bahsettiğim sorunlardan muzdaripim. Kayıt verilerini sildim, oyunu sildim sıfırladım fakat durum değişmedi. Her şeyi standarta çektim yine farkeden durum yok. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok memnun kalırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Arkadaşlar zaman zaman güzel goller atıyorum ama bu çok güzel oldu.! EA'ya nasıl gönderebilirim fifa18 girişinde yayınlanabilmesi için, seçilirse tabi.

kusura bakma dostum kastımda sana değil ama bence güzel filan değil bu goller.. malesef her hafta bu gibi saçma sapan gerçek dışı şeyleri haftanın golleri bölümünde izliyoruz ve insanı soğutmaktan başka bir işe yaramıyor.

• Faustino kullanıcısına yanıt
    fifada haftanın gollerinin gerçeklikle alakası yok tamamen fantastik bir dünya seneye pes e geçmeyi düşünüyorum hocam

• Liglerde de mücadele eden takımımıza kaleci arıyoruz mevkisi kaleci olan arkadaşları bekleriz yaşın bir önemi yok ancak merak eden olursa yaş ortalaması +25

• quote:

Orijinalden alıntı: dwain

İşte bayağı uzak kaldığım için FUT’ta kadrosunu kuran kurdu ne demek tam anlayamıyorum. Ben şimdi alınca kuramaz mıyım?

2019 herhalde alırım.

Alıntıları Göster
    Kendi deneyimimi söyleyim ben oyun çıktığı gibi almıştım başta biraz oynadım kadrom iyiydi martial willian flan pahalıydı ibrahimoviç gibi oyuncular. Herkestede bunlar vardı sıkıntı yoktu ama yaza kadar uzun bir süre oynayamadım şuan girdiğimde herkeste del pierolar maradonalar hagi ler var ve hep özel kartlar var oyuncuların puanları uçmuş şekilde . Ben ilk oynarken mesela martial ibraham 100k para ediyordu şimdi para etmiyorlar pek . Açıkcası başlarda yetenek konusurken şimdi adam kel ronaldo ile her pozisyondan gol atabiliyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

kusura bakma dostum kastımda sana değil ama bence güzel filan değil bu goller.. malesef her hafta bu gibi saçma sapan gerçek dışı şeyleri haftanın golleri bölümünde izliyoruz ve insanı soğutmaktan başka bir işe yaramıyor.

Alıntıları Göster
    Güzel gol'den kastınız nedir çok merak ettim doğrusu.Sizin insanı soğutmadan izletebileceğiniz kendi gol video'nuz varsa buyrun. :)
  • Hocam siz yorumumu çok farklı anladınız anlaşılan. Burada mesele golün güzelliğini değerlendirmek degil yapay zekanın böyle gerçek dışı hareketlere müsade etmesi sacmaligi var malesef. Tamamen oyuncuya ego tatmini için simülasyondan koparma var anlatmak istediğim. Fifa oynayan iki kesim var bir tanesi simulasyoncu diğeri arcadeci. Yani simülasyon sevenlerin sizin bu golünüzü alkislamasi mümkün değil. Ama arcadeciler için ise son derece tatmin edici..

• Fifa 19 çıkar çıkmaz fifa 18 online kapanacak mı? Ayrıca şunu merak ediyorum, online oyun hızını nasıl belirleyebiliriz ben orta düzey hız istiyorum ama sanki yüksek seviye hız?

• Yeni fifa çıkınca bir önceki hemen kapanmaz. Öyle bir durum söz konusu değil.

Fifa 18den örnek verelim. En az 3 yıl daha sunucuları açık kalacaktır. Şu an fifa 15in sunucuları hâlâ açık. Geçen yaza kadar 14ün sunucuları dahi açıktı. Yani sunucular hemen kapanmıyor demek istiyorum.

Online modlarda maç süresi ve oyun hızı standarttır, kullanıcılar değiştiremez. EA belli aralıklarla getirdiği resmi patchler ile oynanış mekanikleri dahil bazı değişiklikler yapar. Hız da değişir zamanla.
    Online modlardaki oyun hızı orta düzey yani normal olarak ayarlıdır, devre 6 dakikadır. Taktiksel defans sistemi zorunludur. Yalnızca offline oynarken bu ayarları kullanıcılar dilediği gibi değiştirebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkane

Yeni fifa çıkınca bir önceki hemen kapanmaz. Öyle bir durum söz konusu değil.

Fifa 18den örnek verelim. En az 3 yıl daha sunucuları açık kalacaktır. Şu an fifa 15in sunucuları hâlâ açık. Geçen yaza kadar 14ün sunucuları dahi açıktı. Yani sunucular hemen kapanmıyor demek istiyorum.

Online modlarda maç süresi ve oyun hızı standarttır, kullanıcılar değiştiremez. EA belli aralıklarla getirdiği resmi patchler ile oynanış mekanikleri dahil bazı değişiklikler yapar. Hız da değişir zamanla.
    Online modlardaki oyun hızı orta düzey yani normal olarak ayarlıdır, devre 6 dakikadır. Taktiksel defans sistemi zorunludur. Yalnızca offline oynarken bu ayarları kullanıcılar dilediği gibi değiştirebilir.
    Teşekkür ederim. Oyun hızı gereğinden fazla hızlı gibi geldi bana tıpkı pes gibi. Fifa 09 -10 böyle değildi ondan sonra oynama fırsatım olmadı zaten. Hız arttıkça gerçekçilik ve kalite azalıyor.

Bir de sanki online oyun grafiği offline dan daha mı kalitesiz yoksa bana mı öyle geliyor? Mesela geçen uzun süre sadece online oynadıktan sonra Hunter moduna geçtim, çim kalitesi olsun stadyum mekaniği olsun gözüme çok gerçekçi geldi birden. Acaba internet hızını etkilemesin diye offlinede bu tür kalite azaltmaları mı yapılıyor?

Ayrıca onlinede hangi saatte yapılacağını da seçemiyoruz sanırım, ki maç güneşli bir saate gelince topu göremediğim oluyor şunu sadece akşama ayarlı yapsalar ne zararı olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dantesneo -- 7 Temmuz 2018; 13:38:3 >

• Hız ve birçok oynanış mekaniği konusunda ben de son birkaç yıldır memnun değilim. En son fifa 16 demosu tam kıvamındaydı, oturaklıydı. Çok harikaydı bence. Tam sürümü çıktığı günden beri 17 dahil keyif alamıyorum. 18 zaten bana göre serinin yüz karası, en dengesizi, tutarsızı.

Aslında grafikler çok bariz değişmiyor onlineda. Yolculuk moduna fazladan özendikleri için gerek o ara sahneler gerekse tüm maçların lisanslı stadlarda oynanmasından dolayı size daha kaliteli gözükmüştür, normaldir. Kalite artması ya da azalması internet hızını etkilemez. Online maç yaparken tamamen sunucu yoğunluğu ve eşleşen rakiplerin bağlantı kalitesi belirleyici oluyor.

Üstte belirttiğim gibi onlineda hiçbir şekilde maç ayarlarını değişitremiyoruz. Ya açık güneşli ya da bulutlu geliyor devamlı. Gece-gündüz de tamamen oyun neyi ayarlarsa o , rastgele yani. O topu görememe vb bazı detaylara odaklanamama sorunu bende de oluyor ki büyük ekranda oynama dezavantajım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulkane

Hız ve birçok oynanış mekaniği konusunda ben de son birkaç yıldır memnun değilim. En son fifa 16 demosu tam kıvamındaydı, oturaklıydı. Çok harikaydı bence. Tam sürümü çıktığı günden beri 17 dahil keyif alamıyorum. 18 zaten bana göre serinin yüz karası, en dengesizi, tutarsızı.

Aslında grafikler çok bariz değişmiyor onlineda. Yolculuk moduna fazladan özendikleri için gerek o ara sahneler gerekse tüm maçların lisanslı stadlarda oynanmasından dolayı size daha kaliteli gözükmüştür, normaldir. Kalite artması ya da azalması internet hızını etkilemez. Online maç yaparken tamamen sunucu yoğunluğu ve eşleşen rakiplerin bağlantı kalitesi belirleyici oluyor.

Üstte belirttiğim gibi onlineda hiçbir şekilde maç ayarlarını değişitremiyoruz. Ya açık güneşli ya da bulutlu geliyor devamlı. Gece-gündüz de tamamen oyun neyi ayarlarsa o , rastgele yani. O topu görememe vb bazı detaylara odaklanamama sorunu bende de oluyor ki büyük ekranda oynama dezavantajım var.
    Online icin dogrudur ama offline oyun dinamikleri cok iyi

• O sizin görüşünüz. Saygı duymakla birlikte katılmıyorum. Yukarıdaki yorumumda "Bana göre" ifadesiyle belirttim özellikle.

Eğer oynanış benim kriterlerime ve eski deneyimime göre yeterince iyi olsaydı hâlâ keyifle kariyerde vb oynuyor oluyordum. Her fifada en az 2 oyuncu 2 menejer kariyeri yapardım eskiden. Son 2 yılda özellikle oyunun çıkışından birkaç ay sonra feci soğuyorum. EA işin tadını fazlasıyla kaçırdı eski akıcı ve tutarlı oynanıştan eser yok. Oynanış vb teknik detaylar anlamında yazılımında ciddi hatalar söz konusu. Özetle fifa 18 beni hiç kendine çekmedi.
  • Fifa 19 da ayni dinamiklerle gelicek ps4 te ilk fifam oldugu icin belkide bana oyle geldi. Göreceli sonucta oyun işi

• quote:

Orijinalden alıntı: dantesneo

Kariyer modunda haftalardır donma sorunu yaşıyorum aynı yeri bir türlü geçemedim. 15 haziran 2018de menü ve 20 haziranda milli maç var, 16-17-18-19-20 diye ilerliyor ama tam orada takılıyor! X ile durursam da durdurmasam da değişen bir şey olmuyor, kariyer modu bildiğiniz takılıyor ve geri bile gelemiyorum tuşlar işlevsiz olduğu için, anca PS tuşuna basarak menüden fifa 18 i kapatıp yeniden açmak zorunda kalıyorum.

Biliyorum cevap gelmeyecek bu sorunun çözümü ile alakalı çünkü Allahın belası bu sorunu sadece ben yaşıyorumdur çünkü lanetler olsun ki it gibi şanssız insanım
    O tarihler bir sezonun bitip diğer yeni sezonun başlama tarihi. Uzun bir süre takılı kalmış gibi yapıyor, sabırla beklersen kaldığı yerden devam ediyor. Sadece bir süre bekleyeceksin;)

• 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.