Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
401.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KIBRISLI83

çok tşk hocam bide Word cup modunda fut daki gibi 2 ayrı kadro oluşturabiliyormuyuz biturlu bulamadım :))
    Yok oluşturamıyorsun.
  • Pro club takimi olan veya bizim takimla takilmak isteyenler eklesin

Psnler

mkeshnoda veya sentinell2525

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam millet crew 2 standart edition satılık. hesap şeklinde ilgilenen olursa yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AU 00 TR -- 13 Temmuz 2018; 20:12:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AU 00 TR

Selam millet crew 2 standart edition satılık. hesap şeklinde ilgilenen olursa yazın
    Ya siz ne içiyorsunuzda kafanız bi dünya?

Fifa konusuna crew2 satılık yazıyorsunuz?

Yuh be yuh....

• GnCfNrLi kullanıcısına yanıt
    Bi an resmi fifa sitesine yazdığımı düşündüm

Ayrıca fifa oynayan kişi başka bir oyun oynayamazmı yasakmı crew 2 bölümüne yazsam herkes zaten oyunu oynuyor.

Bu derece yazmak için yazayım yapmayın lütfen.

• AU 00 TR kullanıcısına yanıt
    Kardeşim tabii ki yazabilirsin.

Ama yeri burasımı?

Koskoca

Fifa,18 ps4 ana konu yazıyor.

Acemi olsan neyse 500 küsür mesajın var.😂😂😂

Bari siz yapmayın 👍

• Beyler editledigimiz kadro ile kariyer başlatamıyor muyuz?

Ben mesela Ronaldo'yu juveye buffonu psgye vs güncel transferleri yaptım ama kariyer başlattığımızda kendi takımlarında oluyorlar hâlâ

• Legendary zorluğa bir ayar çekmeleri lazım ileriki oyunlarda, iyi takım alarak kariyer yaptığınız zaman çok rahat kazanıyorsunuz. Napoli ile oynuyorum şampiyonlar liginde real'i 3-1, 4-1 yendim, ligde atalantayı, fiorentinayı falan 4-0, 5-0 yeniyorum rahatça hiç tadı kalmıyor
  • Oyun ayarlarindan spiker secenegim acik ama oyundayken oyun sesleri geliyor spiker ise konusmuyor. Baska bi arkadasin ps4 u , niye olabilir. Hangi ayar lazim bilen var mi

• elbiskuha kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam benimde vardı tanıdığım öyle bir tip herif spikerin sesini kapatiyordu bildiğin eski dönem ateriler gibi oluyordu ve berbat oluyordu. Muhtemelen ayarlardan sifirlamistir orayı kontrol et bence..

• selamlar

arkadaşlarla online maç yapiyorken stadyum ve hava durumunu seçemiyor muyuz? single player oynarken seçebiliyorum, ama online de bulamadık

gölge çok can sıkıcı oluyor

• Selamlar,

Ultimate team e arkadaşım kendi ps4 ünden bağlanıp aynı takımda olamıyor muyuz? Mesele online sezonda arkadaşım ile aynı takımda olmak istiyorum?

Karşılıklı ultimate teamler kapışıyor sanırım, standart takımlar alıp lig-kupa maçlarını aynı takımda yapabiliyoruz ama bunun ultimate team halini bir türlü bulamadık :/

• eyupco kullanıcısına yanıt
    -bildiğim kadarıyla- oyun kimin ev sahipliğinde oyanıyorsa, o kişinin aktif stadı seçili halde geliyor. Yani siz seçtiğiniz statta ev sahibi olduğunuz sürece oynayabilirsiniz, deplasmanda iseniz rakibinizin seçtiği statta oynarsınız.

Hava durumu olayı; ev sahibi kişinin bulunduğu yerdeki gece - gündüz yağmur - kar - güneş durumuna göre belirleniyor diye biliyorum. Yani gündüz gece olayında lokasyon durumu devreye giriyor.

Ben böyle biliyorum ama hiç karlı bir maçımı hatırlamıyorum :) belki hiç denk gelmemişimdin :))

• Hocam farklı ps4 lerden olmayabilir.

Normalde tek bir ps4 üzerinden fut ta maça girerken(oyuncu eşleşmesi ekranında) 2. oyuncu üçgen'e basarak bağlanabiliyor ama farklı playstationlardan sanki olmaz gibi.
  • Oyun dun itibari ile 270 tl store da 48 tl iken almistim iyide almisim.

• kruezberq kullanıcısına yanıt
    Aynen, aynı ps üzerinden oynuyorduk, şimdi arkadaşımda ps aldı, denedik uzaktan ama bulamadık, yoksa üzücü olmuş bu durum :/

• Pro club e başlayın hocam o zaman :) o da çok keyiflidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Legendary zorluğa bir ayar çekmeleri lazım ileriki oyunlarda, iyi takım alarak kariyer yaptığınız zaman çok rahat kazanıyorsunuz. Napoli ile oynuyorum şampiyonlar liginde real'i 3-1, 4-1 yendim, ligde atalantayı, fiorentinayı falan 4-0, 5-0 yeniyorum rahatça hiç tadı kalmıyor
    Özellikle fut tarafından gelince çok basit kalıyor. Monaco ile kariyer yapıyorum, ilk seneden bütün kupaları aldım, 2. sezona başladım hedefler bitti benim için...Oyunda biraz daha fazla detay, daha fazla uğraşılacak mevzu olsa güzel olur.

Ben açıkçası 18 yaş altı yetenekleri topluyorum, genç oyuncu arayışıyla bulduklarımı geliştiriyorum. Kendi kendime zorlaştırmaya çalışıyorum.

Hocam piyasa değeri yüksek olanları sat, tamamen gençlerden kurulu takımla yürü :)

• kruezberq kullanıcısına yanıt
    Valla hep merak ettiğim bir şey ama hiç cesaret edemedim :)

Bir takım kurup tek mevkii seçip o şekil ilerliyoruz di mi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MrPixel

Valla hep merak ettiğim bir şey ama hiç cesaret edemedim :)

Bir takım kurup tek mevkii seçip o şekil ilerliyoruz di mi :)
    o dediğin oyuncu kariyeri pro club başka
  • 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.