Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
401.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zaman sonra div1'e çıktım. Gelen rakibi çok kolay geçtim. Sonra yendiğim adamın son maçlarına bakınca adamın şuan div4'de sezon maçı yaptığını gördüm. Olduğumuz div içinden rakiple oynamamız gerekmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: centaur3535

Uzun zaman sonra div1'e çıktım. Gelen rakibi çok kolay geçtim. Sonra yendiğim adamın son maçlarına bakınca adamın şuan div4'de sezon maçı yaptığını gördüm. Olduğumuz div içinden rakiple oynamamız gerekmiyor mu?
    Rakibin hangi divde olduğunu nasıl görüyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldboy83tr

Rakibin hangi divde olduğunu nasıl görüyorsun.

Alıntıları Göster
    Maç yap kısmının altında geçmiş maçlarını gördüğün bölüm var. Geriye dönük hepsini göremesende son oynadığın 10 maçın skorlarının üzerine tıklarsan o rakibinde mevcut durumu görülüyor. Şu ara o bölüm bir rakibin bilgisine bakıp geri döndükten sonra hata veriyor liste bomboş görünüyor.
  • quote:

Uzun zaman sonra div1'e çıktım. Gelen rakibi çok kolay geçtim. Sonra yendiğim adamın son maçlarına bakınca adamın şuan div4'de sezon maçı yaptığını gördüm. Olduğumuz div içinden rakiple oynamamız gerekmiyor mu?
    oyun kafasına göre eşleştiriyor. yani kafasına göre derken sistem kazanma sırası gelen bir div1 oyuncusuyla kaybetme sırası gelen bir div4 oyuncusunu eşleştirerek bir taşta iki kuş vurmuş oldu. yarın öbür gün seni küme düşürmek istediği zaman bi şekilde bunu başaracak. ben çok uzun zaman önce yazmıştım fut modundaki bütün manipülasyon daha maç başlamadan eşleşmelerde olur diye, oyun içinde başa gelen momentum denen şeyler aslında olayın sadece çileği bütün olay bu eşleştirmelerde başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamleli Stoper

oyun kafasına göre eşleştiriyor. yani kafasına göre derken sistem kazanma sırası gelen bir div1 oyuncusuyla kaybetme sırası gelen bir div4 oyuncusunu eşleştirerek bir taşta iki kuş vurmuş oldu. yarın öbür gün seni küme düşürmek istediği zaman bi şekilde bunu başaracak. ben çok uzun zaman önce yazmıştım fut modundaki bütün manipülasyon daha maç başlamadan eşleşmelerde olur diye, oyun içinde başa gelen momentum denen şeyler aslında olayın sadece çileği bütün olay bu eşleştirmelerde başlıyor.

Alıntıları Göster
    Yazdıklarınızla yaşadıklarım uyuyor. Bazen bir yenilgi furyasına giriyorum arka arkaya küme düşüp, bazende tersi yükselme durumları oluyor. Oyun oynarken ilk dakikalardan sonra rakibi tartınca benden iyi ya da kötü diyebiliyorum. İyi olanlara lafım yok ama çok kötü dediğim adamlar yenince sistemin desteği olduğunu hissediyorum.

• quote:

Maç yap kısmının altında geçmiş maçlarını gördüğün bölüm var. Geriye dönük hepsini göremesende son oynadığın 10 maçın skorlarının üzerine tıklarsan o rakibinde mevcut durumu görülüyor. Şu ara o bölüm bir rakibin bilgisine bakıp geri döndükten sonra hata veriyor liste bomboş görünüyor.

Alıntıları Göster
    Sadece Utde mi oluyor nu normal sezonda da var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: oldboy83tr

Sadece Utde mi oluyor nu normal sezonda da var mı?

Alıntıları Göster
    Ben UT oynamıyorum sezon için yazdıklarım. Beni parayla coins almaya mecbur eden, oyun oynamayıp muhasebeciliğe zorlayan sistemi doğru bulmuyorum. Benim amacım eskiden bekarken arkadaşlarla toplanıp yaptığımız pes kapışmalarını online ortamda yapabilmek. Ne kadar o tadı vermese de nefsimizi körlüyoruz.
  • quote:

Ben UT oynamıyorum sezon için yazdıklarım. Beni parayla coins almaya mecbur eden, oyun oynamayıp muhasebeciliğe zorlayan sistemi doğru bulmuyorum. Benim amacım eskiden bekarken arkadaşlarla toplanıp yaptığımız pes kapışmalarını online ortamda yapabilmek. Ne kadar o tadı vermese de nefsimizi körlüyoruz.

Alıntıları Göster
    öyle bir ortam bulursan, bir pm kadar yakınım hocam.. bende senin gibi düşündüğüm için ut oynamıyorum.
  • Atan Alır FC olarak fifa 18 pro club'ta (PS4)genelde geceleri Twitch üzerinden canlı yayın yapıyoruz. Bu linkten izleyebilirsiniz:https://www.twitch.tv/karamelaspagetti Ayrıca takıma katılmak isteyen 85+ overall aktif oyuncuları takımımıza bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Replikans

öyle bir ortam bulursan, bir pm kadar yakınım hocam.. bende senin gibi düşündüğüm için ut oynamıyorum.

Alıntıları Göster
    Yok hocam, arkadaşlarla bir araya gelip oynadığımız zamanları yakalar mıyım diye aldım zaten ps4 ü. Uzun zamandır cihazım yoktu. Evlilik çoluk çocuk derken. Ama o eski maçların tadını vermiyor. Online da çok çeşit adam var. En basiti dün gece 2-0 öne geçtim ve ikisinde de direk gol sonralarını geçtim. 2-2 yaptı ikisinde de her şeyine kadar izletti gol sevinçlerini. Diğer bir maçta da maç başladı öne geçtim sonra benim küçük kız ağladı tekrar uyutayım diye pause yapıp anlaşmalı ayrılık seçip bıraktım sonra geri geldim hayır demiş ve hemen boş kaleye atmış maç 1-1. Şimdi bunlar oyun mu oynuyor yoksa bir galibiyetim artsın diye mi uğraşıyor anlamadım.

Neyse hocam yapacak bişey yok arada stres atamak için oynayalım derken daha çok stres oluyoruz sanki.

Benim PSN: centaur3535 isterseniz ekleyin denk geldiğimizde oynarız.

• Fifa 19'da İtalya Serie A ve Serie B ayrıca Coppa İtalia broadcastli biçimde olacak Bundesliga,Premier lig ve La Liga gibi ayrıca Çin Süper Ligi'de oyunda yer alacak.Dortmund Stadyumu olan Signal Iduna oyuna tekrara dahil oldu.Valencia ile özel sözleşme yapılmış bu sebeple Mestalla stadı'da oyunda yer alacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 19 Temmuz 2018; 19:31:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Fifa 19'da İtalya Serie A ve Serie B ayrıca Coppa İtalia broadcastli biçimde olacak Bundesliga,Premier lig ve La Liga gibi ayrıca Çin Süper Ligi'de oyunda yer alacak.Dortmund Stadyumu olan Signal Iduna oyuna tekrara dahil oldu.Valencia ile özel sözleşme yapılmış bu sebeple Mestalla stadı'da oyunda yer alacak.
    Çin ligi olacakmı hocam gerçekten güzel haber bu çok kaliteli isimler var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Replikans kullanıcısına yanıt
    Sizinle maç yapmak çok eğlenceliydi. Benden kaynaklı durmalar oldu (küçük kız uyandı ağladı.) kusura bakmayın. Maçlarda dengeli, zevkli geçti. Daha önce yazdığım ps4 alma amacım buydu teşekkür ederim.
  • Merhaba arkadaşlar. Benim ps4 kırık içinde Fifa18 yüklü. Yolculuk modunda 6. Bölümden ileriye gidemiyorum bu uyarı geliyor ve devam edemiyorum. Var mi bir yolu devam edebilmenin?

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\

• quote:

Orijinalden alıntı: rdshow

Bu mesaj silindi.
    Kırdırma işine karşıyım. Oyunları uygun alıyorsunuz evet ama zaten 50 tane oyun olunca hepsini oynuyor musunuz? Hayır. Ve asıl önemli nokta online oynayamamak. Bir kaç oyun dışında online oynamadan zevk veren oyun yok. Az oyun alın, çıkan oyunu hemen almadan uygun alın ama orijinal alın.

Sizin konunuza gelince kırılmış cihaz eğer eski haline döndürülebiliyorsa güncelleme ile düzelttirin. Sonra plus üyeliği şart online oynamak için. Onun da ücreti şuan indirim yok diye biliyorum 180tl civarı. Tabi birde oyunun orijinal haline ihtiyaç var.
  • centaur3535 kullanıcısına yanıt
    Cevap icin çok teşekkür ederim. Benim yeğene aldım single player oynasin oyalansın diye beceremedi. Kirma işleminden aleti internete bağlayıp güncelle dediğimiz an kurtuluyormuşuz onda sıkıntı yokmuş. Bu akşam eve gidince yapacağım. Ps Store’a üye oldum, 42 Tl’den “BF1 Temel Oyun + Premium Pass” var ekledim sepete ödemesini de akşam yapacağım. Plus üyeliği ise 2 hafta deneme varmış onunla başlarım sonra 1 yıllık alırım 180 Tl diye düşünüyorum. FIFA’dan vazgeçtim 2 ay sonra 19 alırım şimdi 100-150 lira vermeyeyim 2 ay için.

• quote:

Orijinalden alıntı: rdshow

Cevap icin çok teşekkür ederim. Benim yeğene aldım single player oynasin oyalansın diye beceremedi. Kirma işleminden aleti internete bağlayıp güncelle dediğimiz an kurtuluyormuşuz onda sıkıntı yokmuş. Bu akşam eve gidince yapacağım. Ps Store’a üye oldum, 42 Tl’den “BF1 Temel Oyun + Premium Pass” var ekledim sepete ödemesini de akşam yapacağım. Plus üyeliği ise 2 hafta deneme varmış onunla başlarım sonra 1 yıllık alırım 180 Tl diye düşünüyorum. FIFA’dan vazgeçtim 2 ay sonra 19 alırım şimdi 100-150 lira vermeyeyim 2 ay için.
    Rica ederim. Kırma işlemi o şekilde çözülüyorsa çok güzel. 14 günlük plus üyelikleri de mantıklı. Kullanan, sürekli yenileyen arkadaşlar var. youtube da videoları mevcut. Ben eskiden pes oynardım 2013den sonra uzun zaman oynamamıştım pes2018 ile döndüm beğenmedim ve fifa18 aldım. Başta zor gelse de alıştım. Tavsiyem almanız yönünde. şuan dünya kupası eklentisi falan 59tl dijitalde diye biliyorum. Fifa19 çıkıp kullanılmaya başlaması ekim sonunu bulur ve ilk çıktığında fahiş fiyat olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centaur3535 -- 20 Temmuz 2018; 17:26:1 >

• Fifa 19 Oyun ana menüsü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 21 Temmuz 2018; 15:13:43 >
  • Fifa 19'da bireysel anlaşma sağlanan takımlar(Rest Of World) en son Valencia ile de özel anlaşma sağlanmış.

• 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.