Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
401.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kutulu fifa 18 oyunu var. PS4 ü kapatıp açtığında ayarlar sıfırlanıyor? Bunu nasıl engelleyebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Süper haber

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

Nasıl oynuyorsunuz la bu asalak oyunu.

Şu oyunun verdiği keyifin 10da 1ini pes veremiyor maalesef..

Emin ol alışınca daha seveceksin. Tamamen alışkanlık defansı, top kapması,atağı herseyini sana bıraktığını anlayınca daha özgür bir oyun sunduğunu anlayıp daha hoşuna gidecek.

7 sene pes maceramdan sonra ilk geçtiğimde garip gelmişti şuan 5 senedir fifa oynuyorum bana bin kat daha zevkli geliyor hele geçen senelerde peste pastel boya gibi renk ve cimi bile olmayan atari gibi sahada oynuyorduk.bu sene onu getirmişler tamamen alışkanlık meselesi alışınca pese geri dönen görmedim arkadaşlarımdan. Umarım bu sene pes iyi olurda bizde oturur oynariz.

Buradan şu anlaşılmasın bana göre fifa çok mu iyi hayır ama pesten daha iyi.. hatasız tam 4x4luk bir oyun değil.

Oyna kendine biraz zaman ver 1 ay online takil menüleri öğren karıştır biraz..

Peste online olmadığı sürece hayatım boyunca dönmem offline müsabaka oyunumu oynanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 29 Temmuz 2018; 14:58:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu adam youtuber closed beta çıkmış galiba videonun ilerisinde çin liginin oyunun içinde olduğu görülüyor.Gerçekten overallar leş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 29 Temmuz 2018; 15:24:31 >
  • Beyler ben oyunu PC'de oynuyorum, arkadaşın ps4'de maç yaptık, oyun ps4'de daha yavaş oynanıyordu çok beğendim. PC'de oyun daha hızlı. Neden böyle ? Aynı olması gerekmezmi !

• Oyuncu degisikliginde kadroya üçten fazla yedek oyuncu alamıyorum bunu nasıl düzelticem? İlk 18 falan olmuyor bildiğin 14 oyuncuyla maça başlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BjKs1903

Oyuncu degisikliginde kadroya üçten fazla yedek oyuncu alamıyorum bunu nasıl düzelticem? İlk 18 falan olmuyor bildiğin 14 oyuncuyla maça başlıyorum.
    oyuncuları ilk transfer ettiysen öyle olur belli bir süre geçtikten sonra alabilirsin.Genellikle bu sorun hazırlık turnuvasında oluyor eğer yeni oyuncular aldıysan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Bu adam youtuber closed beta çıkmış galiba videonun ilerisinde çin liginin oyunun içinde olduğu görülüyor.Gerçekten overallar leş

overaller bana gerçekci ve normal geldi hocam. ea sports gerçekci performansları oyuna yansıtmada başarılı bunu göz ardı etmemek lazım. yanılgı şurada 70 altı overalleri malesef pek çok arkadaşımız leş olarak görüyor. halbuki japonya, suudi arabistan, kolombiya ligleri yaptım geçen yıl 65 lik oyunculardan beklemediğim performaslar yakaladım.. bunlara çok da takılmamak lazım..

• Dismoor kullanıcısına yanıt
    silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faustino -- 30 Temmuz 2018; 8:53:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

overaller bana gerçekci ve normal geldi hocam. ea sports gerçekci performansları oyuna yansıtmada başarılı bunu göz ardı etmemek lazım. yanılgı şurada 70 altı overalleri malesef pek çok arkadaşımız leş olarak görüyor. halbuki japonya, suudi arabistan, kolombiya ligleri yaptım geçen yıl 65 lik oyunculardan beklemediğim performaslar yakaladım.. bunlara çok da takılmamak lazım..

Alıntıları Göster
    Fut bazında leş kariyer için normal yani kart havuzunda bir sürü ektradan bronz havuz olacak fut için kasanalr için sinir bozucu bir durum ama bizim açımızdan iyi pes rusyayı tam lisan aldı ama fifa gene rusyanın önde gelen takıamlrı ile anlaşma yapmış o yüzden sorun olmayacak ama rus kariyeri yapanlar için kötü haber üstlerde atmıştım zaten özel olarak anlaşılan takımlar var klüplerle

Bunlar şunlar

Hırvatistan'dan;

Dinamo Zagreb

Çekya'dan;

Jablonec

Slavia Prag

Viktoria Plzen

Belarus'tan;

BATE Borisov

Ukrayna'dan;

Dinamo Kiev

Vorskla

Mauripol

Zorya Luhansk

Rusya'dan;

Zenit

Krasnodar

Spartak Moskova

Lokomotiv Moskova

CSKA Moskova

Dinamo Moskova

Ufa

Kazakistan'dan;

FC Astana

Klüplerle özel anlaşılıp Fifa 19'da Rest of World'e eklenecek takımlar olmuş.Valencia ile de özel anlaşma yapılmış Mestalla stadı oyunda olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 30 Temmuz 2018; 0:22:6 >

• Hazırlık turnuvalarındayım ikinci sezona basliycam. Duzelir o zaman umarim. Tesekkur ederim.

• Arkadaşlar yönlendirmeyi analog tuşu yerine normal yönlendirme tuşlarından yapma şansımız var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ukilavuz kullanıcısına yanıt
    Var tabi ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapçaz ben bulamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ana Menüden > Customise > Settings > Customise Controls > R2 > Move Player = Tactics & Mentality

benim ki ingilizce menü olduğundan böyle yazmak durumunda kaldım aşağı yukarı bu gidişattan bulursunuz zaten.
  • arkadaşlar gol sevinçlerinde tek kol şınav çekme nasıl oluyor bilen var mı ? demin bilmeden yaptım bi daha da yapamadım.
  • ps4 1.2 m var.

özelden yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 1 Ağustos 2018; 17:47:20 >
  • Kariyer modunda (teknik direktör) oynarken bütün maçları oynamak zorundamıyız yoksa similatör gibi bir şey var mı? Çok eskiden pc de oynarken similasyon vardı maçın gidişatına göre girip oynama özelliği vardı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Maçı ister oynayabilir ister simule edebilirsiniz. O dediğiniz olay sanırım en son fifa 2005te falandı, artık yok. Tek tuşla anında simulasyonu bitirip sonucu görebiliyorsunuz sadece. Gidişhata göre girip oynama olayı yok.

Sonuçtan memnun kalmama, sakatlık vb ihtimaline karşı, simule etmeden önce oyunu kaydetmeniz iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.