Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
401.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kruezberq

Ben yanlış anlamışım, kardeşlik yaparsanız kullanabilirsiniz.
    Kardeşlikten kasit nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kruezberq

Ben yanlış anlamışım, kardeşlik yaparsanız kullanabilirsiniz.
    Tamamdir hocam gerek kalmadi ogrendim. Sagol yardimin icin iyi forumlar

• Fifa 18 almak istiyorum . Varmı satmayı düşünen

• tlgbyz T kullanıcısına yanıt
    Almışken sıfır alabilirsin düştü fiayatları zaten
  • Her sene yeni sürüm çıkarken bir önceki sürüm bilinçli olarak kalitesizleştirilir denilir, fifa 19 çıkacağı için bu aralar fifa 18'in güncellemelerle kalitesizleşmesini gözlemleyen oldu mu yoksa psikolojik mi? Sanki paslar daha hatalı oluyor, şutlar daha bi değişik ve çat diye gol olduğu da oluyor yüzde yüz pozisyonun saçma şekilde kaçtığı da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar. hiç dikkat etmedim de fifa 19 çıktıktan sonra fifa 18 e kadro güncellemesi filan geliyor mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dantesneo

Her sene yeni sürüm çıkarken bir önceki sürüm bilinçli olarak kalitesizleştirilir denilir, fifa 19 çıkacağı için bu aralar fifa 18'in güncellemelerle kalitesizleşmesini gözlemleyen oldu mu yoksa psikolojik mi? Sanki paslar daha hatalı oluyor, şutlar daha bi değişik ve çat diye gol olduğu da oluyor yüzde yüz pozisyonun saçma şekilde kaçtığı da
    Onlineda hizlandi oyun o yuzden bildigin langirt suan

• KcRasco K kullanıcısına yanıt
    Gelmiyor. Tüm güncellemeler yeni cıkan oyuna geliyor

• +2m değerinde içerisinde birçok satılamaz oyuncu bulunan hesap satılıktır, dileyen ulaşabilir.

dipnot: satılamaz oyuncular +2m ye dahil değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhandogan3 -- 28 Ağustos 2018; 14:18:23 >
  • KcRasco K kullanıcısına yanıt
    Ozanman kimse yenisini almaz
  • offline dostluk maçları için Jailson u transfer etmeyi çalışıyorum Fenerbahçeye ama Gremio kadrosunda böyle bir oyuncu yok. Çok saçma 2017-2018 sezonunda adam 40 küsür maça çıktı Gremioda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

offline dostluk maçları için Jailson u transfer etmeyi çalışıyorum Fenerbahçeye ama Gremio kadrosunda böyle bir oyuncu yok. Çok saçma 2017-2018 sezonunda adam 40 küsür maça çıktı Gremioda
    Fifa 18'de Brezilya Serie A'nın lisansı tam değil. Sadece takım isimleri ve logolar lisanslı. Oyuncu isimleri fake.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dream Machine

Fifa 18'de Brezilya Serie A'nın lisansı tam değil. Sadece takım isimleri ve logolar lisanslı. Oyuncu isimleri fake.

Alıntıları Göster
    Koskoca Brezilya ligi yok mu yani. Tüm seri fake olamaz, ciddi misin ?

Abi şu yüz, Türk stadlar ve Tüm takımlar lisanslı zor değil şu işler Sene 2018.bir kıytırık yamayla yapılıyorsa Ea da yapabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: centaur3535

Yok hocam, arkadaşlarla bir araya gelip oynadığımız zamanları yakalar mıyım diye aldım zaten ps4 ü. Uzun zamandır cihazım yoktu. Evlilik çoluk çocuk derken. Ama o eski maçların tadını vermiyor. Online da çok çeşit adam var. En basiti dün gece 2-0 öne geçtim ve ikisinde de direk gol sonralarını geçtim. 2-2 yaptı ikisinde de her şeyine kadar izletti gol sevinçlerini. Diğer bir maçta da maç başladı öne geçtim sonra benim küçük kız ağladı tekrar uyutayım diye pause yapıp anlaşmalı ayrılık seçip bıraktım sonra geri geldim hayır demiş ve hemen boş kaleye atmış maç 1-1. Şimdi bunlar oyun mu oynuyor yoksa bir galibiyetim artsın diye mi uğraşıyor anlamadım.

Neyse hocam yapacak bişey yok arada stres atamak için oynayalım derken daha çok stres oluyoruz sanki.

Benim PSN: centaur3535 isterseniz ekleyin denk geldiğimizde oynarız.

Alıntıları Göster
    Vay be hocam ne karaktersizler varmış. Allah bağışlasın bu arada kızını, ömrü güzel olur inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolisso -- 2 Eylül 2018; 23:20:11 >

• arkadaşlar hesabım satılıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 3 Eylül 2018; 8:46:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyloth

Selam ben de yeni başladım bu oyuna. Fifa 18'de kariyer modunda oyuncu oluşturdum maçlara çıkıyor, takım oyunu seçerek oynuyorum. Oyun puanı 9 bile olsa her maç 75. dakikayı geçince oyuncu değişikliği yapıyor hoca benim oynadığım oyuncuyu çıkartıyor. Bu oyuncuyu değiştirmemesini istiyorum ama ne yapabilirim bulamadım. Ne kadar baktıysam da internetten bir yanıt bulamadım. Oyun ayarlarında da bir seçenek göremedim. Bilgisi olan var mıdır?
    Hocam baya olmuşta yeni gördüm halen aynı sorunu yaşıyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolisso -- 3 Eylül 2018; 16:21:48 >
  • fifa 18 de ileri açılan kaleciyi farkedince attıgım keyif veren güzel bir gol :)
  • KIBRISLI83 kullanıcısına yanıt
    Beğendim
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    onun nedeni brezilya ligi lisanssız oyunda hocam. takım isimleri, formalar filan lisanslı ama oyuncuların tamamı fake. yani fake isimde vardır jailson..
  • Psikolojik mi bilmiyorum ama online felaket hızlı gelmeye başladı bugün. Resmen uçuyorduk, pesten bile daha hızlı. Futbol oyunu dediğin yavaş ve oturaklı olur, bu nedir? Ayrıca kimi maçlarda ben istediğim gibi kontrol edemiyorum, saçma sapan pas hataları oluyor ve rakip kazanıyor, kimi maçlarda ise rakip saçma sapan pas hataları yapıyor ve ben kolayca kazanıyorum. Sanki benimle rakip haricinde bir üçüncü kişi ya da şey varmış gibi hissetmeye başladım oyunun içinde. Nedir bu şey?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.