Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
124.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben + 3 kişi olarak beni de ekleyebilirsiniz.
  • Ekleyebilirmisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenilir kaynak ve kredi kartıyla ödeme olursa ben de varım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir hareket YOk burda olmadı droyundan alacağım

• 120 tlye bulabilirsek harika olur varmı gelişme

• ekle kardeşim.
  • ben ve 4 arkadaşımı eklermisiniz
  • Ben de varim beni de ekleyin lütfen

• benide ekleyin hocam.
  • ekleyebılırsınız
  • DUYURU: 07,09,2017 KEY SATICILARI VARSA MANTIKLI ALIM HALİNDE ÖM YOLU İLE BENİMLE İRTİBATA GEÇSİN !!!

ARKADAŞLAR BAYRAM NEDENİ İLE KONUYA BİRAZ UZAK KALDIM KUSURUMA BAKMAYIN.
    ÖNCELİKLE LÜTFEN ÖM YOLU İLE BANA SORU SORMAYINIZ BİR GELİŞME OLURSA BURADAN ZATEN DUYURULACAK. FORUMDA KEY SATAN BİR ARKADAŞ VARDI DEDİĞİM GİBİ KONUYA UZAK KALDIĞIM İÇİN SANIRIM KEYLERİN KAYNAĞINI FALAN SORMUŞLAR O YÜZDEN ÖN SİPARİŞİ İPTAL ETTİ. ŞU ANLIK BİR GELİŞME YOK. KEY SATAN FİRMALARA YAZDIM CEVAP BEKLİYORUM DONANIMHABERE ÖZEL BİR İNDİRİM OLURSA HEMEN DUYRULACAKTIR BİLGİNİZE !
  • Beni de ekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fAxeswOw -- 7 Eylül 2017; 14:42:57 >
  • Bu is yatar ya. Droyun ile gorusup biraz fiyat kirdiralim bence. Toplu aliyoruz indirim yapin hesabi. Yoksa ben ne oldugu belirsiz adamdan alacagima droyun veya origin'den alirim yani. Muhattabim olur en azindan.

• ben de varım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamberg

Bu is yatar ya. Droyun ile gorusup biraz fiyat kirdiralim bence. Toplu aliyoruz indirim yapin hesabi. Yoksa ben ne oldugu belirsiz adamdan alacagima droyun veya origin'den alirim yani. Muhattabim olur en azindan.

Aynen, karşımızda 1 kişiyle muhattap olacağımıza en azından küçük de olsa kurumlaşmış bir yerden almak lazım. En uygun droyun zaten şu an ve baya bir kişinin de alacağı belli. Zaten konu sahibi arkadaş gerekli mailleri atmıştır gerekirse biz de atalım. droyun biraz daha uygun fiyat sunarsa toplu şekilde ordan alırız inşallah @droyun-yetkili

droyun olmaz da başka bir firma 145 TL değilde 140 TL dese bile ordan alabiliriz yani sonuçta 5 TL 5 TLdir ve 50 kişi alsa 250 TL kar olmuş olur sonuç olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 7 Eylül 2017; 17:1:48 >
  • Droyun canlı destekten yazdım forumdaki konuyu bence bir kaç arkadaş daha yapsın aynını belki dikkatlerini çekebiliriz.
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Pek çok kişi 100 TL civarında bir fiyat düşünüyor. O nedenle zor görünüyor o fiyatlara çok sayıda kişinin alması

• Yani en kötü ihtimal öyle dedim ben 145 vereceğimize 140 veririz manasında tabi daha düşük olması gerek
  • Droyun kesinlikle indirim YOk dedi bende aldım oradan fiyat artacakmış inerse paranızı veririz ama kesinlikle inmeyecek dediler bana

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.