Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
124.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kredi kartına taksitle en uygun nereden alabiliriz. 190 lirayı buluyor taksitli almak isteyince.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Droyundan aldım bende indirimi bırak fiyat artacak yoksa

• Bende droyundan almayı düşünüyorum ama güvenemiyorum..

Güvenilir midir? Daha önce oradan oyun alan arkadaşlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranyilmaz

Bende droyundan almayı düşünüyorum ama güvenemiyorum..

Güvenilir midir? Daha önce oradan oyun alan arkadaşlar var mı?

Daha önce 2 defa alışveriş yaptım Droyun'dan. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım
  • beyler organize tam olunamadıgını dusundum ve bugun droyundan 145 tl ye aldım.(gecen sene 119tl den almıstım bu sefer de euro bazında acayıp uygun geldı)

listeden adımı silebilirsiniz
  • Neden geçen yıla göre fiyatlar biraz yüksek geldi? FIFA 18 daha mı çok yenilik içeriyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 9 Eylül 2017; 13:56:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeşilOk

Neden geçen yıla göre fiyatlar biraz yüksek geldi? FIFA 18 daha mı çok yenilik içeriyor acaba?

oyunun fiyatı aynı, türk lirası her geçen gün daha fazla değer kaybettiği için oyunun fiyatı her geçen sene hatrı sayılır bi şekilde artıyor.
  • Sanmıyorum bir oyun firmasının çıkıp daha ucuza verebileceğini. DrOyun zaten piyasaya göre ucuz veriyor zaten. Doğal olarak atılan maillere cevap verme zahmetine bile girmiyorlar. İletişim yarıda kesiliyor. Mecbur bizden alacaklar düşüncesine sahipler. O yüzden fazla gevelemeden almak lazım oyunu. Ben yabancı bir siteden farklı bir şekilde temin ediyorum. Kafam rahat.
  • acelem yok ben beklerim görüşmemiz gereken birileri varsa bizde görüşebiliriz yoksa facebookda zafer engür diye birisinden 130 tlye alıcam ben
  • Sistem gereksinimleri belli oldu mu acaba ?
  • iş yatacak gibi bende ön siparişle almayı düşünüyorum...
  • almayın arkadaşlar, bu tür siteler birbirleriyle anlaşıyorlar belli fiyatın altına satmamak için bunların eline koz vermeyin böyle bir topluluk oluşturmuşsunuz onlar kaybeder siz değil. forumda bir arkadaş var 90 liraya verecekmiş toplu alırsanız adamın referansıda var, şahsen ben oyunu bu yıl almıcam ancak alacak olsam ondan alırdım. bu oyuna 100 liradan fazla vermeyin size o kadar söylim.
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    100 TL'den fazla vermemek gerekir haklısın ama bir an önce bir yer bulsak iyi olur yoksa fiyat artacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

almayın arkadaşlar, bu tür siteler birbirleriyle anlaşıyorlar belli fiyatın altına satmamak için bunların eline koz vermeyin böyle bir topluluk oluşturmuşsunuz onlar kaybeder siz değil. forumda bir arkadaş var 90 liraya verecekmiş toplu alırsanız adamın referansıda var, şahsen ben oyunu bu yıl almıcam ancak alacak olsam ondan alırdım. bu oyuna 100 liradan fazla vermeyin size o kadar söylim.

Kim 90 tlye veriyor niye almıyoruz o arkadaştan biz

• Valla kimse o kendini belli etsin referansı sağlamsa direk alalım.Bu kadar müşteri var.Hem o kazansın hem biz kazanalım.Droyundan almak bana da mantıklı gelmiyor.Bu kadar alıcı varken
  • satan arkadaş bu ;https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=2249454

güvenip güvenememek tamamen sizin insiyatifinize kalmış bir şey, şahsen tanımıyorum bu arkadaşı sonra sen attın sen söyledin demeyin bir sorun çıkarsa arkadaşlar.
  • Beni de ekle
  • Listeye beni de ekleyebilirsiniz, ne zaman ve nasıl alıyoruz?
  • Beni de ekleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.