Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
124.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emeklerinize sağlık , ekleyebilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadekici10

Sonra oyun firmaları neden Türkçe çıkartmıyo ühühühü diye ağlıyorsunuz. Açık açık key için sayfa açmışsınız ahahah.

Konuyu açan benim. Oyunu Fifa 13'ten beri online oynuyorum, yabancı dilim Almanca ve oyunu spiker dahil Almanca dili altında oynuyorum daha çok hoşuma gidiyor (Tercih meselesi).
    Şimdiye kadar 'ühühüh oyunlar Türkçe çıkartmıyor' diye ağladığımı da hatırlamıyorum :).
    Zaten bilgisayarımda toplasan Fifa oyun serileri birde GTA IV var fazla oyun oynayan biri değilim.
    Hatırlamıyorum ama Fifa 14'ü sanırım donanımhaber sayesinde brezilya vpn'si girip bir şeyler yaparak nuuvem'den almıştık (artık nuuvem bölgesel kilit uyguladığı için almak mümkün değil).
    Burası donanımhaber, eğer fırsat varsa oyunu daha uygun fiyata almaya çabalarız. Belki başaramayacağız belki olmaz orası ayrı konu en azından denedik deriz.
    Key için sayfa açmamın sebebi budur, dediğim gibi olmaz ise sıkıntı yok en azından çabaladım denedim derim öyle ya da böyle alacağız keyleri.

• Arkadaşlar Fifa 18 satın almak yerine Origin access üyeliği yaptırmak daha mantıklı değilmi?.Ayda 16tl yada yıllık 100tl vererek sadece fifa 18 değil 70den fazla oyun oynama ımkanı oluyor.Ayrıca fifa 18 i 6 gün önceden 10saat süre ile oynama imkanı sunuyormus origin access.
    Yalnış bir bilgi verdiysem lütfen düzeltin.

https://www.origin.com/irl/en-us/store/origin-access/vault-games

https://leadergamer.com.tr/2017/07/08/battlefield-1-titanfall-2-fifa-18-ea/

• Cenk345 C kullanıcısına yanıt
    Evet hocam yanlış bilgi var. Access ile sadece önceki oyunları ücretsiz olarak edinebilirsin. Yani FIFA 18'i 10 saatlik deneme sürümünden sonra satın alman gerekir. Aman diyeyim FIFA 18 oynayacağım diye access satın alma :)
  • Droyunda günce fiyat 159 tl olmuş.

Demoyu bekliyorum , sistemim kaldırır mı diye deneyip alacağım..

Daha da yükselir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadekici10

Sonra oyun firmaları neden Türkçe çıkartmıyo ühühühü diye ağlıyorsunuz. Açık açık key için sayfa açmışsınız ahahah.

bedava key mi alıyoruz? Millet yurtdışında kendi parasıyla 50 60 tl ye alıyor gibi alıyor, senin paran çoksa originden ön sipariş versene 300 tl ye.
  • Droyun fiyat yükseltti. 159 oldu. Tekrar düşmeyecek dediler. Daha fazla yükselme ihtimaline karşı alacağım ben artık. Yükselebilir dediler
  • droyunda da 159 tl yükselmiş fiyat geçmiş olsun.
  • Thema Player kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam:) Droyun da 145tl den 159tl ye çıkarmış:(
  • bende bugun aldım droyundan sabah 145 şansıma sistem kaldırır bence 17 kaldıran bunuda oynatır rahatlıkla 1920x1080 de
  • Geçmiş olsun Madem yükseldi demo çıkana kadar almam ben bir demoyu deneyeyim ondan sonra artık
  • 3 arkadaş almayı düşünüyoruz ekleyin.
  • Herkese selam arkadaşlar;

Fifa 18 oyunu ile ilgili bir bilgilendirme yapayım istiyorum bir çok kişi oyunla ilgili indirimli bir fiyat beklerken fiyatın yükseldiğini gördüler.

Bildiğiniz üzere Fifa 17'de en ucuz fiyatı biz vermiştik ve Türkiye'deki bütün firmalardan önce oyunları dağıtıp sahiplerine ulaştırmıştık.

15 Haziran 2017 Tarihinden itibaren 145 TL olan Fifa 18 fiyatını oyun tarihi yaklaştığı için 159 TL'ye çektik, aldığımız yerlerde bu şekilde fiyatlarını yükselttiler. Ki oyun çıkma tarihine doğru fiyatların yükseleceğini belirtmiştik defalarca.

Bildiğiniz gibi firma olarak ucuz al-pahalı sat mantığı gütmüyoruz.

Sorularınız varsa sorun cevaplayalım.

Herkese iyi oyunlar.
  • En ucuz fiyatı bursagb vermişti benmi yanlış hatırlıyorum fifa 17 için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok biz verdik, ilk çıkış yaptığımız dönemdi 3000'den fazla Fifa 17 kodunu 99 TL'den dağıttık pre-order bonusları ile birlikte. Peynir ekmek gibi satıldı ilk hafta :)
  • droyun-yetkili kullanıcısına yanıt
    Bu geceye kadar 145'ten satsaydınız iyiydi ya da bugün yükseleceğini belirtseydiniz keşke daha önceden. Ben bugün alacaktım. Siteye girdim ve fiyat yükselmişti. Yanlış anlamayın biraz üzüldüm sadece. Ona göre bütçemi ayarlamıştım ben:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebofann -- 11 Eylül 2017; 18:24:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: droyun-yetkili

Herkese selam arkadaşlar;

Fifa 18 oyunu ile ilgili bir bilgilendirme yapayım istiyorum bir çok kişi oyunla ilgili indirimli bir fiyat beklerken fiyatın yükseldiğini gördüler.

Bildiğiniz üzere Fifa 17'de en ucuz fiyatı biz vermiştik ve Türkiye'deki bütün firmalardan önce oyunları dağıtıp sahiplerine ulaştırmıştık.

15 Haziran 2017 Tarihinden itibaren 145 TL olan Fifa 18 fiyatını oyun tarihi yaklaştığı için 159 TL'ye çektik, aldığımız yerlerde bu şekilde fiyatlarını yükselttiler. Ki oyun çıkma tarihine doğru fiyatların yükseleceğini belirtmiştik defalarca.

Herkese iyi oyunlar.

Bu konudakilere en azından 1 2 gün için tekrar 145 tlden satma imkanınız yok mu ?

• Arkadaşlar 10 sefer söyledik yükselecek alın diye keşke alsaydınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenPaw

quote:

Orijinalden alıntı: droyun-yetkili

Herkese selam arkadaşlar;

Herkese iyi oyunlar.

Bu konudakilere en azından 1 2 gün için tekrar 145 tlden satma imkanınız yok mu ?

Öyle bir güzellik yapsalar keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence oyun çıktıktan sonra fiyatlar düşecek bekleme tarafındayım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.