Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
124.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O arkadaş kaynağı söylemiyor onu geçtim sıkıntı olmayacağına garanti bile vermiyor geçen sene başkasından aldım 3 ay oynadım sonra hesap ban yine aynısı başıma gelmesin diye almıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunoo

O arkadaş kaynağı söylemiyor onu geçtim sıkıntı olmayacağına garanti bile vermiyor geçen sene başkasından aldım 3 ay oynadım sonra hesap ban yine aynısı başıma gelmesin diye almıyorum

Ben de ilk başta o arkadaşa yönelmiştim Allah var referansları güzel ama bir key satış konusuna rastladım orada sıkıntı çıkmış alıcıyla o yüzden kefil olamadım.
    Kaynak önemli değildi garantisi olmadıktan sonra bu kadar kişinin vebaline giremem ben.
  • Konuyu açan arkadaş listeyle birlikte droyunla iletişime geçersen belki güzel bir indirim yapabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukum

Konuyu açan arkadaş listeyle birlikte droyunla iletişime geçersen belki güzel bir indirim yapabilirler.

Droyun 100-120 civarına inerse çok iyi olur.
  • ben dün gece konuştum droyun ile.forum için de sordum geçen yılki gibi indirim olacak mı diye.ama olmayacağını söyledi karşıdaki.

bugün aldım 145'ten.yapacak birşey yok.daha da artacakmış çünkü fiyat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukum

Konuyu açan arkadaş listeyle birlikte droyunla iletişime geçersen belki güzel bir indirim yapabilirler.

Belki 5 kere yaptım :). Sayımız yükseldikçe yazdım adamlara indirim yapmamakta kararlılar.
  • Adamlar kendilerinden emin bu fiyata başka yerden çok zor diyorlar.Aslında bir ara nuuvem gibi sitelerden alıyorduk.Şimdi nuuvem'e region lock geldi.O tarz bir site bulup uygunada alınabilir.Tabi böyle bir yer varsa
  • Firmalar ön sipariş bonusunu veriyor mu?
  • Web APP olayı nasıl olacak bu key alımlarında?

Edit: Tamamdır buldum cevabı, oyuna sahip olmasanız bile erken web app erişimi herkes için geçerliymiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManuOstar -- 11 Eylül 2017; 1:59:18 >
  • merhaba arkadaşlar oyunun sistem gereksimleri açıklandımı birde demo nezamn gelıcek ona gore test edıp almak ıstıyorum
  • hocam beni de 4 key olarak ekle.
  • Sonra oyun firmaları neden Türkçe çıkartmıyo ühühühü diye ağlıyorsunuz. Açık açık key için sayfa açmışsınız ahahah.
  • Ekleyin hocam :)
  • Neyin kafasını yaşıyorsun ? 2 senedir bu tarz konular açılıyor.Herkesin cebine neresi uygunsa ordan almak istiyor.Ayrıca oyun zaten 2 senedir Türkçe hemde Türkiye ligi içinde çıkıyor.Birşeyleri eleştirirken bazı noktaları da gözardı etmek doğru değil.
  • Modality kullanıcısına yanıt
    Senin dediğin şey aynen şu: Esnafsin ve vergi vermek düşüncene göre cebine uymuyor bu yüzden vergi vermiyorsun. Bir de diyoruki oyun zaten 2 senedir Türkçe. Yani adamlar bir kere Türkçe desteği verdiler artık köprüyü geçtik ayıya dayı demeye gerek kalmadı. . Asıl sen neyin kafasındasın? Sağdan soldan duyuyodum DH ölücüleri diye de, nolcak diyodum, meğerse o ölücü o ölücü değilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadekici10

Senin dediğin şey aynen şu: Esnafsin ve vergi vermek düşüncene göre cebine uymuyor bu yüzden vergi vermiyorsun. Bir de diyoruki oyun zaten 2 senedir Türkçe. Yani adamlar bir kere Türkçe desteği verdiler artık köprüyü geçtik ayıya dayı demeye gerek kalmadı. . Asıl sen neyin kafasındasın? Sağdan soldan duyuyodum DH ölücüleri diye de, nolcak diyodum, meğerse o ölücü o ölücü değilmiş.

Adamlar zaten firmalara belli bir ucret karşılığı keyleri veriyorlar. Bir firma atiyorum 100 TLye aldığı bir keyi 145 TLye satıyor ve 45 TL kar ediyor. Diger firma yine 100 TLye aldığı bir keyi 160 TLye satıyor 60 TL kar ediyor.. Yani yapımcı firmayi etkileyen bir sey olmuyor ki zaten onlar istediği ücretten satmis oluyorlar. Sen de enayi degilsen gider güvenilir bir yerden en iyi fiyat vereni araştırıp alırsın. Zaten elin yabancisi kendi para birimine göre 60 birim gibi bir ücrete bu oyunu alabiliyor biz bizim paramiz degersiz oldugu icin bu ucretin 2-3 katinda alabiliyoruz birak da daha ucuz almaya çalışalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 11 Eylül 2017; 12:34:4 >

• %500 vergi alacak bu insanları ölücü diye suçlayacaksın.Önce bir vergi oranlarına bakmanı öneririm.Kimse burda illegal bir iş yapmıyor.Sen git araldan 300 liraya oyunu al vergi veriyorum diye övün.Aral tarzı firmalarda o vergiyi cebine indiriyor.Bu şartlar altında herşeyin en uygununu aramak ölücülükse ölücüyüz bu şartları oluşturanları sorgulamak lazım.Türkçe desteğini adamlar Türkiyeden yeterli alım görüyor ki veriyor.Nereden beklenilen satış oranı gelirse ona göre dil desteği ve o ülkenin ligini verir.Sen zamanında ya araldan çok kazık yemişsin yada yıllardır pes oynamaktan neyin ne olduğunun farkında değilsin.

Şuanki senin yaptığın konuyla alay edip baltalamaya çalışmak.
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer illegal değilde orjinal(başlıkta yazmışsın)yani lisanslı ürün alıyorsan kaç paraya nerden aldığının bir önemi yok, doğru yapıyorsun. Buna bir şey demem. Fakat vergiler çok yüksek onlar 60 birim veriyor biz 160 birim veriyoruz deme bu zaten senin suçun. Siyasete girmek istemiom ama sen seçiyosun malum partiyi onlarda çapsızlıktan/vizyonsuzluk/hırsızlıktan.... senin paranı değersizleştiriyor (sen derken, sonuçta hepimiz). Neyseee
  • Modality kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ben her oyunu Steam den alıyorum. Aral maral bilmem ben. Zaten yıllardır yurt dışında yaşıyodum, hepten bilmem yani. Vergi oranlarına bakmamı öneriyon, Aral vergiyi cebine indiriyomuş muş, vergi develete verilen bir kesintidir. Kimse cebine indiremez(hırsızlık, yolsuzluktan ayrı olarak). Siyasete girmeyelim, şartları oluşturan şey malum parti...

Konuyla alay etmiyorum. Yapılan eğer lisansız keyler ile oyunu çalıştırmak ise yanlış olduğunu söylüyorum. Bu şey gibi aynen. İnternetten korsan film sitelerinin "emeğe saygı yorum yazın demesi gibi"

üstte dediğim gibi eğer lisanslı alıyorsanız ne kadara,nerden aldığınızın bir önemi yok. Merakımdan soruyorum bu kadar adamın hepsi aynı key e mi sahip olacak yoksa her birine ayrı ayrı lisanslı key mi verilecek?

• Kadekici10 K kullanıcısına yanıt
    Her birimize ayrı ayrı lisanslı key verilecek. Lisanssız olsa kimse korsana para vermez bedava indirme seçenekleri varken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 11 Eylül 2017; 13:49:26 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.