Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
124.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Durmaplay yardımcı olur mu acaba? Ya da diğer siteler? Ama malesef onlar daha pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 7 Eylül 2017; 20:58:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durmaplaybzaten pahalı inse bile droyundan aşağı inmesi zor

• arkadaşlar size tavsiyem Kinguin olacaktır oradan fifa 18 diye aratın. DLC'lisi Ronaldo Edition'ıdır. Ben örneğin onu aldım.
  • Bahsettiğiniz sürüm standart edition ve önsipariş bonusu yani ronaldo edition değil. Aldığınız sürüm droyunda şu an 145 tl den satılıyor daha da indirim olması kuvvetle muhtemel siparişinizi iptal edin bence.
  • beni de ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

Bahsettiğiniz sürüm standart edition ve önsipariş bonusu yani ronaldo edition değil. Aldığınız sürüm droyunda şu an 145 tl den satılıyor daha da indirim olması kuvvetle muhtemel siparişinizi iptal edin bence.

Droyunla en az 10 kere konuştum kesinlikle indirim yok bu saatten sonra fiyat artar anca dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunoo -- 8 Eylül 2017; 12:42:13 >
  • quote:

Bahsettiğiniz sürüm standart edition ve önsipariş bonusu yani ronaldo edition değil. Aldığınız sürüm droyunda şu an 145 tl den satılıyor daha da indirim olması kuvvetle muhtemel siparişinizi iptal edin bence.

Emin misiniz ? İyice inceledim ve BUY FIFA 18 + PRE-ORDER BONUS DLC PRE-ORDER ORIGIN CD KEY diyor. Ayrıca açıklamalarında ;

The countdown is on! FIFA 18 releases worldwide on September 29th 2017.

Offer includes the base game + the following pre-order bonuses:

5 Jumbo Premium Gold-Sets
    Cristiano Ronaldo for FUT
    8 Special Edition-FUT-Trikots

Diyor.

Origin'den baktığınızda da aynı şeyleri Ronaldo Edition'da veriyor.

Kısacası bunun Ronaldo Edition'ıdır. Hemde Pre Order bonusu dediği de 29'unda değilde 26 Eylül oynanabileceğini belirtiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oneimieno -- 8 Eylül 2017; 15:2:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RaphaelDogan

quote:

Emin misiniz ? İyice inceledim ve BUY FIFA 18 + PRE-ORDER BONUS DLC PRE-ORDER ORIGIN CD KEY diyor. Ayrıca açıklamalarında ;

Diyor.

Kısacası bunun Ronaldo Edition'ıdır. Hemde Pre Order bonusu dediği de 29'unda değilde 26 Eylül oynanabileceğini belirtiyor.

Onların hepsi ön sipariş hediyeleri. Sizin aldığınız standart edition. Ronaldo edition olsa belirtilirdi isminde. FİFA 18+ PRE ORDER BONUS yazıyor sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: RaphaelDogan

quote:

Diyor.

Hayır hocam daniel haklı aldığınız standart edition Ronaldo paketinde 3 gün erken erişim var ve 5 paket değil 20 paket veriyor yani 145 liraya olan paketi 195 e almışsın

• Up to 5 FIFA Ultimate Team Jumbo Premium Gold Packs (one per week for five weeks - worth up to $15)Cristiano Ronaldo FUT loan player for 5 matches8 special edition FUT kits designed by FIFA soundtrack artists bunlar standart edition un önsipariş hediyeleri imiş sormak istediğim konu 15 dolar karşılığında ronaldo yu kalıcı olarak alabilecek miyiz ingilizcesi olan biri açıklayabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosker60

Up to 5 FIFA Ultimate Team Jumbo Premium Gold Packs (one per week for five weeks - worth up to $15)Cristiano Ronaldo FUT loan player for 5 matches8 special edition FUT kits designed by FIFA soundtrack artists bunlar standart edition un önsipariş hediyeleri imiş sormak istediğim konu 15 dolar karşılığında ronaldo yu kalıcı olarak alabilecek miyiz ingilizcesi olan biri açıklayabilir mi?

Öyle şey olur mu hocam hiç

• Bana da mantıksız geldi de hocam 15 dolar muhabbeti ne o zaman?

• beni de yazarmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruelly -- 8 Eylül 2017; 21:5:34 >
  • Arkadaşlar bir kaç güne sonuç alamazsak mecbur tek olarak alacağım ben. Toplu alım bu sefer olmayacak gibi.
  • droyun neden diğerlerine göre bi hayli ucuza satıyor? yani 20-30 lira iyi bi fark.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arshi

Arkadaşlar bir kaç güne sonuç alamazsak mecbur tek olarak alacağım ben. Toplu alım bu sefer olmayacak gibi.

Öyle olacak gibi gözüküyor. Yazmadığım yer kalmadi. Bir kişi mi dönüş yapmaz ? :( 100+ toplu alım var şurada ilgilenen bir satıcı olmadı maalesef. Demo çıkana kadar araştırmaya devam edeceğim.

• Ben ve +2 eklerseniz sevinirim.
  • Evet arkadaşlar dediğiniz gibiymiş tam anlamamışım iyi ki uyandırdınız. Paramı geri iadesini istedim.
  • Hocam azıcık ilgilenseler toplu alım olacak zaten 100 hatta 200 kişi bile olabilir. Geçen seneki gibi yapsalar fiyat verip bizde seçerdik.

• Beni de ekleyebilir misin?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.