Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
124.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aman ha fifa 17 dikkat et dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: droyun-yetkili

quote:

Orijinalden alıntı: mete14

quote:

Orijinalden alıntı: Modality

Valla 145 lira iken nasıl olsa herkes alacak fikrindeydi fakat bu hamle çokta hoş olmadı.Şimdi açıkcası droyununda bir espirisi kalmadı.2-3 lira fazlasına herkes alışveriş ettiği yerden alacak.Neyse demoya kadar biraz daha beklemek lazım.

Aynen öyle katılıyorum bende bu saatten sonra düşünmüyorum droyundan almayı.

Arkadaşlar kusura bakmayın ama 145 TL'den satıyoruz 1 hazirandan beri, 3-4 aydır almayıp oyun çıkmasına 10 gün kala fiyat yükseldi diye isyan bayraklarını havaya çekmeyin.

Siz destek olmazsanız nasıl ucuza oyun tedarik edeceğiz ? Hayır sizin için demiyorum ama genel olarak sadece ucuzsa DrOyun'dan alalım mantığı oluştu. Bizim de belirli giderlerimiz belirli ödemelerimiz var ki yine çok küçük kar oranları ile satıyoruz.

Yine de piyasanın en altında tutmaya çalışıyoruz fiyatları.

Aylardır bağırıyoruz fiyatlar yükselecek alın diye.

Herkese iyi oyunlar diliyorum tekrardan.

Amacınızın sürümden kazanmak olduğunu kendi sitenizde zaten belirtmişsiniz ki fiyatlarınız uygun olduğu için tercih ediliyorsunuz genelde. Şimdi fiyatı diğer satıcılarla aynı seviyeye çekiyorsunuz ve piyasanın en altı diye belirtiyorsunuz.

İyi satışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adu87

aman ha fifa 17 dikkat et dostum.

Aynen kardeşim gördükten sonra değiştirdim mesajı. FIFA 17 miş.
  • quote:

Geçen sene bende aynı senini gibiydim fifa 17 çıktı aldım sonra hoba askere :D.
    Askerden önce fena oluyor bol bol oyna. Şimdiden de hayırlı teskereler kardeşim.

Saol kardeşim benim eksik olma 6 ay fifadan uzak kalacağım inşAllah :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoko54

Para kolay kazanılmıyor işsizim ve kasımda askerim ona rağmen alacağım oyunu ama yaptığınız ayıp

ben de kasımda gidecektim fifa için şubata erteledim askerliği :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamberg

quote:

Orijinalden alıntı: droyun-yetkili

quote:

Orijinalden alıntı: mete14

quote:

Orijinalden alıntı: Modality

Valla 145 lira iken nasıl olsa herkes alacak fikrindeydi fakat bu hamle çokta hoş olmadı.Şimdi açıkcası droyununda bir espirisi kalmadı.2-3 lira fazlasına herkes alışveriş ettiği yerden alacak.Neyse demoya kadar biraz daha beklemek lazım.

Aynen öyle katılıyorum bende bu saatten sonra düşünmüyorum droyundan almayı.

Arkadaşlar kusura bakmayın ama 145 TL'den satıyoruz 1 hazirandan beri, 3-4 aydır almayıp oyun çıkmasına 10 gün kala fiyat yükseldi diye isyan bayraklarını havaya çekmeyin.

Siz destek olmazsanız nasıl ucuza oyun tedarik edeceğiz ? Hayır sizin için demiyorum ama genel olarak sadece ucuzsa DrOyun'dan alalım mantığı oluştu. Bizim de belirli giderlerimiz belirli ödemelerimiz var ki yine çok küçük kar oranları ile satıyoruz.

Yine de piyasanın en altında tutmaya çalışıyoruz fiyatları.

Aylardır bağırıyoruz fiyatlar yükselecek alın diye.

Herkese iyi oyunlar diliyorum tekrardan.

piyasanın en altında değilsiniz, piyasa ile aynısınız. bu konuda adı en çok geçen firmanın droyun olmasının bir nedeni var. en ucuz oradaydı, referansları iyiydi. yüz küsür kişi alacak. en ucuzu aramak tabi ki hakkımız. eğer piyasa ile aynı şartları sunuyorsanız diğer alternatifleri de değerlendireceğiz, hatta onları daha öncelikli değerlendireceğiz çünkü zam yapmamış olacaklar. ne var bunda bu kadar kızacak?

ekleme: kimseye muhtaç değiliz arkadaşlar. 142 kişiyiz tamı tamına. 159 liradan 22578 lira para yapar. bu durumda eli güçlü olan taraf biziz.

142 kişiyide geçtik :). Bir yola girdik artık arkadaşlar elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
    Bamberg arkadaşın dediği gibi güç elimizde 100tl bile olsa 15bin tl'den fazla potansiyeli olan gurubumuz var.
    Sabır edin 1-2 gün daha, forumdan bir arkadaş şu an biriyle irtibat halinde. Bir gelişme olursa duyuracağım :).

• Hocam beni de listeye yazabilirsiniz. Fiyatı uygun tutan birileri bulunursa bende alabilirim.
  • Maksimum 120 tl veririm zaten hep hile var o kadar da değmez de alışkanlık oldu diye alıyorum

• benide ekleyebilirsiniz çıktığı gun dediğiniz herhangi bi yerde alabilirim

• Oyunları aldıktan sonra birbirimizi ekleyelim ya. Kapışırız:)

• Beni de ekleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebofann

Oyunları aldıktan sonra birbirimizi ekleyelim ya. Kapışırız:)

Benim Origin id kullanıcı adımla aynı herkes ekleyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukum

quote:

Orijinalden alıntı: ekoko54

Para kolay kazanılmıyor işsizim ve kasımda askerim ona rağmen alacağım oyunu ama yaptığınız ayıp

ben de kasımda gidecektim fifa için şubata erteledim askerliği :)

Oda iyiymiş :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sebofann

Oyunları aldıktan sonra birbirimizi ekleyelim ya. Kapışırız:)

Benim Origin id kullanıcı adımla aynı herkes ekleyebilir.

Ekledim:) Kullanıcı adım: ozgur0071 .Herkes ekleyebilir beni de:)
  • yaz hocam

• FIFAFIFAFIFA1900

Ekleyebilirsiniz pcim servisten çıkınca eklemelerinizi kabul edeceğim.

• iyiki geçen gün almışım 145 tlye valla konu sahibini beklesem iyice kazıklanacaktım
  • Beni de ekleyin lütfen. Uygun fiyata kesin alıcıyım.
  • droyun tarafından bu yapılan büyük bir ayıptır 3-5 lira fazla verin bu adamlara para kazandırmayın
  • Dikkatimi çeken şey şu:

Droyun yetkilisi konuya geliyor bakıyor görüyor 150+ kişi listeye yazılmış hemen aynı gün fiyatı 145 liradan 159 liraya çıkarıyor.

Yav siz ne akıllı adamlarsınız millet ucuz diye sizden alalım diyor yaptığınıza bakın.

Onu da geçtim insan böyle piyasaya girmiş ne bileyim oraya bir sayaç falan koyar şu şu tarihte fiyat yükselecek şu şu zamanda indirim bitecek diye herkes ona göre alır. Kafanıza göre fiyatları artırıyorsunuz sakın bana oyun çıkış tarihi yaklaşıyor demeyin neden dün yapmadınız ozaman veya yarın değil de bugün??

Bir de sitemizi yenileyeceğiz dediniz mayıs ayından beri 5 ay olacak ortada fol yok yumurta yok daha.. böyle giderseniz çabuk unutulursunuz..

Ben sizin yerinizde bir oyun satış sitesi olsam müşteri çekmek için diyelim 10'saatliğine fiyatları 130 lira yaparım alan alır yukarıda da dediğim gibi sitenize sayaç ekleyin şu zamanda fiyatlar artacak diye herkes ona göre alsın.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.