Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
124.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cruelly

droyun tarafından bu yapılan büyük bir ayıptır 3-5 lira fazla verin bu adamlara para kazandırmayın

Aslında droyun'un fiyat yukseltmesi sorun degil de biz 145 TLden daha ucuz bir fiyat beklerken günlerdir o kadar cagrilmasina ragmen konuya bir mesaj dahi atmayan yetkilinin fiyati yukselttikten sonra konuya gelip iste biz demiştik yukseltecegiz diye alin yukselttik gibi bir tavir takinmasi hos olmadi. Ben de bu durumda 159 TL degil de 5-10 TL daha yüksek verip baska bir siteden almayi düşünüyorum. Gecen sene bursagb'den almıştım sorunsuz bir şekilde yine ordan alabilirim tabi başka uygun bir siteyle anlasamazsak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 12 Eylül 2017; 1:48:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa 18 demo bugün çıkıyor.Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukum

fifa 18 demo bugün çıkıyor.Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!!

Pc için de çıkıyor degil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Supernova1071

quote:

Orijinalden alıntı: tavukum

fifa 18 demo bugün çıkıyor.Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!!

Pc için de çıkıyor degil mi

evet gece 3 te çıkacakmış diyorlar bekliyorum 40 dk kaldı bakalım.

• Gerekirse 200 TL veririm ama bu aç gözlü insanlardan almam. Droyun bu gidisle cabuk unutulur.

• tavukum kullanıcısına yanıt
    Arkadaş whatsapp'dan yazmış demo çıkacak diye tekrar uyandım iyimi :).
    Çıksın indirelim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adu87

Arkadaş whatsapp'dan yazmış demo çıkacak diye tekrar uyandım iyimi :).
    Çıksın indirelim bakalım.

ben de saat 3ü bekliyorum ,haydi bakalım şu key olayını da hallettik mi işimiz tamam. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: droyun-yetkili

quote:

Orijinalden alıntı: mete14

quote:

Orijinalden alıntı: Modality

Valla 145 lira iken nasıl olsa herkes alacak fikrindeydi fakat bu hamle çokta hoş olmadı.Şimdi açıkcası droyununda bir espirisi kalmadı.2-3 lira fazlasına herkes alışveriş ettiği yerden alacak.Neyse demoya kadar biraz daha beklemek lazım.

Aynen öyle katılıyorum bende bu saatten sonra düşünmüyorum droyundan almayı.

Arkadaşlar kusura bakmayın ama 145 TL'den satıyoruz 1 hazirandan beri, 3-4 aydır almayıp oyun çıkmasına 10 gün kala fiyat yükseldi diye isyan bayraklarını havaya çekmeyin.

Siz destek olmazsanız nasıl ucuza oyun tedarik edeceğiz ? Hayır sizin için demiyorum ama genel olarak sadece ucuzsa DrOyun'dan alalım mantığı oluştu. Bizim de belirli giderlerimiz belirli ödemelerimiz var ki yine çok küçük kar oranları ile satıyoruz.

Yine de piyasanın en altında tutmaya çalışıyoruz fiyatları.

Aylardır bağırıyoruz fiyatlar yükselecek alın diye.

Herkese iyi oyunlar diliyorum tekrardan.

O ne saçma bir savunmadır? Müşteri almadı diye müşteri suçlanıyor.

Ne yazık ki sizler gibi rağbet görünce fiyat yükselten firma çok. Sürümden kazanıp müşterinin yanında olan bir firma göremedik daha.

Alenen yalan da söylemeyin kardeşim, piyasanın altında felan değil fiyatınız piyasa ile kafa kafaya denk. Ne yapması lazım müşterinin ucuz yer aramaması mı lazım? Sizin mantığınıza göre öyle çünkü.

Hayırlı işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl_Şaman -- 12 Eylül 2017; 3:15:12 >

• Kızıl_Şaman kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl fiyat 99 liraydı ve dolar 2.90, 3.00 gibi fiyattan gidiyor..

Şuan fiyat 145 ten açıldı yani %50'ye yakın zam. Dolar haziranda 3.55 gibiydi bugün itibariyle 3.41

Yani geçen seneye göre 45 kuruş gibi bir fark yada 6'da 1 gibi bir oran. bize gelip %50 gibi zam yaparsa olmaz o iş

Geçen yılki 99 dan sonra, bu yıl yapsa 120 ön siparişi, çoğu kişi alırdı.
  • RoadMonster R kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle max 120tl olmalıydı.Bende bu saatten sonra Droyun dan almam.Kendını baltaladı.
  • Arkadaşlar origin id leri paylaşalım birbirini eklesin isteyenler, oyun çıkınca kapışırız.

Origin id: naturklich

• droyun-yetkili kullanıcısına yanıt
    Selamlar;

Ürünü pahalıya satarak kendine destek sağlayamazsın. Ucuza tedarik ederek bunu kazanabilirsin.

Sen bize değil kendi tedarik departmanına yüklen.

Ayrıca elindeki keyleri satmak zorunda olduğunu sende bende çok iyi biliyoruz.

Kolay gelsin.
  • indirim beklerken bir de zam yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matias28 -- 12 Eylül 2017; 18:32:21 >
  • Beni de ekleyebilirsin
  • Benide ekleyin.
  • DİRECTX 12

MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
    İS: Windows 10 - 64-Bit **
    İşlemci: Intel i3 6300T veya eşdeğeri (5,199) - alternatif olarak Intel i3 4340 (5,226) ve Intel i3 4350 (5,302).
    AMD eşdeğeri AMD Athlon X4 870K (5,219) - alternatif olarak AMD FX-4350 (5,272) ve FX-4330 (5,297).
    BELLEK: 8GB
    Sabit Sürücüde Gereken Boş Yer: 50.0 GB
    Desteklenen Minimum Ekran Kartları: NVidia GeForce GTX 660 (4,116) 2GB ya da eşdeğeri * AMD eşdeğeri Radeon RX 460 (4,218)/R9 270 (4.258)/R7 370 (4,258)
    DirectX: 12

ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
    İS: Windows 10 - 64-Bit
    İşlemci: Intel i3 6300T veya eşdeğeri (5.199) - alternatif olarak Intel i3 4340 (5.226) ve Intel i3 4350 (5.302).
    AMD eşdeğeri AMD Athlon X4 870K (5,219) - alternatif olarak AMD FX-4350 (5,272) ve FX-4330 (5,297).
    Desteklenen Minimum Ekran Kartları: NVIDIA GeForce GTX 670 ya da AMD Radeon R9 270X
    DirectX: 12.0

DİRECTX 11

MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
    İS: Windows 7/8.1/10 - 64-Bit
    İşlemci: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz ya da AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz
    Desteklenen Minimum Ekran Kartları: NVIDIA GTX 460 ya da AMD Radeon R7 260
    DirectX: 11.0

ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
    İS: Windows 7/8.1/10 - 64-Bit
    İşlemci: Intel i5-3550K @ 3.40GHz ya da AMD FX 8150 @ 3.6GHz
    Desteklenen Minimum Ekran Kartları: NVIDIA GTX 660 ya da AMD Radeon R9 270
    DirectX: 11.0

sistem gereksimleri açıklandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi answer25 -- 12 Eylül 2017; 10:44:59 >

• Hala sizden iyi haber bekliyoruz. Eski heyecanınız kalmadı
  • Fiyat uygun olursa bende alırım

• steampunks a destek atarım daha iyi bu ne soygun resmen
  • Durmaplayden ön sipariş vermeyi düşünüyorum göüşleriniz nelerdir ,

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.