Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
124.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son olaylardan sonra droyun dan almak istemiyorum.

Nereden alayım, tavsiyeleriniz neler?
  • Beni de ekleyebilirsin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durmaplay çıkış günü bi bomba patlayabilirmiş, 119.90 tl diye söylenti var. Droyun fiyat yükseltmeye devam etsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gizliforveet

Durmaplayden ön sipariş vermeyi düşünüyorum göüşleriniz nelerdir ,

Herhangi bir yerle anlasma sağlayamazsak grup olarak ben de oradan alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Durmaplay çıkış günü bi bomba patlayabilirmiş, 119.90 tl diye söylenti var. Droyun fiyat yükseltmeye devam etsin..

hocam nereden nasıl edindin bu bilgiyi acaba dogruluğu var mı
  • teke88 kullanıcısına yanıt
    Bi arkadaş söyledi firmaya yakın. Ben pes 2018i onlardan almıştım kod geldi 2 gün kala oyunun çıkmasına, hem de standart aldım premium edition kodu göndermişler. Şahsen fifa 18 çıkana kadar bekleyip çıktığı gün indirim olacak mı bakacağım. Olmazsa da zaten fiyatlar aynı aşağı yukarı. Hem belki ronaldo edition gelir fifa 18 de de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 12 Eylül 2017; 13:33:51 >
  • Toplu alımda bir fırsat yakalayabilmek için benide ekleyebilir misiniz
  • Dr-Oyun donanım haber üyeleri sayesinde adını duyurdu en azından onlara bir güzellik yapması lazımdı.
  • droyun-yetkili kullanıcısına yanıt
    Siz kendiniz kaybedersiniz böyle yaptıkça. Şurada görünen 150 den fazla kişiyiz ve bu buzdağının görünen kısmıydı sadece benim çevremde ben dahil olmak üzere 20 kişi vardı oyunu alacak ama benden haber bekliyorlardı. Artık şimdi 5-10 tl fazla verir bildiğimiz yerden alırız. Oysa ki oyunu 145 değilde 120 lira yapsaydınız hem siz kazanacaktınız hemde biz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: droyun-yetkili

quote:

Orijinalden alıntı: mete14

quote:

Orijinalden alıntı: Modality

Valla 145 lira iken nasıl olsa herkes alacak fikrindeydi fakat bu hamle çokta hoş olmadı.Şimdi açıkcası droyununda bir espirisi kalmadı.2-3 lira fazlasına herkes alışveriş ettiği yerden alacak.Neyse demoya kadar biraz daha beklemek lazım.

Aynen öyle katılıyorum bende bu saatten sonra düşünmüyorum droyundan almayı.

Arkadaşlar kusura bakmayın ama 145 TL'den satıyoruz 1 hazirandan beri, 3-4 aydır almayıp oyun çıkmasına 10 gün kala fiyat yükseldi diye isyan bayraklarını havaya çekmeyin.

Siz destek olmazsanız nasıl ucuza oyun tedarik edeceğiz ? Hayır sizin için demiyorum ama genel olarak sadece ucuzsa DrOyun'dan alalım mantığı oluştu. Bizim de belirli giderlerimiz belirli ödemelerimiz var ki yine çok küçük kar oranları ile satıyoruz.

Yine de piyasanın en altında tutmaya çalışıyoruz fiyatları.

Aylardır bağırıyoruz fiyatlar yükselecek alın diye.

Herkese iyi oyunlar diliyorum tekrardan.

Bu nasıl bir üslup.Samimiyetinizi kaybettiniz artık şu tavırdan sonra.Milleti cezalandiriyormuscasina zam yapıp oh iyi oldu üslubu nedemek oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ElGaucho

Siz kendiniz kaybedersiniz böyle yaptıkça. Şurada görünen 150 den fazla kişiyiz ve bu buzdağının görünen kısmıydı sadece benim çevremde ben dahil olmak üzere 20 kişi vardı oyunu alacak ama benden haber bekliyorlardı. Artık şimdi 5-10 tl fazla verir bildiğimiz yerden alırız. Oysa ki oyunu 145 değilde 120 lira yapsaydınız hem siz kazanacaktınız hemde biz.

• Arkadaşlar oyun çıkış tarih yaklaştıkça her oyunun fiyatı artar neredeyse acil lazım olanı yoksa almamasını tavsiye ederim oyun çıktıktan belli bir süre fiyatlar düşecek ve o zaman fazla kişi olduğumuzda istediğimiz fiyata yakın bir ücretle alırız. Tavsiyen sabredin şuan talep fazla olduğu için satıcılar rahatlıkla satıyor 1-2 satıcıyla konuştum fiyat düşüklüğü hakkında hepsi oyun çıktıktan sonra tekrar yazın gibisinden yazdı. Şuan birinden haber bekliyorum 130 tl den satabileceğini söylemiş arkadaşa ondan haber bekliyorum burada da paylaşırım gelişmeyi
  • Merhaba
    Fifa 18 PC ön sipariş olarak Satışa Başladı

alım için sitemizi ziyaret edebilirsiniz

https://www.xgame.com.tr/fifa-18-pc

iyi oyunlar
  • xgametr kullanıcısına yanıt
    o fiyata bu siteden alacak çıkmaz hocam konu sahibi ile görüşün burada 150 kişi var iyi bir fiyat verirseniz herkes sizden alır buradaki
  • Sanırım son 145'den alanlardanım. Beni listeden silebilirsiniz hocam. İndirim olmayınca 145'den aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xgametr

Merhaba

iyi oyunlar

Merhabalar,
    Biz daha uygun bir fiyat arıyoruz gene de

konumuza gelip ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: RoadMonster

Geçen yıl fiyat 99 liraydı ve dolar 2.90, 3.00 gibi fiyattan gidiyor..

Şuan fiyat 145 ten açıldı yani %50'ye yakın zam. Dolar haziranda 3.55 gibiydi bugün itibariyle 3.41

Yani geçen seneye göre 45 kuruş gibi bir fark yada 6'da 1 gibi bir oran. bize gelip %50 gibi zam yaparsa olmaz o iş

Geçen yılki 99 dan sonra, bu yıl yapsa 120 ön siparişi, çoğu kişi alırdı.

Hayır hocam sorun o bile değil , bakın 145 olsa ben alacaktım. Ancak fiyatı hem 160 a çekip ondan sonra da pişkin pişkin alsaydınız kardeşim gibi bir tavır takınmak nedir ya? Kimse kimseye sadaka vermiyor burda , alıyorsak hakkıyla alıyoruz müşteri olarak ucuz bir yer aramak tartışmasız bir şekilde hakkımız. Sonra gelip bir de piyasanın altında diyor fiyatlar. Ayıp yahu, bizi salak sanıyorlar heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: xgametr

Merhaba

iyi oyunlar

Sitenizin droyun gibi olması ilgimi çekti doğrusu..

İnsanlar 145'den 159'a kafalarına göre fiyat arttırdılar diye isyan ediyor siz 178 lira demişsiniz :D drmplay gibi sitelerde bile 160 lira

• Geçen mesajlarda yazmıştım okuyamayan arkadaşlar için tekrar yazayım

Dikkatimi çeken şey şu:

Droyun yetkilisi konuya geliyor bakıyor görüyor 150+ kişi listeye yazılmış hemen aynı gün fiyatı 145 liradan 159 liraya çıkarıyor.

Yav siz ne akıllı adamlarsınız millet ucuz diye sizden alalım diyor yaptığınıza bakın.

Onu da geçtim insan böyle piyasaya girmiş ne bileyim oraya bir sayaç falan koyar şu şu tarihte fiyat yükselecek şu şu zamanda indirim bitecek diye herkes ona göre alır. Kafanıza göre fiyatları artırıyorsunuz sakın bana oyun çıkış tarihi yaklaşıyor demeyin neden dün yapmadınız ozaman veya yarın değil de bugün??

Bir de sitemizi yenileyeceğiz dediniz mayıs ayından beri 5 ay olacak ortada fol yok yumurta yok daha.. böyle giderseniz çabuk unutulursunuz..

Ben sizin yerinizde bir oyun satış sitesi olsam müşteri çekmek için diyelim 10'saatliğine fiyatları 130 lira yaparım alan alır yukarıda da dediğim gibi sitenize sayaç ekleyin şu zamanda fiyatlar artacak diye herkes ona göre alsın.

• Beni de ekle
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.