Şimdi Ara

FIFA-18 TOPLU CD KEY ALIMI (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
7
Favori
14.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat ideal olursa bende alabilirim.
  • Ben de bekliyorum fiyatları.
  • Tam liste çıkartılırsa iyi olur.Kim alacak kim almayacak ne kadardan gelecek bunların belirli olması lazım.Oyun çıkışına çok bir zaman kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psicik96

geçen sene ön sipariş ile 124TL den almıştım .

100-105e aldık hocam geçen sene forum organizasyonuyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 23 Ağustos 2017; 15:17:2 >
  • ben de beklemedeyim maks 120 tl ye kadar alabilirim
  • Ben ve 2 arkadaşımda uygun bir fiyat olursa alırız
  • Site güvenli olursa ben de alırım.
  • 100 110 liraya kapatılabilirse ben de varım arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de alabilirim 100 TL civarında olabilirse. Lakin forumda çok online olamayabiliyorum. Alınacağı zaman ya da bu mesajı gördüğü an yetkili arkadaşlardan biri bana dm atabilir mi? Telefon numaramı veriyim, key alırken bana da haber verirse çok sevinirim.
  • Max. 120 TL civarına tamamım.
  • Herkese merhabalar. Uzun süredir yaptığım fiyat araştırmasıyla ilgili bilgi vereceğim.Birde bu sene lig yıldızlarla dolmuşken iştahımız iyice kabardı ama süreç olumsuz devam ediyor. Görüştüğüm yerli ve yabancı siteler var, yerli siteler aşağıda belirttiğim gibidir;
    bursagb
    droyun vs..

olayın özeti şu arkadaşlar;
    **** : hiç takmadı desem yeridir ve söylenen şu indirimli alacağınız siteler de oyun çıktığı gün gelip bizden alacak gibi ukala ve minnetsiz bir tavır sergilediler. Tabi tok satıcının hali başka ama tutumları pek bu alışverişe yanaşır değildi.

droyun: ilgili bir arkadaşla görüştüm bana iki gün içinde mail atacaklardı sonra tekrar iletişim kurdum bizim forumdan birkaç arkadaş daha görüşmüş vs dediler ama pek yanaşmadılar, bizde kimseden hayır istemedik paramızla alacağız sonuçta ama en uygun fiyata zaten sattıklarını ve daha fazla indirim yapamayacaklarını söylediler..

bursagb ve diğer adını bile duymadığım yada duymadığınız 3-4 site ile olan görüşmelerin özeti şu: ne maillere cevap aldım nede toplu alımımız için pozitif bir yaklaşım gördüm..

yabancı iki arkadaşla görüştüm ikisi de ingiliz whatsapp üzerinden görüştüm ama onlar iyi fiyat vermesine karşın hesaplarına tüm para geçtikten sonra böyle bir alışveriş gerçekleşeceğini söylediler satış yaptıkları şahsi online siteleri yokmuş ikiside g2a üzerinde store sahibiler, bu durum da bize uygun değil çünkü herkes ayrı ayrı ödemesini yapıp alışverişini gerçekleştirecek..

Son olarak şunu belirteyim iyi bir indirim bulmak için elimden geleni yaptım ama dolar ve euro kurları da fiyatları olumsuz etkiledi geçen yıl aldığımız fiyata bulmamız çok zor anladığım kadarıyla.

Hepinizden çok özür dilerim beklettim sizi hakkınızı helal edin.

• ilk sitenin adı çıkmamış *** şu şekilde olan siteden bahsediyorum. du...play biliyosunuz zaten hangi site olduğunu neden engellendi isimleri anlamış değilim forum yönetimi öyle uygun görmüştür
  • bu sene en ucuz sanırım droyun o da 145 tl...

120 civarı beklıyordu çoğu kişi ama bu sene baya pahalı oldu FİFA
  • quote:

Orijinalden alıntı: smhyprk

Herkese merhabalar. Uzun süredir yaptığım fiyat araştırmasıyla ilgili bilgi vereceğim.Birde bu sene lig yıldızlarla dolmuşken iştahımız iyice kabardı ama süreç olumsuz devam ediyor. Görüştüğüm yerli ve yabancı siteler var, yerli siteler aşağıda belirttiğim gibidir;
    bursagb
    droyun vs..

olayın özeti şu arkadaşlar;
    **** : hiç takmadı desem yeridir ve söylenen şu indirimli alacağınız siteler de oyun çıktığı gün gelip bizden alacak gibi ukala ve minnetsiz bir tavır sergilediler. Tabi tok satıcının hali başka ama tutumları pek bu alışverişe yanaşır değildi.

droyun: ilgili bir arkadaşla görüştüm bana iki gün içinde mail atacaklardı sonra tekrar iletişim kurdum bizim forumdan birkaç arkadaş daha görüşmüş vs dediler ama pek yanaşmadılar, bizde kimseden hayır istemedik paramızla alacağız sonuçta ama en uygun fiyata zaten sattıklarını ve daha fazla indirim yapamayacaklarını söylediler..

bursagb ve diğer adını bile duymadığım yada duymadığınız 3-4 site ile olan görüşmelerin özeti şu: ne maillere cevap aldım nede toplu alımımız için pozitif bir yaklaşım gördüm..

yabancı iki arkadaşla görüştüm ikisi de ingiliz whatsapp üzerinden görüştüm ama onlar iyi fiyat vermesine karşın hesaplarına tüm para geçtikten sonra böyle bir alışveriş gerçekleşeceğini söylediler satış yaptıkları şahsi online siteleri yokmuş ikiside g2a üzerinde store sahibiler, bu durum da bize uygun değil çünkü herkes ayrı ayrı ödemesini yapıp alışverişini gerçekleştirecek..

Son olarak şunu belirteyim iyi bir indirim bulmak için elimden geleni yaptım ama dolar ve euro kurları da fiyatları olumsuz etkiledi geçen yıl aldığımız fiyata bulmamız çok zor anladığım kadarıyla.

Hepinizden çok özür dilerim beklettim sizi hakkınızı helal edin.

Gecen sene bursagbden aldi çoğu kisi ucuza, bu sene neden yanasmadilar acaba

• fenerliso kullanıcısına yanıt
    onlarla iletişim kuramadım bir türlü mesaj bıraktım dönüş alamadım
  • geçen sene 105tl'ye almıştık, bu sene de bu civarda alabilirsek çok iyi olur
  • Ben de almak isterim
  • Valla bende 195 TL'ye aldım. Ronaldo versiyonunu.. normalde biliyorsunuz 336 TL.. ama çok pahalı ülkemiz batıyor hiç bişey dışardan alamıyoruz artık.
  • Öncelikle hayırlı bayramlar. Son durum nedir hocam. Müsait anda bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.