Şimdi Ara

Fifa 18 World Class Çok Zor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Fifa 18 oynuyorum ve professional zorluktan world class zorluğa geçtim. Professional iken her maçı 5 0, 5 1, 6 0 gibi farklarla kazanıyorum ve karşı takımın defansı bariz hatalar yapıyordu. Ben de world class a çektim fakat oyun inanılmaz zor oldu. 2 0 önde götürürken defans mala bağlıyor 3 2 bitiyor falan saçma sapan olaylar. 4 maç ust üste kaybettim alt f4 çektim.

Şimdi soruyorum, world class mi çok zor yoksa ben mi çok kötü oynuyorum. Ne yapmam gerekir böyle keyif alamıyorum oyundan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk geçişte öyle gelir zamanla alışırsın. devam et world class a.
  • World class zor evet.Ama alışınca da yenilmeyecek takım yoktur.Tabi ikon team of the week oyuncuları çıkmazsa çok rahat yeniyorsun.
  • Bu sorunu tek ben yaşıyorum sanmıştım. Ya ne biçim iş bu, profesyonel çok kolay ve sürekli fark atıyorum ama dünya klasında 30 küsür maç yaptım bir tane bile kazanamadım Bi ortası yok resmen ya...
  • Aynı sorun bende de var! Profesyonelde tek kale oynuyorum world class a geçtim doğru dürüst atak yapamıyorum orta ayarı yok mu bu oyunun? Oyundan soğudum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler world class ile bir süre oynayın alışın. Bana sorarsanız world class en ideal zorluk çünkü professional çok kolay legendary ise abartılmış zorluk çünkü her takım real barça gibi oynuyor. Ben legendary oynuyorum çünkü alıştım yapay zekaya ama bence en ideal zorluk world class.
  • adam bilgisayara karşı alt f4 çekiyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.