Şimdi Ara

/// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.238
Cevap
57
Favori
274.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Red Fox

Xbox'dan transfer ile 1 haftalık taze PS kullanıcısı olarak bir yorum yazmak istiyorum. PS gamepad'i ile fifa oynamak çok zor, L2 ile sol joystick arası çok uzun, kontrol etmek zor.
    L2 savunamada efektif bir tuş hücumda vücut koyma. Savunma yaparken mi zorlanıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quanch

L2 savunamada efektif bir tuş hücumda vücut koyma. Savunma yaparken mi zorlanıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    10 yıldır xbox ile fifa oynuyorum, normal tabi garip gelmesi, ama ara mesafe çok uzun l2 ile l3 arası.

ben sürekli kullanıyorum, hem hücum hem defans, hem skilled dribbling için.
  • Alışırşınız zamanla hocam daha yenisiniz normal zor gelmesi..

• fifa 16 ile beraber pesten fifaya geçiş yapmıştım. fifa 17 önemli derecede ilerleme sağlamıştı 16 dan sonra bana göre. 18 ise 17 nin gerisinde kalan bir oyun oldu benim adıma. fifada kendinizi geliştirmek istiyorsanız ultimate team oynamanız şart bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Alışırşınız zamanla hocam daha yenisiniz normal zor gelmesi..
    başka çaresi yok zaten, 500 TL Nacon gamepad'e para veremem, daha yeni 1700 tl pro'ya bayıldık.
  • The Red Fox kullanıcısına yanıt
    bende de tam tersi olmuştu. xbox one s almıştım geçen yıl denemek için. çok ters geldi özellikle tetik tuşları, elden çıkarmıştım.
  • Head to head maçları geri gelsin, bir de Creation Centre gelse iyiydi. Adamlar Creation Centre ile istemeden ücretsiz FUT'u önümüze sermişlerdi, keşke bunun farkında olamayıp devam etselerdi, bu özelliği kapatmasalardı.
  • /// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arladaslar ben her sene oyunu kutulu olarak alır, agustos ortaları gibi fiyatı hala yüksekken takasederdim. Bu sene 6. Ayda takas ettim baska oyunla. Oyun cok kötümü?? Hayır. Bence hala pesden iyi. Ama bu sene tam sarmadı beni oyun. Sebebi arcade ye biraz daha yaklasması. Fifa ile pes'in birbirine artı ve eksikeri var. Fakat fifa gep daha fazla basıyor. Bende 5 aydır pes 18 de var. Storedan ucuzdan indirdim. Nezaman acsam fifadan sonra malesef cok yavan geliyor. Fifadan daha gercekçi bir oynanıs var azda olsa. Ama büyük bir bosluk var. Konami bunu dolduramıyor. Şöyle söylim atmosfer en başta sanki yok pes de. İstediği kadar iyi yapsın oynanısı. Atmosfer yoksa oyun cöp. Seyircisiz oynanan maclar nasıl??

Cok güzel bir mac olsada izlenmiyor. Mac bitsin diye bekliyorsunuz. Pes de böyle. P seyircilerin iğrenç tezaruhatları, kötü kamera açısı, sacma salak takım isimleri, kötü futbolcu sevinçleri , agır cekimde giden top fiziği, insanı itiyor oyundan. 2 oyundada cok eksik var. Ama fifa eskiden similasyon gibiydi. Şimdi arcede. Cekilmiyor abi. İnş. Bu sene düzelir eski günlerine döner.

• İstanbulldozer kullanıcısına yanıt
    Kisiden kisiye değişebiliyor nasil pes6 dan hala haz aliyorsam bunun 2d taraftar ve ciminden degil oynanisi guzel oldugu icin oynuyorum. Atmosfer de onemli ama oynanistan onemli degil benim icin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kick off ekranı paylaşılmış. fake mi bilmiyorum ama doğruysa sade olmuş beğendim

/// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\
  • ben uzun yıllardır ön siparişle bu oyunu alan biri olarak bu sene ön siparişle almayacağım. oyun çıkmadan kadromu kurarım sonra oyun içine bakarım. eğer yine langırt gibi her atılan pas isabetli iki tek yap kalenin diğer yarı sahaya geç sonra saçma sapan bi adamla 30 metreden golü at şeklinde olursa öldürsen almam bu oyunu hele de kurdan dolayı fiyatı uçup gitmişken. uzun yıllardır fifa oyuncusuyum ama 18 o kadar kötü bir oyun oldu ki futbol oyunu demeye dilim varmaz benim bile heyecanım kalmadı artık bu seriye karşı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

kick off ekranı paylaşılmış. fake mi bilmiyorum ama doğruysa sade olmuş beğendim

Umarım fake değildir iyi duruyor.
  • Dostlar evet fake değil, onaylanmış Kick Off modları. İşte açıklaması ile aşağıdaki videoda. Bu videoda açıklaması yapılan, en beğendiğim şey benim için yıllardır babamla yaptığım, aramızda parti dediğimiz (3'lü) karşılaşmalarda 2 maçı alanın çıktığı zevkli oyun türümüz resmiye dökülmüş. Bu çok hoşumuza gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 15 Temmuz 2018; 22:56:0 >

• daha önce fifa satın almadığım için aklıma takılan bi kaç soru var.

1- fiyat olarak ön sipariş vermek mi daha avantajlı yoksa indirime girmesini beklemek mi?
    2- indirime girmesini beklersek ne kadar sürer.
    3- ön siparişte satıcılar arası fiyat değişiyor mu. değişiyorsa nereden sipariş vermek mantıklı.
    4- yurt dışından satın alınca daha uygun olur mu? amerika veya avustralya'dan alabilirim.
  • fifa 19 çıktıktan sonra ilk black friday denilen zamanda indirime girer
  • kariyerde t.d nin yüzünü sıfırdan yapabilecekmişiz 19 da. 18 de belli yüz kalıpları seçtirtiyordu. şimdi oyuncu yüzü oluşturur gibi t.d. yüzü oluşturacağız. özelleştirme olması güzel oldu. sonuçta maç içinde de devamlı gösteriyor t.d yi kameralar. ayrıca transfer görüşmelerinde falanda görüyorduk t.d yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

kariyerde t.d nin yüzünü sıfırdan yapabilecekmişiz 19 da. 18 de belli yüz kalıpları seçtirtiyordu. şimdi oyuncu yüzü oluşturur gibi t.d. yüzü oluşturacağız. özelleştirme olması güzel oldu. sonuçta maç içinde de devamlı gösteriyor t.d yi kameralar. ayrıca transfer görüşmelerinde falanda görüyorduk t.d yi
    Bir zahmet artık gelmesi gerekiyordu zaten. Seçenekler çok azdı. İyi oldu sevindim, umarım kariyer modu için güzel yenilikler görürüz.
  • Fake gibi durmuyor hocam gayet hoş olmuş sadece Ronaldo nun üstüne Juventus forması giydiriceckler ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopuzx

daha önce fifa satın almadığım için aklıma takılan bi kaç soru var.

1- fiyat olarak ön sipariş vermek mi daha avantajlı yoksa indirime girmesini beklemek mi?
    2- indirime girmesini beklersek ne kadar sürer.
    3- ön siparişte satıcılar arası fiyat değişiyor mu. değişiyorsa nereden sipariş vermek mantıklı.
    4- yurt dışından satın alınca daha uygun olur mu? amerika veya avustralya'dan alabilirim.
    1- İndirimi bekle derim.

2- Kara Cuma (Kasım sonuna doğru) veya en kötü ihtimal yeni yıl haftası (bir hafta öncesi-sonrası) gibi indirim gelir.

3- Durm aPlay'de "PC" versiyonu şu an 228₺. O siteden ülke olarak Türkiye'yi seçersen, sadece Türkiye'ye özel KDV de var tabii. Ben 209₺+KDV'ye almıştım.

4- Neredeyse her yerde oyun 60$, 60€. Dikkat etmen gereken Türkçe dil için "Global Key" satın alman. Yoksa karşına Türkçe dışındaki diller çıkabilir.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.