Şimdi Ara

/// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.238
Cevap
57
Favori
274.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

Türkçe spiker olsa bağıra bağıra reklam yapar Ea

Alıntıları Göster
    hasan mustan ın dediğinden tr spiker olacağını anladım ben. çünkü benimle ilgili diyor. eğer böyle birşey olacaksa kayıtlar çoktan tamamlanmıştır. gamescomda da açıklarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 23 Temmuz 2018; 19:43:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

Ciddi sampiyonlar ligi finalinde topu daglara vurdu seyircinin kafasi yarildi gibi replikleri dinlersiniz 😂
    Eğer böyle bir anlaşma olursa o replikleri kullanmayacaktır. Ben isterim seneler boyu pesi bu şekilde oynadık. Evet profesyonel değil belki ama böyle bir anlaşma olursa ki bence yok, ea kullanacağı replikleri vs. ayarlayacaktır. Umarım gelir Tr spiker güzel bir adım olur bekleyelim bakalım.
  • tr spiker falan olmaz o kanalın sahibi merak uyandırmaya çalışmış bomboş bi meseledir kesin açıklayacağı.
  • Tutarlı dengeli bir oyun olsun başka birşey istemiyorum 3 defa div1 title almış wlde 29 yapmış biriyim oyunu unutmak diye birşey olabilir mi ya 3 gün oynamayınca o kadar tutarsız bir oyun yapısı var ki inanın hiç bilmiyormuş gibi oynuyorsunuz takım darma dağınık pres yapmıyor rakibe uzak uzak bekliyorlar saçma sapan bir oyun hâlini alıyor oyun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

hasan mustan ın dediğinden tr spiker olacağını anladım ben. çünkü benimle ilgili diyor. eğer böyle birşey olacaksa kayıtlar çoktan tamamlanmıştır. gamescomda da açıklarlar

Alıntıları Göster
    ben bahsedilen videoyu izlemedim ama belki teklif edilmiştir
  • kayda de[er daha bir bilgi yok' arkadaslar birsey sorucam journey modu varya film gibi hikayesi olan fifa 19 da onu oynamak istedigimizde sifirdan baslama sansimiz varmi yoksa artik yildiz olmus futbolcuyumu oynucaz?

her sene anladigim kadariyla ekleme yaptilar o moda oleyse daha uzun seruvenli olur sifirdan baslarsak ben hic oynamadim cunku o modu
  • denizgoren kullanıcısına yanıt
    eğer yine o mod olursa baştan başlamaz maalesef. hikaye kaldığı yerden devam eder. aslında düzgün bir pc niz varsa şöyle birşey tavsiye edeyim. origin access ın 7 günlük deneme sürümü var. . orada kütüphanede fifa 17 var zaten. eylül gelmeden 18 de eklenir. 18 eklendiği zaman başlatın denemeyi. 1 haftada ikisininde hikayesini çok rahat bitirirsiniz . çok uzun değil zaten hikaye modu
  • Hocam 18 de ama baştan başlayabiliyordun yanlısmı hatırlıyorum 19 da niye olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: denizgoren

Hocam 18 de ama baştan başlayabiliyordun yanlısmı hatırlıyorum 19 da niye olmasın?
    18 i de oynadım hocam ama sanki yoktu baştan başlama olayı. sonuçta oyun sinematik olarak ilerliyor o modda. akşam eve geçince pc den kontrol edeyim hocam. baştan başlama var mı yok mu yazarım buradan sana . eğer varsa daha güzel olur senin için
  • Fifa 19 arala vatanda teknosada 750 tlyi rahat görür alınmalı hayir fifa 18 devam

• Tamam dostum bekliyorum varsa bi umuttur 19da da olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

18 i de oynadım hocam ama sanki yoktu baştan başlama olayı. sonuçta oyun sinematik olarak ilerliyor o modda. akşam eve geçince pc den kontrol edeyim hocam. baştan başlama var mı yok mu yazarım buradan sana . eğer varsa daha güzel olur senin için

Alıntıları Göster
    kontrol etmenize gerek yok hocam.Fifa 18 de 2.Sezonu var Hunter ın.Fifa 19 da 3.sezon olacak zaten
    Sadece Fifa 17 yi oynamayanlar için Fifa 18 de 2.Sezon başlangıcında 1-2 dakikalık geçen senenin özeti geçiyor ama ayrıntılı değil.bence oynamaya gerek yok ücretsiz olmadığı sürece ps4 de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja Bjelica -- 24 Temmuz 2018; 15:54:58 >

• Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt
    tamamdır teşekkürler cevap için

• Buyrun gameplay. Kickoff gol den tutun saçma sapan üst üste direkten toplar bile devam ediyor. Spiker, 1 tane taraftar animasyonu ve radardaki rakibin üçgen olması dışında bir fark yok. Taktik ekranı ve detaylarını saymaya gerek yok oyun aynı çünkü. Yerden şutları bile nerflediklerini sanmıyorum. Ama fiyat 359 tl. Ulan EA...

Edit: Video kaldırılmış. Yeni link bulursam tekrar editlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gertize -- 24 Temmuz 2018; 19:52:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gertize

https://youtu.be/ShJyURbMp7c

Buyrun gameplay. Kickoff gol den tutun saçma sapan üst üste direkten toplar bile devam ediyor. Spiker, 1 tane taraftar animasyonu ve radardaki rakibin üçgen olması dışında bir fark yok. Taktik ekranı ve detaylarını saymaya gerek yok oyun aynı çünkü. Yerden şutları bile nerflediklerini sanmıyorum. Ama fiyat 359 tl. Ulan EA...

Edit: Video kaldırılmış. Yeni link bulursam tekrar editlerim.

Attiginiz videoyu gormedim ama eger avrupa ligi olan video ise bence cok ruhsuz olmus. Sadece skorbord koymakla olmuyor maalesef. 18.5 bile degil bu oyun. Sl ve avrupa ligi icin erkenden alacaktim ama vazgectim. 10 15 euro ya dusunce alirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Maç sonunda şampiyonluğu kutlama seremonisinde halen gökyüzünden konfeti yağdıran ea vazgeç bu huyundan artık nolur. Stadın yanındaki düğün salonundan atılan havai fişekleri göstermeyi bırak artık. Ayrica gündüz vakti havai fişek attıran akıl küpüne de yol ver. Sahada gezinen uzaylı tipli klonlanmis fotoğraf çeken görevliler tirstiriyor artık beni. Yeter ulan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.axel -- 24 Temmuz 2018; 20:12:51 >

• Olmamış.18'den gram fark yok.Bu sene de Uefa lisansının arkasına saklanıp aynı oyunu yedirecekler belli oldu.İyice sıvadı ea.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam zaten belli bi sistem var oyun 4-5 yılda bir yenileniyor. Ama her sene aynı parayı istiyorlar enteresandır. Bir önceki oyuna sahip olanlara her yıl normal fiyat üstünden %50 ye kadar indirim verip, ilk kez alacaklara normal fiyattan satmalarını bekledim hep ama malesef böyle bir vizyon örneği gösteremedi sevgili EA yetkilileri. EA in spor oyunları dışında oyunu kalmadı malesef. Hadi bi battlefield diyelim ki o da eski durumunda değil. Battlefront u ise aç gözlülükleri yüzünden tamamen kaybettiler. Bazen bakıyorum ps store a EA indirimleri gelmiş. Ama adamların oyunu yok. EA şirketi komple EA Sports yapıp sadece spor oyunları yapsın. Anthem falan hikaye. Hype yapılacak kadar yenilikçi bir şey yok. Neyse fifaya dönersek yeni nesil gelene kadar ki bu 2020-2021 civarı demek oluyor, fifa da değişiklik görmek zor. Yeni nesle kadar böyle gider. Ellerinde bi fifa kalmış ona bile gerekli özeni göstermiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gertize -- 24 Temmuz 2018; 20:28:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gertize

Valla hocam zaten belli bi sistem var oyun 4-5 yılda bir yenileniyor. Ama her sene aynı parayı istiyorlar enteresandır. Bir önceki oyuna sahip olanlara her yıl normal fiyat üstünden %50 ye kadar indirim verip, ilk kez alacaklara normal fiyattan satmalarını bekledim hep ama malesef böyle bir vizyon örneği gösteremedi sevgili EA yetkilileri. EA in spor oyunları dışında oyunu kalmadı malesef. Hadi bi battlefield diyelim ki o da eski durumunda değil. Battlefront u ise aç gözlülükleri yüzünden tamamen kaybettiler. Bazen bakıyorum ps store a EA indirimleri gelmiş. Ama adamların oyunu yok. EA şirketi komple EA Sports yapıp sadece spor oyunları yapsın. Anthem falan hikaye. Hype yapılacak kadar yenilikçi bir şey yok. Neyse fifaya dönersek yeni nesil gelene kadar ki bu 2020-2021 civarı demek oluyor, fifa da değişiklik görmek zor. Yeni nesle kadar böyle gider. Ellerinde bi fifa kalmış ona bile gerekli özeni göstermiyorlar.
    Ben kedimi troll bilirdim ama sen trollükte çığır aşmışsın kardiş. Tebere.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.axel

https://youtu.be/LwAScSLOaIs

Maç sonunda şampiyonluğu kutlama seremonisinde halen gökyüzünden konfeti yağdıran ea vazgeç bu huyundan artık nolur. Stadın yanındaki düğün salonundan atılan havai fişekleri göstermeyi bırak artık. Ayrica gündüz vakti havai fişek attıran akıl küpüne de yol ver. Sahada gezinen uzaylı tipli klonlanmis fotoğraf çeken görevliler tirstiriyor artık beni. Yeter ulan

18'e dlc yapmışlar gibi. Fark yok

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.