Şimdi Ara

/// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.238
Cevap
57
Favori
274.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok geç başladığım ama çok sevdiğim sevgili hunter modu için muhtemelen alırım ama şubatı beklerim dibe yakın fiyatlardan bulmaya çalışırım muhtemelen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler şu city-manu maçı videosunda fifa 18deki pinpon topu havası düzelmiş gibi geldi bana. Yani top ağırlaşmış oyundaki o 2 tek top yapıp kalenin önüne gelme olayı biraz düzelmiş paslar zorlaşmış gibi geldi bana. Öyle görmek istediğim için mi öyle görüyorum yoksa başka farkeden var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bu sene çok iyi. Topun ağırlığı, oyuncunun ilk dokunuşu, oyuncuların mimikleri, cl ve al sunumu ve ona özel spikerler, gelişmiş taktik ayarları, küçük ayrıntılar her şey çok iyi. Hasan Mustan spikerimiz olursa harika olur. Düşünsenize oyunda analmadığımız tek bir kelime kalmaz. Yorumcu da Ali Kerim hoca olsa (hoca camide), tadından yenmez.

• Hocam her sene demolarda cok guzel agir bir oynanis oluyor. Tam surum cikinca ufak bir guncelleme ile eski yapiya donduruyorlar oyunu. O yuzden tam surumu beklemek lazim gercek oynanis icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 24 Temmuz 2018; 21:11:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyuncular sahada kayıyor yine maşallah. top yine balon, oyuncu fizikleri çok kötü... yeni nesil gelmedikten sonra bu oyundan hiçbir şey beklemeyin. pinpon hızında maçlara devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAliTR

oyuncular sahada kayıyor yine maşallah. top yine balon, oyuncu fizikleri çok kötü... yeni nesil gelmedikten sonra bu oyundan hiçbir şey beklemeyin. pinpon hızında maçlara devam...
    Daha iyisini yapan var mı? PES mi oynayalım şu saatten sonra? Atatürk resmi koymuşsun ama sadece onla iş bitmiyor. Üretken olacaksın, üretemiyorsan da FIFA'nın lider oluşu gerçeğini kabul edeceksin. Bükemediğin bileği öpeceksin.

• Bu arada oyunları Aral'dan alıyoruz dimi gençler. Aman diyim sakın psn'nin indirim oyunlarına gelmeyin. Aral'ın Fifa'ları bir başka oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 24 Temmuz 2018; 22:47:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

Daha iyisini yapan var mı? PES mi oynayalım şu saatten sonra? Atatürk resmi koymuşsun ama sadece onla iş bitmiyor. Üretken olacaksın, üretemiyorsan da FIFA'nın lider oluşu gerçeğini kabul edeceksin. Bükemediğin bileği öpeceksin.

Alıntıları Göster
    arkadasim, benim yazdiklarimdan ataturk ve uretim konusuna nasil geldin hakikaten pes.

alti ustu videoyu izleyip yorum yaptim. 3 yildir ea hemen hemen ayni oyunu onumuze koyuyor, onca eksiklerine ragmen bir de.

bu arada gidip pes oynayanilirsin. futbol oyunlarinin en kritik yani top fizigidir. en azindan fifadan o konuda fersah fersah onde. lisansla hersey hallolmuyor.

ben her sene iki oyunada sans verip oynuyorum. sakin beni pesci, fifaci sucu bucu diye yaftalama bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByAliTR

arkadasim, benim yazdiklarimdan ataturk ve uretim konusuna nasil geldin hakikaten pes.

alti ustu videoyu izleyip yorum yaptim. 3 yildir ea hemen hemen ayni oyunu onumuze koyuyor, onca eksiklerine ragmen bir de.

bu arada gidip pes oynayanilirsin. futbol oyunlarinin en kritik yani top fizigidir. en azindan fifadan o konuda fersah fersah onde. lisansla hersey hallolmuyor.

ben her sene iki oyunada sans verip oynuyorum. sakin beni pesci, fifaci sucu bucu diye yaftalama bu arada.

Alıntıları Göster
    Ciddiye alıp cevap verdiğine değmez hocam.Oyun bu haliyle fifa 18 cl edition olmuş. ne grafik ne oynanış olarak hiçbir yenilik yok. Umarım tam sürüm şaşırtır.pes de bitik fifa ondan bitik.bir firma çıkıp bitiremedi şunları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Futbol oyununda videolara bakarak yorum yapmanın çok doğru olduğunu düşünmüyorum, demoyu görmek lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PES Fifa dan oynanış olarak çok daha gerçekçi ve iyi duruyor. 18 de ve 19 da.
  • oyunun demosu bi çıksın. oynayalım sonra gene istiyosanız gömersiniz oyunu arkadaşlar. daha oynamadan gameplay videosuyla karar verilemez. her sene bu zamanlar nerdeyse aynı yorumlar yapılıyo. ben de her yıl aynı şeyleri yazmışım. geçen sene yazdıklarımı aynen aşağıya bırakıyorum. çünkü bu sene için de geçerli :) 17 yazan kısımları 18 yapıp okuyabilirsiniz.

"Benzer tepkiler fifa 17 çıkmadan önce de vardı. İlk videolar geldiğinde bune böyle top balon gibi, adamlar uçuyo, herkes koşturuyor diye ağladı millet. Ne oldu sonra. Oyun geldi bi baktık ki yardırma işe yaramıyo. Herkez pas yapıp pozisyon bulmak lazım artık dedi. İlk gelen videoları izleyip oyun çöp diyenler, sonradan oyun çok değişmiş güzel olmuş demeye başladılar.

Fifa serisi mükemmel mi? Tabii ki değil. Mesela ben oynanıştan ziyade, oyunun içerikleri ile ilgili şikayetçiyim. Mesela online modları şuanki haliyle çok yetersiz. Hatta senelerdir böyle. Biz 3 veya 4 arkadaş farklı yerlerde PS4 ümüz olmasına rağmen aynı maçta oynayamıyoruz. 2ye1 veya 2ye2 maç yapma gibi imkanımız yok. Çünkü oyun buna izin vermiyor. Anca rakip bulma ayarlarını kısıtlayıp, aynı anda tuşa basarak şansını deniycen falan ölme eşşeğim ölme. Buna izin veren bi online modu getirmeleri lazım. Ama FUT modu nedeniyle bunun da çok mümkün olacağını sanmıyorum.

Antreman modu vardı önceden. Şutları, pasları, oyun mekaniklerini rahatça deneyebiliyoduk. İstediğimiz noktadan frikik deneyebiliyoduk. Kornerlerde önceden tanımlı taktikler hazırlayıp maçta uygulayabiliyoduk. Bütün bunları kaldırdılar. Mesela kariyer modunda teknik direktörün yüzünü gameface ile kendi yüzümüz yapabilsek, maç içinde bizi gösterse falan çok güzel olurdu. Teknik olarak imkansız şeyler değil bunların hiçbiri. Eleştirilcekse bunlar eleştirilmeli bence.

Sadece videolara bakıp oyun leş, çöp, fifa 17 nin aynısı demek çok saçma geliyor bana. Sadece izlemekle oyunu bizzat oynamak arasında dağlar kadar fark var. Oynayın bi önce kardeşim. Ondan sonra beğenmezseniz gene gömün oyunu."

• waryete41 W kullanıcısına yanıt
    Antreman modu var kaldırılmadı. Hem antreman arenası var hem de yapmak istedigin çalışmaların antremanları benim bildigim 13ten beri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 25 Temmuz 2018; 10:12:18 >
  • yanlışın var. 13 den beri antreman modu yok. bahsettiğim şey, sahanın ortasında tek adamla kaleciye şut çekmek değil. maç oynadığın kamera açısıyla hücum ve defans yapan tarafın adam sayısını bile seçebildiğin moddan bahsediyorum. ayrıca duran top çalışması da yapamıyosun. bu bahsettiğim de şuan oyundaki skill challanges modunda olan şeyler değil. eskiden daha detaylıydı hatırlayanlar bilir.
  • Hatırlıyorum sene 1948 o zamanlar fifa yoktu kafa rahattı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.axel -- 25 Temmuz 2018; 10:33:33 >
  • waryete41 W kullanıcısına yanıt
    Eskiden Arenada olan yukarı sağ sol oklarıyla seçtiğimiz trainigler yok onları diyorsan..

• quote:

Orijinalden alıntı: waryete41

yanlışın var. 13 den beri antreman modu yok. bahsettiğim şey, sahanın ortasında tek adamla kaleciye şut çekmek değil. maç oynadığın kamera açısıyla hücum ve defans yapan tarafın adam sayısını bile seçebildiğin moddan bahsediyorum. ayrıca duran top çalışması da yapamıyosun. bu bahsettiğim de şuan oyundaki skill challanges modunda olan şeyler değil. eskiden daha detaylıydı hatırlayanlar bilir.
    PES'te hem FIFA'daki challenge'lar var hem de senin bahsettiğin Free Practice yer alıyor.

FIFA 99'da bile vardı be.

Customization menüsü bile vardı. Takımların formalarını falan tasarlardık. FIFA niye koymuyor mesela PES'teki gibi detaylı ve editlenebilir Customization? Yeni sezon gelince, yeni formaları oyuncular tasarlayamasın, yeni oyunu almaya bir teşvik daha. FIFA 12'de menü müziklerini değiştirirdik mesela. Şimdi yapamıyoruz. Niye? Müzikler baysın alttan alta ve oyundan sıkılalım ufaktan.

Bunlar hep taktik.

• Güzel özellikler, ayrıntılar var. Spikerlerin değişmesi de iyi olmuş. Yıllardır baymıştı.

• Türkçe spiker gelmeyecekse ben bu sene almayacağım oyunu.boşa masraf.18 ile yola devam
  • PES'i hiç sevmeyen hatta çizgi film gibi gören biri olarak şunu söylemek istiyorum. EA Sports artık insanlarla dalga geçiyor. Kaç senedir aynı oyunu kadro güncellemesi ile veriyorlar.

Yeni özelliklerin olduğu videoları izledim, hiç bir şey yok. BOMBOŞ.

Koydukları 2-3 yeni çalım, kamera açısıyla gitsinler başkalarını kandırsınlar.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.